aaa kuru iftira zaten pendikten kadıköye tüm ormani şüpürdüm izmarit atani dövücem![]()
Alemto daha kavga etmedi, eskidenmiş o. Revan arkadaşlar.Bu gerçeği de söylemeliyim, dizilerime oy atmazsan saçını başını yollarım dedi bana özelden.
![]()
![]()
![]()
Ben mi? Ben mi Söyledim ?
![]()
Evet. :5: Hatta bunları millete söylersen gelir seni bulur bir güzel döverdim de dedin.Gerçekleri söylemeliyim artık. :5:
![]()
![]()
![]()
E o zaman mesajlar nerede? Sildiysen OzaN admine söyleyelim bulsun. Dizilerime oy vermezsem hemen uçak bileti alır, Türkiyeye uçar sonra da seni döverim demek çok mantıklı (e)
![]()
OzaN admin bulabiliyor mesajlarıMesaj kutum dolmuştu sildim. :5: Sataşmaya bana yer arıyordun işte ama bulamadın.![]()
![]()
OzaN admin bulabiliyor mesajları![]()
Söylemedim ama keşke söyleseydim
![]()
![]()
ben hiç kavgacı değilimdir ama javga ettim mi de tam ederim![]()
yalancıİşte diğer kavgacı da geldi Eren.Eren'de beni tehdit etti arkadaşlar akşam dizimi okumazsan shoplu fotolar atarım dedi foruma.
![]()
![]()
yalancısen demedin mi bana dizide benim de adım olacak olmassa seni banlatırım ozan a diye
ozan beni dinle bana ağır hakaretler ediyor mesajlarındaAaaa.Çirkefliğin bu kadarı. Hemen uydur yalanları gerçekleri söyledim diye. :5: Ozan duy bunları bana iftira atıyorlar.
Genç bir kızın duygularıyla oynuyorlar.
![]()
![]()