aaa kuru iftira zaten pendikten kadıköye tüm ormani şüpürdüm izmarit atani dövücem
Alemto daha kavga etmedi, eskidenmiş o. Revan arkadaşlar.Bu gerçeği de söylemeliyim, dizilerime oy atmazsan saçını başını yollarım dedi bana özelden.
Ben mi? Ben mi Söyledim ?
Evet. :5: Hatta bunları millete söylersen gelir seni bulur bir güzel döverdim de dedin.Gerçekleri söylemeliyim artık. :5:
E o zaman mesajlar nerede? Sildiysen OzaN admine söyleyelim bulsun. Dizilerime oy vermezsem hemen uçak bileti alır, Türkiyeye uçar sonra da seni döverim demek çok mantıklı (e)
OzaN admin bulabiliyor mesajlarıMesaj kutum dolmuştu sildim. :5: Sataşmaya bana yer arıyordun işte ama bulamadın.
OzaN admin bulabiliyor mesajlarıSöylemedim ama keşke söyleseydim
ben hiç kavgacı değilimdir ama javga ettim mi de tam ederim
yalancıİşte diğer kavgacı da geldi Eren.Eren'de beni tehdit etti arkadaşlar akşam dizimi okumazsan shoplu fotolar atarım dedi foruma.
yalancısen demedin mi bana dizide benim de adım olacak olmassa seni banlatırım ozan a diye
ozan beni dinle bana ağır hakaretler ediyor mesajlarındaAaaa.Çirkefliğin bu kadarı. Hemen uydur yalanları gerçekleri söyledim diye. :5: Ozan duy bunları bana iftira atıyorlar.Genç bir kızın duygularıyla oynuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?