aaa kuru iftira zaten pendikten kadıköye tüm ormani şüpürdüm izmarit atani dövücem
Ben mi? Ben mi Söyledim ?Alemto daha kavga etmedi, eskidenmiş o. Revan arkadaşlar. Bu gerçeği de söylemeliyim, dizilerime oy atmazsan saçını başını yollarım dedi bana özelden.
Ben mi? Ben mi Söyledim ?
E o zaman mesajlar nerede? Sildiysen OzaN admine söyleyelim bulsun. Dizilerime oy vermezsem hemen uçak bileti alır, Türkiyeye uçar sonra da seni döverim demek çok mantıklı (e)Evet. :5: Hatta bunları millete söylersen gelir seni bulur bir güzel döverdim de dedin. Gerçekleri söylemeliyim artık. :5:
E o zaman mesajlar nerede? Sildiysen OzaN admine söyleyelim bulsun. Dizilerime oy vermezsem hemen uçak bileti alır, Türkiyeye uçar sonra da seni döverim demek çok mantıklı (e)
OzaN admin bulabiliyor mesajları Söylemedim ama keşke söyleseydimMesaj kutum dolmuştu sildim. :5: Sataşmaya bana yer arıyordun işte ama bulamadın.
OzaN admin bulabiliyor mesajları Söylemedim ama keşke söyleseydim
ben hiç kavgacı değilimdir ama javga ettim mi de tam ederim
yalancı sen demedin mi bana dizide benim de adım olacak olmassa seni banlatırım ozan a diyeİşte diğer kavgacı da geldi Eren. Eren'de beni tehdit etti arkadaşlar akşam dizimi okumazsan shoplu fotolar atarım dedi foruma.
yalancı sen demedin mi bana dizide benim de adım olacak olmassa seni banlatırım ozan a diye
ozan beni dinle bana ağır hakaretler ediyor mesajlarındaAaaa. Çirkefliğin bu kadarı. Hemen uydur yalanları gerçekleri söyledim diye. :5: Ozan duy bunları bana iftira atıyorlar. Genç bir kızın duygularıyla oynuyorlar.