Sadece koca göbekli dedim abartma senin dediklerinin yanında ne ki.O da benim bu yeni, yumuşak halimi görünce geçmiş yılların acısını çıkarıyor
Sadece koca göbekli dedim abartma senin dediklerinin yanında ne ki.O da benim bu yeni, yumuşak halimi görünce geçmiş yılların acısını çıkarıyor
Anca bu oluyor işte bir BEYEFENDİ tarafındanSadece koca göbekli dedim abartma senin dediklerinin yanında ne ki.
Ayıyı @Harunnn60 demiştir. :O
@Çiğdem- samimiyetimizin nişanesi olarak böyle rahat konuşuyoruz rahatsız oluyorsan ben Çankaya beyefendisi moduna geçerim ablam da Ağa kızı moduna geçer.
@Harunnn60 erken yatar tabi bizim gibi işsiz güçsüz değilki belki şuan hala dizilerde oynuyordurda haberimiz yokturO da benim bu yeni, yumuşak halimi görünce geçmiş yılların acısını çıkarıyor
@Harunnn60 da hep erken yatıyor geceleri
Ben her gece geç yattığım için okula geç kalıyorum, bugün hiç gitmedim mesela. Amoureux iken foruma uğramadığım için erkenden yatıyodum@Harunnn60 erken yatar tabi bizim gibi işsiz güçsüz değilki belki şuan hala dizilerde oynuyordurda haberimiz yoktur
ünlü çıkarsa şaşırmam
Sabahın köründe gidip eve gece 1 de geliyorsun vlla geç yatmak istemeni anlıyorum yoksa kendi evinde hiç kalamıcaksın vakit geçiremiceksin uyumanı saymazsakBen her gece geç yattığım için okula geç kalıyorum, bugün hiç gitmedim mesela. Amoureux iken foruma uğramadığım için erkenden yatıyodum
Kesin ünlü ya, bu kadar saklanmaz yani.@Harunnn60
@Harunnn60 erken yatar tabi bizim gibi işsiz güçsüz değilki belki şuan hala dizilerde oynuyordurda haberimiz yoktur
ünlü çıkarsa şaşırmam
Zengin olursam size dönüş yapacağım söz.Ben her gece geç yattığım için okula geç kalıyorum, bugün hiç gitmedim mesela. Amoureux iken foruma uğramadığım için erkenden yatıyodum
Kesin ünlü ya, bu kadar saklanmaz yani.@Harunnn60
Ya arada şöyle sürpriz çıkışların oluyor ya bitiyorumAnca bu oluyor işte bir BEYEFENDİ tarafından
Ben uyuyamıyorum yoksa çoğunlukla erken kalkıyorum uyuduğum 4 saat falandır.@Harunnn60 erken yatar tabi bizim gibi işsiz güçsüz değilki belki şuan hala dizilerde oynuyordurda haberimiz yoktur
ünlü çıkarsa şaşırmam
Evet, sırf bu yüzden günde 4-5 saat uyuyorum sadeceSabahın köründe gidip eve gece 1 de geliyorsun vlla geç yatmak istemeni anlıyorum yoksa kendi evinde hiç kalamıcaksın vakit geçiremiceksin uyumanı saymazsak@mrt-06
Buldun fırsatı tabii. Dizi oyunculuğu falan iyice yürürsünZengin olursam size dönüş yapacağım söz.
Kimine göre övgü kimine göre değil ama bu sözYa arada şöyle sürpriz çıkışların oluyor ya bitiyorum
Evet, sırf bu yüzden günde 4-5 saat uyuyorum sadece
Buldun fırsatı tabii. Dizi oyunculuğu falan iyice yürürsün
Botları yollarsın artık
Kimine göre övgü kimine göre değil ama bu söz
Ya arada şöyle sürpriz çıkışların oluyor ya bitiyorum
Ben uyuyamıyorum yoksa çoğunlukla erken kalkıyorum uyuduğum 4 saat falandır.
O yüzden gözlerim torba torba oldu kapatıcı lazım.
kesin ünlüdür gagadan hediyeler almıştı geçen yıl biz neden hediye alamıyoruz şarkıcılardanZengin olursam size dönüş yapacağım söz.
Benim için övgüEvet, sırf bu yüzden günde 4-5 saat uyuyorum sadece
Buldun fırsatı tabii. Dizi oyunculuğu falan iyice yürürsün
Botları yollarsın artık
Kimine göre övgü kimine göre değil ama bu söz
Bu yılda deri ceket aldımkesin ünlüdür gagadan hediyeler almıştı geçen yıl biz neden hediye alamıyoruz şarkıcılardan
gagadanmı yine 😱
@Harunnn60 artık iyice gizemli bir hal aldı gözümüzdekesin ünlüdür gagadan hediyeler almıştı geçen yıl biz neden hediye alamıyoruz şarkıcılardan
Halkın adamı olmak beyefendilikten iyi benceBenim için övgü
Ben ne zorluklarla bir spor ayakkabıyı zor aldım. Kıskandım
Dünkü ideoloji yorumunla eşdeğer saçmalıkta bir şey dedin ama bir şey demeyeceğim.Halkın adamı olmak beyefendilikten iyi bence
Ohoo yattım bile ben@Harunnn60 artık iyice gizemli bir hal aldı gözümüzde
@XanTier senin tempon çok çok ağır gözlerin torba torba olmuştur Çiğdem bize bir kapatıcı önersin.
Şans Melocum işte.Halkın adamı olmak beyefendilikten iyi bence
Ben ne zorluklarla bir spor ayakkabıyı zor aldım. Kıskandım
O konunun saçma olduğunu düşünmen saçmalıkDünkü ideoloji yorumunla eşdeğer saçmalıkta bir şey dedin ama bir şey demeyeceğim.
Hayatında en hevesle beklediğin yeni yıl bu sanırımŞans Melocum işte.Ocak ayında dediğim hediye gelirse işte o zaman v.ı.p şans olur.
@Harunnn60 artık iyice gizemli bir hal aldı gözümüzde
@XanTier senin tempon çok çok ağır gözlerin torba torba olmuştur Çiğdem bize bir kapatıcı önersin.
Şans Melocum işte.Ocak ayında dediğim hediye gelirse işte o zaman v.ı.p şans olur.
@xemrexxx egondan burnunu ucunu göremiyorsun derdi @Harunnn60O konunun saçma olduğunu düşünmen saçmalık
Hayatında en hevesle beklediğin yeni yıl bu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?