Fotoğraf Sergimden Kalanlar

Çok iyi oldu.

Güzel yakalanmış doğal resimler. Kimi huzur veriyor kimi de oralara gitme isteği uyandırıyor. Eline sağlık @gözlemci.

Hepsi birbirinden başarılı olmuş,fotoğraf çekmek çekebilmek büyük bi yetenektir,zor bi iştir. sen bunu başarmışsın,başarılarının devamını dilerim

Sondaki ile lunaparklı olan çok iyi,ayrıca başarılı bir çalışma olmuş @gözlemci emeğine sağlık
Teşekkür ederim sizlerin de beğenmesi sevindirdi açıkcası

1-2-9'u çok beğendim, eline sağlık her biri için.
Çok teşekkür ederim

Hepsi birbirinden başarılı olmuş,fotoğraf çekmek çekebilmek büyük bi yetenektir,zor bi iştir. sen bunu başarmışsın,başarılarının devamını dilerim
Çok teşekkür ederim, tabi bende anamın karnında öğrenmedim bu işi 1 yıl eğitim aldım ama yeri geliyor bir kuşu çekmek için 2 saat beklediğimiz oluyor
Dediğin gibi büyük emek istiyor fotoğraf çekmek

Teşekkür ederim bro. sağolasın
Sende karadeniz'i çekmiştin gönder de bize paraya dönüştürelim
Karadeniz para için değil huzur için kullanılır.
Arşivi biraz karıştırıp bir şeyler çıkartırım belki ama o görüntüleri korumak gerek.

KEİNLİKLE ÖYLE

Karadeniz para için değil huzur için kullanılır.
Arşivi biraz karıştırıp bir şeyler çıkartırım belki ama o görüntüleri korumak gerek.
Tabi canım zaten niyetimiz paraya dönüştürmek değil insanların Karadeniz'i görmelerini sağlamak

@gözlemci Paşam bayıldım hepside birbirinden güzel ve satılıp katkı sağlaması ayrıca süper olmuş emeğine sağlık paşam

Dünyada herşey para gibi görünüyor ama insanlıkta önemli , sen insanlara yardım et Allahta sana yardım eder elbet yanı müşkül duruma düşmezsin cnm

Bu gitti en çok hoşuma , karadenizli olmamında etkisi vardır beğenmemde elbet

@gözlemci Paşam bayıldım hepside birbirinden güzel ve satılıp katkı sağlaması ayrıca süper olmuş emeğine sağlık paşam
Sağol abla teşekkür ederim
Belki sen beni ne kadar uzun süredir tanımana rağmen bilmiyorsundur kesin bu tarafımı

Genel olarak hepsini beğendim ama bazıları ayrı bir güzel @gözlemci
Teşekkür ederim
hangileri daha çok hoşuna gitti
Yani Allah'a şükür maddi açıdan ihtiyacım yok yine , her istediğimi alabiliyorum istediğimi yiyebiliyorum , yani çalışmasam da aç değilim açıkta değilim

Dediğin gibi öncelik ihtiyacı olan insanlar yada barınaklar (hayvanlar) bunlara yardım etmekte beni öyle mutlu ediyor ki anlatamam

Yoo bilmiyordum hiç bahsetmedin ki bana ama öğrendiğine çok mutlu oldum bu öyle güzel birşey ki anlatamam hem sevdiğin şeyi yapıp resim çekiyosun hemde bu resimlerle yardım ediyosun bu çok güzel birşey Enisim ya yüce rabbim senin gönlününe versin karşılıksız bırakmasın inşallah paşam benim

Aminn inşallah abla
Bir yerlere dokunabildiysem ne mutlu bana

Kullanıcı adı-hobi uyumu. Ayrıca sen nasıl bi' kralsın?
Aslında bunu fark edebilen ilk üye sensin
gözlemci kısmı cidden buradan geliyordur, çünkü fotoğraf işine başladıktan 3-4 gün sonra bu kullanıcı adını almıştım
Ama herkes gözlemeci diyordu
neyseki beni anlayan birisi çıktı

Eminin iyi yerlere ihtiyacı olan yerlere dokunmuşsundur canım benim

Aslında avatarında gözlemeci tipi var ahahaha.