ABC Fresh Off the Boat - Dizi Yorumları

daha anne neyki çinli diyip küçümseme
böyleleride var

1x2

İyi sayılabilecek bir bölümdü. İlk başlarda anneye sinir oldum ama sonra toparladı durumu

Eddie'nin müzikle birlikte içeri girişi süperdi

7/10

Belli olmaz çeviriyi üstlenen biri çıkabilir. IMDb puanı hala 8.4 reytingler de iyi. Togetherness'ın da çevirileri durmuştu ama çevirileri devam etmeye başlamış mesela.
kaliteli bir dizi bulursam bu ara başlamayı düşünüyorum da hangi dizi şöyle bir kaç sezonu birikmiş olsun dram macera olsun falan filan olsun arayışlardayım
diziler tükendi resmen

aynen , benim en çok şaşırdığım şey sarı kadının mad men bitmeden hemen buna başlaması demek ki projeyi çok sevmiş
öyle değil

mad men in çekimleri çoktan bitti
zaten son sezondu ilk yarısınıda izledik bir ikinci yarısı kaldı onun çekimleride 6 ay önce bitmiştir

onu biliyorum yahu
benim demek istediğim yüzünü dinlendirebilirdi demek istedim
başrol değildiki yüzü eskisin
orda asıl işi götüren jon hamm, adam süper ya hem karizmatik hemde yetenekli en kısa zamanda yeni bir dizide görmek istiyoruz vatandaşı
@Çiğdem- böylelerini kaçırmaz ama gidip duracell le çalışan flash ergenlerini izliyor jon hamm ı izlemiyor

1x4

Güzeldi yine. Bizim annenin kardeşi, yani teyze de iyiymiş.
Genel olarak eğlenceliydi bölüm, birkaç gün önce izleyip yorum yapmayı unuttuğumdan detaylar pek kalmadı aklımda.

Bu arada diziyi tek izlediğimden dolayı ve bu ara haftalık dizilerin sayısı baya arttığından dolayı biriktirerek izleyeceğim diğer bölümleri.

8/10

ozan bu dizinin altyazısını çevirip forumda diziyi yayınlayamazmısın ?
öyle bişey yaparsan süper olur, forumun türkiye genelindeki reytingleride iki katına fırlar