Görüşüne saygı duyarım sen beğenmemiş olabilirsin ki sadece görün diye attım kar amacı gütmedim burada zaten
Ayrıca adamlar da fotoğraftan anlıyor olacak ki alıyorlar sonuç itibariyle kimseye dayatma yapmıyoruz al al diye
Bu arada fotoğraf makinem 5200 TL ye almıştım zamanında ,anlayacağın 8MP ile değil 32 MP kullanıyorum lenslere göre de değişiyor diyafram açıklığı ve enstante özelliklerini de kendim ayarlıyorum yani otomatik mod ile çekim yapmıyorum
Ayrıca sen ilk fotoğraftaki kuşu telefonunla zor çekersin söylemiş olayım
Çok Teşekkür ederim. Bende bu alana girerken aklımdan hiç geçmedi zaten parasal anlamda da zaten çok şükür ailemin durumu çok çok iyi , bende bu sebeple kazancımın çoğunu vakıflara gönderiyorum, tabi burada bunları söylemem hoş olmadı , yardımımı gözünüze sokarmışım gibi ama bu konuyu belirtmeseydim eminim çoğu kişi çektiğim fotoğraflardaki parayı cebime attığımı düşünürdü, birde açıkcası yardım edildiğini bildikleri için ücretler 2-3 bin civarlarında, ilk satışlarım normal olmuştu ve alan kişiler vakıflara gönderdiğimizi bilmiyordu o zamanlar her fotoğraf 800 TL ye anca satılmıştı gerçi 1200 TL lik vardı yine en yüksek ama 2-3 bin civarlarında değildi
Yaaa bu ne güzel bir mesaj
Aminn çok sağol inşallah