FOX 2013 - 2014 Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınlandı!

çoçuk topu öyle bi hırsla şişiriyo ki tv ye şut çekip o anki azaptan kurtulmak istiyor bir an önce :kiki: :kiki:

Hic begenmedim gercekten daha iyi yapabilirlerdi ve tabiki tahmin ettigim gibi Özlem Conker'i es gecmisler. Cok ayip ya Karagül de basrol ama kanali kendisini kayde almiyor bile. Yazik

Aynen aynen bu tanıtımdan sonra Fox'un hiçbir dizisini kaçırmam kesin. :kiki: Yeni sezonda da Fox izliyoruz. Emeğe saygı denen bir şey var :kiki:
fox gümbür gümbür geliyor yeni sezona :kiki: vatanımızın gururu bu kanal. bende bu günden itibaren tv de 1. sıraya koyucam kanalı :kiki:

- - - Ekleme - - -

Kanal D fanları iş başında. :A :F

fan mı , üstelik kanal fanı mı ? o da ne :d

yakup09 post: 1438289' Alıntı:
fox gümbür gümbür geliyor yeni sezona :kiki: vatanımızın gururu bu kanal. bende bu günden itibaren tv de 1. sıraya koyucam kanalı :kiki:

- - - Ekleme - - -

fan mı üstelik kanal fanı mı ? o da ne :d
@Lordly olsa öyle derdi o sebeple dedim. :F

Heyt be kim tutar Fox seni :kiki: Bugünden itibaren başlıyorum netten izlemeye Fox'un tüm dizilerini. Unutma Beni ile Deniz Yıldızını 10 yıla rahat bitiririm gibi :F

@Lordly olsa öyle derdi o sebeple dedim. :F

star fanlığını artık içinde tutamadığı için demeyi bırakmış haliyle :kiki:

- - - Ekleme - - -

Heyt be kim tutar Fox seni :kiki: Bugünden itibaren başlıyorum netten izlemeye Fox'un tüm dizilerini. Unutma Beni ile Deniz Yıldızını 10 yıla rahat bitiririm gibi :F
öyle deme :kiki: fox öyle bir dizi yapıyor ki günde en az 10 bölümünü izlersin bi tek dizinin :kiki: hakkını verin artık bu kanalın ya. hep boş yere hor görülüp, hırpalandı. tabi nerde iyi bi iş çıkarsa orası kötülenir :kiki:

Bu ne yaaa herkes dalga geçmiş...Dalga geçenlerin hiçbiri müzikten anlamıyordur. A capella denir buna gayette güzel olmuş. Bu eğlenceye seyiriciyi çekebilmek için enstruman olarak çay kaşik sesi pompa sesleri eklemişler.Yazık aynı şeyi Kanal D yapsaydı "Kalitesini konuşturmuş" derdiniz. :T: Birşeyden anlamıyorsunuz ama eleştirmeyi çok seviyorsunuz bari susun:)

Alın örnek bi video vereyim.
Rhythm of the Rain - A Cappella - Multitrack - YouTube

Forumdash post: 1438395' Alıntı:
Bu ne yaaa herkes dalga geçmiş...Dalga geçenlerin hiçbiri müzikten anlamıyordur. A capella denir buna gayette güzel olmuş. Bu eğlenceye seyiriciyi çekebilmek için enstruman olarak çay kaşik sesi pompa sesleri eklemişler.Yazık aynı şeyi Kanal D yapsaydı "Kalitesini konuşturmuş" derdiniz. :T: Birşeyden anlamıyorsunuz ama eleştirmeyi çok seviyorsunuz bari susun:)

Şuraya katılıyorum. :) :)

Forumdash post: 1438395' Alıntı:

Bence de gayet güzel olmuş. İlk izlediğimde dilime dolandı bile. :D

ozgur2113 post: 1438408' Alıntı:
Bence de gayet güzel olmuş. İlk izlediğimde dilime dolandı bile. :D
Dilime dolanmadı ama bence gayet güzel olmuş ritme benim bile ayak uydurasım geldi:X

Insallah atv kendisine yakisan bir Tanitim yapar.. 2010/2011 tanitimi cok güzeldi..

- - - Ekleme - - -