Bence @mrt-06'nın gösterdiği ön tanıtım daha iyiydi o denli.
Sen stüdyolu tanıtımları beğenmezdin daha beteri de varmış.
Bence @mrt-06'nın gösterdiği ön tanıtım daha iyiydi o denli.
Bu ne lan. Ben böyle rezalet görmedim.
Aynen aynen bu tanıtımdan sonra Fox'un hiçbir dizisini kaçırmam kesin. Yeni sezonda da Fox izliyoruz. Emeğe saygı denen bir şey varhakkını yeme bence çok özenle çalışılmış bir iş'e benziyor
Kanal D fanları iş başında.hakkını yeme bence çok özenle çalışılmış bir iş'e benziyor
fox gümbür gümbür geliyor yeni sezona vatanımızın gururu bu kanal. bende bu günden itibaren tv de 1. sıraya koyucam kanalı
Aynen aynen bu tanıtımdan sonra Fox'un hiçbir dizisini kaçırmam kesin. Yeni sezonda da Fox izliyoruz. Emeğe saygı denen bir şey var
Kanal D fanları iş başında.
@Lordly olsa öyle derdi o sebeple dedim.yakup09 post: 1438289' Alıntı:fox gümbür gümbür geliyor yeni sezona vatanımızın gururu bu kanal. bende bu günden itibaren tv de 1. sıraya koyucam kanalı
- - - Ekleme - - -
fan mı üstelik kanal fanı mı ? o da ne
fox gümbür gümbür geliyor yeni sezona vatanımızın gururu bu kanal. bende bu günden itibaren tv de 1. sıraya koyucam kanalı
mrt-06 post: 1438294' Alıntı:@Lordly olsa öyle derdi o sebeple dedim.
@Lordly olsa öyle derdi o sebeple dedim.
öyle deme fox öyle bir dizi yapıyor ki günde en az 10 bölümünü izlersin bi tek dizinin hakkını verin artık bu kanalın ya. hep boş yere hor görülüp, hırpalandı. tabi nerde iyi bi iş çıkarsa orası kötülenir
Heyt be kim tutar Fox seni Bugünden itibaren başlıyorum netten izlemeye Fox'un tüm dizilerini. Unutma Beni ile Deniz Yıldızını 10 yıla rahat bitiririm gibi
Şuraya katılıyorum. Forumdash post: 1438395' Alıntı:Bu ne yaaa herkes dalga geçmiş...Dalga geçenlerin hiçbiri müzikten anlamıyordur. A capella denir buna gayette güzel olmuş. Bu eğlenceye seyiriciyi çekebilmek için enstruman olarak çay kaşik sesi pompa sesleri eklemişler.Yazık aynı şeyi Kanal D yapsaydı "Kalitesini konuşturmuş" derdiniz. Birşeyden anlamıyorsunuz ama eleştirmeyi çok seviyorsunuz bari susun
Alın örnek bi video vereyim.
Rhythm of the Rain - A Cappella - Multitrack - YouTube
Forumdash post: 1438395' Alıntı:Bu ne yaaa herkes dalga geçmiş...Dalga geçenlerin hiçbiri müzikten anlamıyordur. A capella denir buna gayette güzel olmuş. Bu eğlenceye seyiriciyi çekebilmek için enstruman olarak çay kaşik sesi pompa sesleri eklemişler.Yazık aynı şeyi Kanal D yapsaydı "Kalitesini konuşturmuş" derdiniz. Birşeyden anlamıyorsunuz ama eleştirmeyi çok seviyorsunuz bari susun
Alın örnek bi video vereyim.
Rhythm of the Rain - A Cappella - Multitrack - YouTube
Dilime dolanmadı ama bence gayet güzel olmuş ritme benim bile ayak uydurasım geldiozgur2113 post: 1438408' Alıntı:Bence de gayet güzel olmuş. İlk izlediğimde dilime dolandı bile.