FF Forumun Bayan Üyeleri

Ayıyı @Harunnn60 demiştir. :O

@Çiğdem- samimiyetimizin nişanesi olarak böyle rahat konuşuyoruz rahatsız oluyorsan ben Çankaya beyefendisi moduna geçerim ablam da Ağa kızı moduna geçer. :A

O da benim bu yeni, yumuşak halimi görünce geçmiş yılların acısını çıkarıyor :D:D

@Harunnn60 da hep erken yatıyor geceleri :A
@Harunnn60 erken yatar tabi bizim gibi işsiz güçsüz değilki belki şuan hala dizilerde oynuyordurda haberimiz yoktur :A :A :A

ünlü çıkarsa şaşırmam :F

@Harunnn60 erken yatar tabi bizim gibi işsiz güçsüz değilki belki şuan hala dizilerde oynuyordurda haberimiz yoktur :A :A :A

Ben her gece geç yattığım için okula geç kalıyorum, bugün hiç gitmedim mesela. Amoureux iken foruma uğramadığım için erkenden yatıyodum :D:D

Kesin ünlü ya, bu kadar saklanmaz yani. :A @Harunnn60

Ben her gece geç yattığım için okula geç kalıyorum, bugün hiç gitmedim mesela. Amoureux iken foruma uğramadığım için erkenden yatıyodum :D:D

Sabahın köründe gidip eve gece 1 de geliyorsun vlla geç yatmak istemeni anlıyorum yoksa kendi evinde hiç kalamıcaksın vakit geçiremiceksin uyumanı saymazsak :F @mrt-06

Zengin olursam size dönüş yapacağım söz. :A

Anca bu oluyor işte bir BEYEFENDİ tarafından :A
Ya arada şöyle sürpriz çıkışların oluyor ya bitiyorum :bhr:

Ben uyuyamıyorum yoksa çoğunlukla erken kalkıyorum uyuduğum 4 saat falandır. :(

O yüzden gözlerim torba torba oldu kapatıcı lazım. :A

Sabahın köründe gidip eve gece 1 de geliyorsun vlla geç yatmak istemeni anlıyorum yoksa kendi evinde hiç kalamıcaksın vakit geçiremiceksin uyumanı saymazsak :F @mrt-06
Evet, sırf bu yüzden günde 4-5 saat uyuyorum sadece :F

Buldun fırsatı tabii. Dizi oyunculuğu falan iyice yürürsün :A:A
Botları yollarsın artık :D

Kimine göre övgü kimine göre değil ama bu söz :D

Evet, sırf bu yüzden günde 4-5 saat uyuyorum sadece :F

Buldun fırsatı tabii. Dizi oyunculuğu falan iyice yürürsün :A:A
Botları yollarsın artık :D

Kimine göre övgü kimine göre değil ama bu söz :D

Ben uyuyamıyorum yoksa çoğunlukla erken kalkıyorum uyuduğum 4 saat falandır. :(

O yüzden gözlerim torba torba oldu kapatıcı lazım. :A
kesin ünlüdür gagadan hediyeler almıştı geçen yıl biz neden hediye alamıyoruz şarkıcılardan :A :A :A

@Harunnn60 artık iyice gizemli bir hal aldı gözümüzde :A

@XanTier senin tempon çok çok ağır gözlerin torba torba olmuştur Çiğdem bize bir kapatıcı önersin. :A
Şans Melocum işte.:A Ocak ayında dediğim hediye gelirse işte o zaman v.ı.p şans olur. :A
O konunun saçma olduğunu düşünmen saçmalık :A

Hayatında en hevesle beklediğin yeni yıl bu sanırım :F
@xemrexxx egondan burnunu ucunu göremiyorsun derdi @Harunnn60 :F

kapatıcı önerim gidin sütünüzü için zıbarın ayoll anneniz olsa oda öyle derdi :A