FOX 2013 - 2014 Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınlandı!

Yorumlari okuduktan sonra gercekten kotu bir tanitim bekliyordum ama bu kadar kötü olacagini hic dusunmemistim cidden berbat

Herkesin çok abarttığını düşünüyorum biraz salakça olmuş ama güzel demek mümkün...

Şahsen geçen sene Star'ı beğenenlerin bu sene bunu beğenmemelerine çelişki derim...

Tebrik ederim fox özellikle Damla Sönmez'in balon'u patlatması ve yine masum şaşkınlığı 1 numara olmuş...:)

Fox'un mayıs ayında yayınlanan tanıtımı daha güzeldi açıkçası. Bunu izleyen kafayı yer Valla. :X

Bu arada tanıtımda Fox'un logosunun kırmızı olması dikkatimden kaçmadı. Acaba yine bir renk değişimi mi söz konusu @xBUGRAx?

Fox'un mayıs ayında yayınlanan tanıtımı daha güzeldi açıkçası. Bunu izleyen kafayı yer Valla. :X

Bu arada tanıtımda Fox'un logosunun kırmızı olması dikkatimden kaçmadı. Acaba yine bir renk değişimi mi söz konusu @xBUGRAx?

Değişecek olsa Pazartesi yeni sezonla birlikte değişirdi bence. Afişlerde de kırmızı kullanıyorlar. :)

SERHAT3456 post: 1438617' Alıntı:
Yorumlari okuduktan sonra gercekten kotu bir tanitim bekliyordum ama bu kadar kötü olacagini hic dusunmemistim cidden berbat

haha yorum güldürdü aga :D

- - - Ekleme - - -

Buğra kızmıyon demi ki kızdığına eminim ama gerçekten bu ne ya çok kötü olmuş :D

xBUGRAx post: 1440249' Alıntı:
Değişecek olsa Pazartesi yeni sezonla birlikte değişirdi bence. Afişlerde de kırmızı kullanıyorlar. :)
Bilmem. Fox genelde sezon başı sezon ortası diye pek bakmıyor. Her an her zaman değişebilir. :GDG: