Klasik Friends - Dizi Yorumları

9x4

Ross bölüm boyu sesli güldürdü ne adam ya :D

Joey'in de içinden konuştuğu sahne sesli güldürdü :D

8/10

Son düzenleme:
9x2

Yine muhteşemdi. Bu dizi çok başka ya. Günün bütün yorgunluğunun üzerine harika gitti. Neredeyse baştan sona sesli güldüm. Özellikle Joey ve Ross'un sahneleri harikaydı. :D

10- /10

9x1, 9x2

Dayanamadım. :T: 1. bölümü çok önceden izlemiştim 2'yi de izledim sanıyordum sağolsun DiziLab'ım uyardı izlememişim, nerdeyse bu muhteşem bölümü kaçırıyordum. :(

2 için yorumum: Friends tarihinin en komik bölümlerinden biriydi açık ara yumruk sahnelerine gülmekten öldüm. :F Rachel, Pheobe, Monica'nın bebekle mücadeleri ayrı komikti. :D

Chandler'ın yine başına iş açtı acaba gerçekten gidecekler mi? :D

Bölümden kareler, bakar bakar güleriz. :A

Yumruk 1
Po2AbN.jpg

2
gAvD1R.jpg

3
ZVjaya.jpg

4 Gunther'in sevinci. :F
oZqaMm.jpg

İki bölüme de helalinden 10 puan gitti. :A

9x1, 9x2

Dayanamadım. :T: 1. bölümü çok önceden izlemiştim 2'yi de izledim sanıyordum sağolsun DiziLab'ım uyardı izlememişim, nerdeyse bu muhteşem bölümü kaçırıyordum. :(

2 için yorumum: Friends tarihinin en komik bölümlerinden biriydi açık ara yumruk sahnelerine gülmekten öldüm. :F Rachel, Pheobe, Monica'nın bebekle mücadeleri ayrı komikti. :D

Chandler'ın yine başına iş açtı acaba gerçekten gidecekler mi? :D

Bölümden kareler, bakar bakar güleriz. :A

Yumruk 1
Po2AbN.jpg

2
gAvD1R.jpg

3
ZVjaya.jpg

4 Gunther'in sevinci. :F
oZqaMm.jpg

İki bölüme de helalinden 10 puan gitti. :A
Aynen Gunther'in sevinci de ekstradan komikti. :D

Hatırlamaya devam ediyorum bölümü. Joey'nin eliyle tırnak işareti yaptığı kısımlar da aşırı komikti. :D

Gerçekten 9x2 dizinin en iyileri arasına girebilir ya. Monica, Chandler, Pheobe, Rachel hepsinin de sesli güldüren birden fazla anı vardı bölümde. :D

Hatırlamaya devam ediyorum bölümü. Joey'nin eliyle tırnak işareti yaptığı kısımlar da aşırı komikti. :D

Gerçekten 9x2 dizinin en iyileri arasına girebilir ya. Monica, Chandler, Pheobe, Rachel hepsinin de sesli güldüren birden fazla anı vardı bölümde. :D
Bu son bölümlerde Rachel bayağı bayağı güldürüyor ya, eskiden diğerlerine göre daha geri planda kalıyordu. :D

Chandler'ın patronuyla olan sahnesi de iyidi. Pheobe'nin hastahanede tanıştığı adam ne oldu acaba o karakter hemen çıkmaz diye düşünmüştüm. :(

Bu son bölümlerde Rachel bayağı bayağı güldürüyor ya, eskiden diğerlerine göre daha geri planda kalıyordu. :D

Chandler'ın patronuyla olan sahnesi de iyidi. Pheobe'nin hastahanede tanıştığı adam ne oldu acaba o karakter hemen çıkmaz diye düşünmüştüm. :(
Ben öyle bir adam olduğunu unutmuşum. :D

9x3

Efsanatül dehşet bölümlere devam. :) Bu 9. sezon gerçekten harika ilerliyor umarım hep bu ayarda ilerler, eğer böyle giderse 5. sezonun tahtını sallar. :D

Her sezon daha da güzelleşiyor dizi ama bir şey değişmiyor beni her zaman en çok güldüren Phoebe oluyor, olur olmaz çıkışları, fantastik düşünceleri falan benim için efsane karakter oldu. :D

