FOX 2013 - 2014 Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınlandı!

Forumdash post: 1438395' Alıntı:
Bu ne yaaa herkes dalga geçmiş...Dalga geçenlerin hiçbiri müzikten anlamıyordur. A capella denir buna gayette güzel olmuş. Bu eğlenceye seyiriciyi çekebilmek için enstruman olarak çay kaşik sesi pompa sesleri eklemişler.Yazık aynı şeyi Kanal D yapsaydı "Kalitesini konuşturmuş" derdiniz. :T: Birşeyden anlamıyorsunuz ama eleştirmeyi çok seviyorsunuz bari susun:)

Alın örnek bi video vereyim.
Rhythm of the Rain - A Cappella - Multitrack - YouTube

+1

Ben ne beğendim ne de beğenmedim orta olmuş dedim. :)

@Forumdash FOX Totale hitap eden bir kanal A/B tanıtımına ne gerek vardı? :D

Müziği herkes anlamaz dedin o yüzden öyle dedim. :D

Kanal D'ye de suçu atma. Geçen seneki çanta fragmanı harikaydı ama çoğu kişi beğenmedi. :D
Kanal D'ye suç atmadım ama çıkmayan tanıtım fragmanı bile ayakta alkişlanıyor:X Çanta tanıtımı bence Beren ile Engin Akyürek'in danslı olan performansının çoook gerisinde kaldı:X Belki o tanıtımda Beren olmadiğindan :F

Kasmaya gerek yok tanıtım bence müzikli eğlenceli olmalı Kanal D'nin geçen seneki tanıtımını hatırlayan var mı? Ama 'Kanal D bu sezonda kalbim seninle' hala dillerde dolaşıyor.

Kanal D'ye suç atmadım ama çıkmayan tanıtım fragmanı bile ayakta alkişlanıyor:X Çanta tanıtımı bence Beren ile Engin Akyürek'in danslı olan performansının çoook gerisinde kaldı:X Belki o tanıtımda Beren olmadiğindan :F

Berem yoktu haklısın ama fragman gerçekten güzeldi.

Şu bir gerçek ki Kanal D hep orjinal fikirler buluyor. Diğerlerinin hepsi logonun önünde dans edip gülümsüyor. :D

Bence asıl sürekli beğenilen Star. Geçen sene felaket bir tanıtım yaptı, Kanal D kötü oldu, ama Stara helal olsun, mükemmel denildi. Oysa ki, oyuncuların resmiyle yapılan bir tanıtımdı. Kendileri tenezzül edip gelmemişti bile. :D

Şu bir gerçek ki Kanal D hep orjinal fikirler buluyor. Diğerlerinin hepsi logonun önünde dans edip gülümsüyor. :D

Bence asıl sürekli beğenilen Star. Geçen sene felaket bir tanıtım yaptı, Kanal D kötü oldu, ama Stara helal olsun, mükemmel denildi. Oysa ki, oyuncuların resmiyle yapılan bir tanıtımdı. Kendileri tenezzül edip gelmemişti bile. :D
Star'ı iyi hatırlattın adamlar geçen sene "dum dum draka draka draka dum" dediler Fox bu sene "bom bom bom" dedi ama star ayakta alkişlandı dediğin gibi :X Kanal ayrımcılıgı çok var harbiden forumda:X Kanal D çıkardı zaten bu tanıtım işini helal olsun ben o mutfaklı tanıtımını hala unutamıyorum mesela:X Sonrasında o Beren'in dans ettiği tanıtımlı 2 si benim için 4ever:X Haklsın show hep aynı arkada logo yada show yazısı atv'de bi spor sallonu havası verdi ama bişeyler eksikti.En iyisini Kanal D yapsada dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerek:X

Star'ı iyi hatırlattın adamlar geçen sene "dum dum draka draka draka dum" dediler Fox bu sene "bom bom bom" dedi ama star ayakta alkişlandı dediğin gibi :X Kanal ayrımcılıgı çok var harbiden forumda:X Kanal D çıkardı zaten bu tanıtım işini helal olsun ben o mutfaklı tanıtımını hala unutamıyorum mesela:X Sonrasında o Beren'in dans ettiği tanıtımlı 2 si benim için 4ever:X Haklsın show hep aynı arkada logo yada show yazısı atv'de bi spor sallonu havası verdi ama bişeyler eksikti.En iyisini Kanal D yapsada dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerek:X

Kanal D'de farklı bi şey yapmıyor ki stüdyoda kareoke yapıyorlar geçen sene ki hariç.

Kasmaya gerek yok tanıtım bence müzikli eğlenceli olmalı Kanal D'nin geçen seneki tanıtımını hatırlayan var mı? Ama 'Kanal D bu sezonda kalbim seninle' hala dillerde dolaşıyor.
Ben hatırlıyorum çanta vardı ama oyuncu skalası azdı. O yüzden akıllarda çok kalamadı.

Benim en sevdiğim tanıtımı: @Forumdash Aletleri çaldıkları bölüm de iyiydi. :D

- - - Ekleme - - -

Kanal D'de farklı bi şey yapmıyor ki stüdyoda kareoke yapıyorlar geçen sene ki hariç.
Aletlerla şarkı çaldıkları kareoke mi?

Mutfak tanıtımı kareoke mi?

