Ama aşko gifte hiçbir şey yoktu.Forumda eskiden neler neler paylaşılırdı.Yeni haline çok üzülüyorumKonuşmak isterdim sicilim kirlenecek diye korkuyorum, herkesin içinden gelenleri söylüyorum zaten.![]()
Kendimde gördüm zaten. Cidden yani bunlara bu muamele yapılıyorsa yani.Ama aşko gifte hiçbir şey yoktu.Forumda eskiden neler neler paylaşılırdı.Yeni haline çok üzülüyorum![]()
Forumun eski özgür ortamı yok maalesef.Kendimde gördüm zaten. Cidden yani bunlara bu muamele yapılıyorsa yani.![]()
Yapabilecek bir şey yok ama bu kadar fazlası insanı üzüyor maalesef.Forumun eski özgür ortamı yok maalesef.
Tartışmaya kapalı bir konu. @xemrexxx in kuyruk acısı olduğu için şizofrenler gibi ortalıkta ben assolistim diye dolanıyor e bizde mazur görüyor, görmezden geliyoruz.Bu forumda assolist benim diyordun. Bu konuya ne diyorsun.@12.Adam
Başka kim olabilir ki? Forumda öyle bir şahsiyet mi var?Assolist @serhatt mı?![]()
Ne düğünü gıı gelin kim damat kim?@Çiğdem senle benim düğünümüzde benim nedimem olcak![]()
Sen benim için yok hükmündesin o yüzden gün yüzüne çıkıp da daha fazla kendini alçaltma.Çiğdemin yaşı geçmedi ki
------
Mesleğin ne kocacım
------
HayırBen kendim @xemrexxx i beğendim ve yürü ya kulum diyip yürüdüm
------
İstesen de yanına gelmem zaten
------
Kaç bildirimin vardı
------
Umarım fazla yan etkisiyle karşılaşmazsın
------
Ne zaman geçirdin
------
@Çiğdem senle benim düğünümüzde benim nedimem olcak
------
@xemrexxx benim kocam
------
Çakma assolist@cehennet
------
Arabistanın baharından kopan moderatörler gifi spoiler içine almıştı yetmedi şimdi de kaldırdı. @xemrexxx @Çiğdem @EmreCan @Emre Ozansoy @Alos @slhttnmtl @cehennet
Ben zaten evliyim...
Kimle evlisinBen zaten evliyim...![]()
Benle evlenirsen pişman olursun, göbeğim var
+1Benle evlenirsen pişman olursun, göbeğim var![]()
4 tane kocayla kalsa yine iyi bizden başka kim bilir kaç tane daha yamuklusu var
4 tane kocayla kalsa yine iyi bizden başka kim bilir kaç tane daha yamuklusu var![]()
Zaten emre'yle evlenince evimin kadını olucam dedi@cookies prenses gibi çocuk. Yapmaz öyle şey.![]()
Assolistten önce Üvertür çıkıyor, adayların var mı?Tartışmaya kapalı bir konu. @xemrexxx in kuyruk acısı olduğu için şizofrenler gibi ortalıkta ben assolistim diye dolanıyor e bizde mazur görüyor, görmezden geliyoruz.
------
Başka kim olabilir ki? Forumda öyle bir şahsiyet mi var?![]()