Aynen Gunther'in sevinci de ekstradan komikti.9x1, 9x2
Dayanamadım. 1. bölümü çok önceden izlemiştim 2'yi de izledim sanıyordum sağolsun DiziLab'ım uyardı izlememişim, nerdeyse bu muhteşem bölümü kaçırıyordum.
2 için yorumum: Friends tarihinin en komik bölümlerinden biriydi açık ara yumruk sahnelerine gülmekten öldüm. Rachel, Pheobe, Monica'nın bebekle mücadeleri ayrı komikti.
Chandler'ın yine başına iş açtı acaba gerçekten gidecekler mi?
Bölümden kareler, bakar bakar güleriz.
Yumruk 1
2
3
4 Gunther'in sevinci.
İki bölüme de helalinden 10 puan gitti.
Bu son bölümlerde Rachel bayağı bayağı güldürüyor ya, eskiden diğerlerine göre daha geri planda kalıyordu.Hatırlamaya devam ediyorum bölümü. Joey'nin eliyle tırnak işareti yaptığı kısımlar da aşırı komikti.
Gerçekten 9x2 dizinin en iyileri arasına girebilir ya. Monica, Chandler, Pheobe, Rachel hepsinin de sesli güldüren birden fazla anı vardı bölümde.
Ben öyle bir adam olduğunu unutmuşum.Bu son bölümlerde Rachel bayağı bayağı güldürüyor ya, eskiden diğerlerine göre daha geri planda kalıyordu.
Chandler'ın patronuyla olan sahnesi de iyidi. Pheobe'nin hastahanede tanıştığı adam ne oldu acaba o karakter hemen çıkmaz diye düşünmüştüm.
Ben bir fotoğraf görmüştüm yani ilerisiyle ilgili. O adamın rolünün uzun olması lazım. Detay vermeyeyim geçen nerdeyse banlayacaktın.Ben öyle bir adam olduğunu unutmuşum.
Ben genel anlamda efsane dedim yani güzel gidiyor bölümler. 8. sezonun sonlarına doğru sıkıldığım bazı bölümler oldu o bölümlerin üstüne güzel gidiyor demek istemiştim aslında.9x3
Diğer iki bölüm çıta çok yükselince onların gerisinde kaldı tabii ama yine çok komikti, sesli güldüm bir çok yerinde.
Bölümün yıldızı Joey idi. Neredeyse her sahnesinde güldürdü, seviyorum bu adamı ya.
Ross'un çocuk doktoruyla olan maceraları da komikti.
Monica - Chandler uzaklaşması gereksiz oldu gibi ama bakalım nereye bağlayacaklar.
@mrt-06 yorumunda efsanetül falan göklere çıkarmışsın ama puanda gömmüşsün.
9/10
Bu bölüme 7.5 verirsem diğer dizilere hep 3-5 puan vermem gerekir.Ben genel anlamda efsane dedim yani güzel gidiyor bölümler. 8. sezonun sonlarına doğru sıkıldığım bazı bölümler oldu o bölümlerin üstüne güzel gidiyor demek istemiştim aslında.
Hem her bölüme 9, 10 puan verirsek bir anlamı olmaz yüksek puanın. 7.5'dan 8 de kötü değil bence.
Her dizinin kriteri bir mi? Friends'in puanlaması farklı olması lazım sonuçta 10 sezonluk bir efsane. Şaka maka bitiyor dizi 10. sezon da 17 bölümmüş.Bu bölüme 7.5 verirsem diğer dizilere hep 3-5 puan vermem gerekir.
Anladım sen dizilere kendi içinde puan veriyorsun benim için hepsinin puanlaması aynı.Her dizinin kriteri bir mi? Friends'in puanlaması farklı olması lazım sonuçta 10 sezonluk bir efsane. Şaka maka bitiyor dizi 10. sezon da 17 bölümmüş.
Mesela ben TWD'de puan verirken daha esnek davranıyorum ama Friends'in her bölümü güzel o yüzden puanlaması farklı tam kendimi ifade edemedim ya.
Evet bilerek bitirmiyorum. 4-5 senedir izliyorum yavaş yavaş ama bitmek üzere artık.