Çadır kudrukları tanıtım kareoke mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:

atv ve Show tanıtımlarini
Show TV 2010 Tanıtım Filmi - YouTube
ATV dizileri tanitim 2010 - 2011 - YouTube

Kanal D'nin şu tanıtımıyla bir tutmamak gerek;
Reklammuzik.com Kanal D Tanıtım Müziği 2011-2012 - YouTube

Gelelim bugunun konusuna;Star'ın şu dum dum draka tanıtımı ile Fox'un Bom bom bom tanıtımına;

Fox Tv Yeni Sezon Tanıtımı 2013-2014 - YouTube
Star TV Yeni Sezon Tanıtım Filmi - YouTube

2'side müzikal anlamda nerdeyse aynı. Birisi yere göğe sığdırılmadı diğerine üvey evlat, tü kaka yapıldı.Hatta ortalıkta olmayan 3-4 ay sonra çıkacak olan tanıtımla kıyaslandı:)

- - - Ekleme - - -

Ben hatırlıyorum çanta vardı ama oyuncu skalası azdı. O yüzden akıllarda çok kalamadı.

Benim en sevdiğim tanıtımı: @Forumdash Aletleri çaldıkları bölüm de iyiydi. :D

İşte bu tanıtımı diyorum:X

Sen hatırlarsın sayılmaz. :D Ben hiçbir sahnesini hatırlamıyorum sadece çantayı hatırlıyorum mavi küre çıkmıştı içinden. :D

- - - Ekleme - - -

2'side müzikal anlamda nerdeyse aynı. Birisi yere göğe sığdırılmadı diğerine üvey evlat, tü kaka yapıldı.Hatta ortalıkta olmayan 3-4 ay sonra çıkacak olan tanıtımla kıyaslandı:)

Yaranamaz FOX ne yapsa. Nereden bulaştıysa dalga konusu oluyor her yaptığı.

Sen hatırlarsın sayılmaz. :D Ben hiçbir sahnesini hatırlamıyorum sadece çantayı hatırlıyorum mavi küre çıkmıştı içinden. :D

- - - Ekleme - - -

atv ve Show tanıtımlarini
Show TV 2010 Tanıtım Filmi - YouTube
ATV dizileri tanitim 2010 - 2011 - YouTube

Kanal D'nin şu tanıtımıyla bir tutmamak gerek;
Reklammuzik.com Kanal D Tanıtım Müziği 2011-2012 - YouTube

Gelelim bugunun konusuna;Star'ın şu dum dum draka tanıtımı ile Fox'un Bom bom bom tanıtımına;

Fox Tv Yeni Sezon Tanıtımı 2013-2014 - YouTube
Star TV Yeni Sezon Tanıtım Filmi - YouTube

- - - Ekleme - - -

İşte bu tanıtımı diyorum:X

Revan'ın dediği çantalı tanıtım şu.

@mrt-06 Sen hep kareoke yapıldı diyorsun ama sadece 1 kez yapıldı o da Kanal D'nin fikriydi.

Kalbim Seninle kareoke falan değildi. Kareoke her hangi bir şarkıcının şarkısının sadece müzikler eşliğinde okunmasıdır.

Kanal D Kalbim Seninle adlı bir şarkı var da ben mi bilmiyorum? Sözlerini kendileri yapmış bu şarkını. Daha kaç tanıtımı var, hiçbiri de bir-birine benzemiyor. :):)

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Bu da pek hatırlanmayacak ama. 😛

Ben dalga geçmedim bu arada. :D Sadece normal buldum. Mesela eve geldikleri tanıtımı harikaydı ve onun gibisini yapamadı bence henüz.. :)

@mrt-06 Sen hep kareoke yapıldı diyorsun ama sadece 1 kez yapıldı o da Kanal D'nin fikriydi.

Kalbim Seninle kareoke falan değildi. Kareoke her hangi bir şarkıcının şarkısının sadece müzikler eşliğinde okunmasıdır.

Kanal D Kalbim Seninle adlı bir şarkı var da ben mi bilmiyorum? Sözlerini kendileri yapmış bu şarkını. Daha kaç tanıtımı var, hiçbiri de bir-birine benzemiyor. :):)
Aklımda öyle kalmış Revan uzatmaya gerek yok. :) :)

EveN post: 1438568' Alıntı:

Bu da pek hatırlanmayacak ama. 😛

Ben dalga geçmedim bu arada. :D Sadece normal buldum. Mesela eve geldikleri tanıtımı harikaydı ve onun gibisini yapamadı bence henüz.. :)

Yok sana demedim sen en başta ne iyi ne kötü demiştin zaten. :D Genel olarak dedim her FOX konusunda..

https://fav10.net/reyting-sonuclari...12-2013-yayin-donemi-152898-3.html#post811141

Sırf vıdeo için geldim mobiden markete yolladılar.Pc'yı actım youtube eklemiş.Neysede herkes orda Kıvanç nerde? uyuz Cemre'de çoook sexy olmuş..Gecen seneye göre kalite düşmüş masraf artmış gibi geldi:D Kanal d bu seneki videosuyla sanki eve gelmerıyle fox'tan esinlenilmiş gibi :D @Revan Veda sadece trafık işiklarında arabanın önunden sıradan bi vatandaşın karsıya gecişi gibi alalade geçti yahu:F Bence en iyi performans Guney ve Cemre'nin...
Diğer kanallar şimdi studyoda aile fotosu ceker gibi "sen ortaya geç kötu kadın sen sola kötu adam sen arkadan sınsıce bak basrol sende en iyi pozunu ver" modunda fragman yaparlar.

Geçen seneki yorumum @EveN @xBUGRAx @mrt-06 :F:F