Klasik Friends - Dizi Yorumları

9x4

Ross bölüm boyu sesli güldürdü ne adam ya

Joey'in de içinden konuştuğu sahne sesli güldürdü

8/10

Son düzenleme:
9x2

Yine muhteşemdi. Bu dizi çok başka ya. Günün bütün yorgunluğunun üzerine harika gitti. Neredeyse baştan sona sesli güldüm. Özellikle Joey ve Ross'un sahneleri harikaydı.

10- /10

9x1, 9x2

Dayanamadım.
1. bölümü çok önceden izlemiştim 2'yi de izledim sanıyordum sağolsun DiziLab'ım uyardı izlememişim, nerdeyse bu muhteşem bölümü kaçırıyordum.

2 için yorumum: Friends tarihinin en komik bölümlerinden biriydi açık ara yumruk sahnelerine gülmekten öldüm.
Rachel, Pheobe, Monica'nın bebekle mücadeleri ayrı komikti.

Chandler'ın yine başına iş açtı acaba gerçekten gidecekler mi?

Bölümden kareler, bakar bakar güleriz.

Yumruk 1

2

3

4 Gunther'in sevinci.

İki bölüme de helalinden 10 puan gitti.

1. sezonu bitirmek üzereydim, tahmini olarak seneye yaz ayında devam ederim gibi.

Aynen Gunther'in sevinci de ekstradan komikti.

Hatırlamaya devam ediyorum bölümü. Joey'nin eliyle tırnak işareti yaptığı kısımlar da aşırı komikti.

Gerçekten 9x2 dizinin en iyileri arasına girebilir ya. Monica, Chandler, Pheobe, Rachel hepsinin de sesli güldüren birden fazla anı vardı bölümde.

Bu son bölümlerde Rachel bayağı bayağı güldürüyor ya, eskiden diğerlerine göre daha geri planda kalıyordu.

Chandler'ın patronuyla olan sahnesi de iyidi. Pheobe'nin hastahanede tanıştığı adam ne oldu acaba o karakter hemen çıkmaz diye düşünmüştüm.

Ben öyle bir adam olduğunu unutmuşum.

9x3

Efsanatül dehşet bölümlere devam.
Bu 9. sezon gerçekten harika ilerliyor umarım hep bu ayarda ilerler, eğer böyle giderse 5. sezonun tahtını sallar.

Her sezon daha da güzelleşiyor dizi ama bir şey değişmiyor beni her zaman en çok güldüren Phoebe oluyor, olur olmaz çıkışları, fantastik düşünceleri falan benim için efsane karakter oldu.

Bu bölüm de Monica'nın tavrına kızdım aslında, sırf iş için Chandler satılır mı.
4'lü buluşma sahnesi de çok güzeldi, Ross'un çocuk doktoru olayı da ilgi çekiciydi.

Sanırım ilerisi için gördüğüm adam buydu Phoebe'yle de çok yakıştılar umarım bu odur.

Normalde 9'luk bölüm ama daha da iyileri olacaktır o yüzden; 7.5/10.

9x3

Diğer iki bölüm çıta çok yükselince onların gerisinde kaldı tabii ama yine çok komikti, sesli güldüm bir çok yerinde.

Bölümün yıldızı Joey idi. Neredeyse her sahnesinde güldürdü, seviyorum bu adamı ya.

Ross'un çocuk doktoruyla olan maceraları da komikti.

Monica - Chandler uzaklaşması gereksiz oldu gibi ama bakalım nereye bağlayacaklar.

@mrt-06 yorumunda efsanetül falan göklere çıkarmışsın ama puanda gömmüşsün.

9/10

Ben genel anlamda efsane dedim yani güzel gidiyor bölümler. 8. sezonun sonlarına doğru sıkıldığım bazı bölümler oldu o bölümlerin üstüne güzel gidiyor demek istemiştim aslında.

Hem her bölüme 9, 10 puan verirsek bir anlamı olmaz yüksek puanın. 7.5'dan 8 de kötü değil bence.

Bu bölüme 7.5 verirsem diğer dizilere hep 3-5 puan vermem gerekir.

Bu bölüme 7.5 verirsem diğer dizilere hep 3-5 puan vermem gerekir.
Her dizinin kriteri bir mi? Friends'in puanlaması farklı olması lazım sonuçta 10 sezonluk bir efsane.
Şaka maka bitiyor dizi 10. sezon da 17 bölümmüş.

Mesela ben TWD'de puan verirken daha esnek davranıyorum ama Friends'in her bölümü güzel o yüzden puanlaması farklı tam kendimi ifade edemedim ya.

Anladım sen dizilere kendi içinde puan veriyorsun benim için hepsinin puanlaması aynı.

9x5

Joey'in en sonda ki hali bayaa iyiydi, genelde bende yemek zamanı öyle olurum

Ross'un hikayeside güldürdü

8/10

9x6

32 dk. lık bir bölümdü ama ben pek beğenmedim
Güldüğüm yerler vardı ama önce ki bölümlere göre vasat gibiydi.

7/10

9x4

Her zamanki gibi iyiydi ama diğer bölümlerin altındaydı. Ross ve Joey'nin bazı sahneleri güldürdü en çok.

Chandler çok kopuk kaldı bu sezon ya.

Rachel da pek yoktu bu bölümde.

8+ /10