Yine güzel cnm forum değişsede biz aynı duruyoruzİlk geldiğin zamanları hatırladım ahh ne güzeldi o zamanlar.![]()
Koşun koşun çabuk olun.
Evet mesela benim Karanfilli Meloşum.
Evet mesela benim Karanfilli Meloşum.![]()
@XanTier de benim korumam olsun o boya posa ondan iyisinimi bulacam parada istemez börek yaparım yeter onaYeni geldim daha bi dur![]()
Gelir gelmez Quiz yapmayı biliyorsun ama.Yeni geldim daha bi dur![]()
Ya da tarlaya sürersin iyi iş yapar boylu poslu güçlüdür.@XanTier de benim korumam olsun o boya posa ondan iyisinimi bulacam parada istemez börek yaparım yeter ona![]()
![]()
@Harunnn60
Hayır değilimEvet mesela benim Karanfilli Meloşum.![]()
Nasıl da biliyor beni etkilemeyi@XanTier de benim korumam olsun o boya posa ondan iyisinimi bulacam parada istemez börek yaparım yeter ona![]()
![]()
@Harunnn60
Kemal sunal tarlayı sürüyordu öküzleri olmayınca o geldi aklımaGelir gelmez Quiz yapmayı biliyorsun ama.
Ya da tarlaya sürersin iyi iş yapar boylu poslu güçlüdür.![]()
Foruma geleli birkaç ay oldu demek istedimGelir gelmez Quiz yapmayı biliyorsun ama.![]()
Hayatımda işittiğim en tatlı hakaretKemal sunal tarlayı sürüyordu öküzleri olmayınca o geldi aklımayaz ayında işe yarabilir @XanTier çok kullanıslı çıktı bu çocuk
![]()
![]()
![]()
Şu itici gülüşü nerden buldun gece geceForuma geleli birkaç ay oldu demek istedim
Hayatımda işittiğim en tatlı hakaret![]()
Her eve lazımKemal sunal tarlayı sürüyordu öküzleri olmayınca o geldi aklımayaz ayında işe yarabilir @XanTier çok kullanıslı çıktı bu çocuk
![]()
![]()
![]()
Hayır değilim
Nasıl da biliyor beni etkilemeyi![]()
senide memnun ettik işte bukadar HERKES MEMENUN biçtiğim roleForuma geleli birkaç ay oldu demek istedim
Hayatımda işittiğim en tatlı hakaret![]()
I am the master on finding the things that will not attract you and irritate you anytime, anywhereŞu itici gülüşü nerden buldun gece geceTamam.
![]()
Yeterince İngilizceye doyurdun sağol.I am the master on finding the things that will not attract you and irritate you anytime, anywhere![]()
Memenumum
Özelden İngilizce burdan Türkçe.Memenumum![]()
Yeterince İngilizceye doyurdun sağol.
Biliyorum her zaman yaparsın.![]()
@XanTier ingilizceyi kat ediyor bende türkçeyi .FMemenumum![]()