Forumun en cevapçısı ve en alttan alan 3'lüsü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nestro aga ceza hususuna değinecek olursak ben her daim forumda bulunduğum süreler içerisinde forumun kurallarına uyan ve uymaya devam eden bi şahsiyetim yalansa yalan de aga

tak as reyisin oldugu her konu hiit yapar

tak as reyisin oldugu her konu hit yapar

bu konuyu ben açsam 5 mesaj yazılmazdı kendi konularıma hayrım olmuyo bu da ilginç bi nokta

nestro aga ceza hususuna değinecek olursak ben her daim forumda bulunduğum süreler içerisinde forumun kurallarına uyan ve uymaya devam eden bi şahsiyetim yalansa yalan de aga
aynen agaa kuralsızlıktan kural dogar

bu konuyu ben açsam 5 mesaj yazılmazdı kendi konularıma hayrım olmuyo bu da ilginç bi nokta

Bak bu sorunun cevabi benim sordugum soruda.. Burda hepimiz CEVAPÇI olduguz icin konu uzadi , ALTTAN ALAN kisiler olsaydik , in-cin top oynadigi bi anket olacakti

Bak bu sorunun cevabi benim sordugum soruda.. Burda hepimiz CEVAPÇI olduguz icin konu uzadi , ALTTAN ALAN kisiler olsaydik , in-cin top oynadigi bi anket olacakti

ne alaka burda alttan alacak bişey yok

yakup sen süslü cümleler kurmazsan bahtiyar olurum olmuyo çünkü

- - - Ekleme - - -

aynen öyle aga

Süslunum ağlasını yaparim ama ne gerek var.. Edebiyat forumunda degiliz.. Hem kaliplar uzerinde dolanmak yerine, ruhunun dusunceleri uzerine yazilan yazilarda dolanmak daha doğruca..

( süslu kullanmam ama o bicim anlam zenginligi , farkli, guzel bi cumle kurma yetenegim vardir..)

- - - Ekleme - - -

en cvpcılar konuda kısa surede 5sayfa olmuş

Aynen

yakup yakup yakup

edebi kişiliğini ön plana çıkarmıyon yani

- - - Ekleme - - -

çd sesin çıkmıyo aga konuşsana

- - - Ekleme - - -

nestro uyudun mu aga

yakup yakup yakup

edebi kişiliğini ön plana çıkarmıyon yani

evet cikarmiyorum tabi, ben ücra köşelerde , kendi ruhunun gizemli noktalarinda debeleşen ama ses vermeyen ruhun çığlığıyım..

Bak kalemimi almiyim, yazmiyim diyorum.. İlla gosterceksiniz kalemimim gizli ucralarindaki yetenekleri

ben yatıyom aga konuşmuyo kimse
yarın erken kalkmam lazım vadi reytingleri var

- - - Ekleme - - -

kaleminin ucu bitmiş yakupppppp

uçlu kalem yakup uç bitmiş