Bu bölüm de Monica'nın tavrına kızdım aslında, sırf iş için Chandler satılır mı. :( 4'lü buluşma sahnesi de çok güzeldi, Ross'un çocuk doktoru olayı da ilgi çekiciydi. :D

Sanırım ilerisi için gördüğüm adam buydu Phoebe'yle de çok yakıştılar umarım bu odur. :A

Normalde 9'luk bölüm ama daha da iyileri olacaktır o yüzden; 7.5/10. :)

9x3

Diğer iki bölüm çıta çok yükselince onların gerisinde kaldı tabii ama yine çok komikti, sesli güldüm bir çok yerinde. :D

Bölümün yıldızı Joey idi. Neredeyse her sahnesinde güldürdü, seviyorum bu adamı ya. :D

Ross'un çocuk doktoruyla olan maceraları da komikti. :D

Monica - Chandler uzaklaşması gereksiz oldu gibi ama bakalım nereye bağlayacaklar. :)

@mrt-06 yorumunda efsanetül falan göklere çıkarmışsın ama puanda gömmüşsün. :D

9/10

9x3

Diğer iki bölüm çıta çok yükselince onların gerisinde kaldı tabii ama yine çok komikti, sesli güldüm bir çok yerinde. :D

Bölümün yıldızı Joey idi. Neredeyse her sahnesinde güldürdü, seviyorum bu adamı ya. :D

Ross'un çocuk doktoruyla olan maceraları da komikti. :D

Monica - Chandler uzaklaşması gereksiz oldu gibi ama bakalım nereye bağlayacaklar. :)

@mrt-06 yorumunda efsanetül falan göklere çıkarmışsın ama puanda gömmüşsün. :D

9/10
Ben genel anlamda efsane dedim yani güzel gidiyor bölümler. 8. sezonun sonlarına doğru sıkıldığım bazı bölümler oldu o bölümlerin üstüne güzel gidiyor demek istemiştim aslında. :D

Hem her bölüme 9, 10 puan verirsek bir anlamı olmaz yüksek puanın. 7.5'dan 8 de kötü değil bence. :D

Ben genel anlamda efsane dedim yani güzel gidiyor bölümler. 8. sezonun sonlarına doğru sıkıldığım bazı bölümler oldu o bölümlerin üstüne güzel gidiyor demek istemiştim aslında. :D

Hem her bölüme 9, 10 puan verirsek bir anlamı olmaz yüksek puanın. 7.5'dan 8 de kötü değil bence. :D
Bu bölüme 7.5 verirsem diğer dizilere hep 3-5 puan vermem gerekir. :D

Bu bölüme 7.5 verirsem diğer dizilere hep 3-5 puan vermem gerekir. :D
Her dizinin kriteri bir mi? Friends'in puanlaması farklı olması lazım sonuçta 10 sezonluk bir efsane. :love1: Şaka maka bitiyor dizi 10. sezon da 17 bölümmüş. :(

Mesela ben TWD'de puan verirken daha esnek davranıyorum ama Friends'in her bölümü güzel o yüzden puanlaması farklı tam kendimi ifade edemedim ya. :F

Her dizinin kriteri bir mi? Friends'in puanlaması farklı olması lazım sonuçta 10 sezonluk bir efsane. :love1: Şaka maka bitiyor dizi 10. sezon da 17 bölümmüş. :(

Mesela ben TWD'de puan verirken daha esnek davranıyorum ama Friends'in her bölümü güzel o yüzden puanlaması farklı tam kendimi ifade edemedim ya. :F
Anladım sen dizilere kendi içinde puan veriyorsun benim için hepsinin puanlaması aynı. :):)

9x5

Joey'in en sonda ki hali bayaa iyiydi, genelde bende yemek zamanı öyle olurum :D

Ross'un hikayeside güldürdü :D

8/10

9x6

32 dk. lık bir bölümdü ama ben pek beğenmedim :D Güldüğüm yerler vardı ama önce ki bölümlere göre vasat gibiydi.

7/10

9x4

Her zamanki gibi iyiydi ama diğer bölümlerin altındaydı. Ross ve Joey'nin bazı sahneleri güldürdü en çok. :):)

Chandler çok kopuk kaldı bu sezon ya. :(

Rachel da pek yoktu bu bölümde. :(

8+ /10