Aaa hoşbulduk baya yeni üye gelmişHoşgeldin @Çiğdem . Forumda adını baya duyduk. Baya sevilen birisin.🙂
Pek kaynasmıyordu üyelerle sen kaynasmaya baslamıssın@ömer karataş ın ta mı yarışmalarla arası yok?![]()
Çin olduk @serhatt @xemrexxx @kerem geberirsin demişlerdide kaç gündür kolum ağrıyorMerhaba Aşını oldun mu @Çiğdem
Ben kendime yetiorum ztn 😎Emre önce bir kendine yetsin sonra @cookies 'i uslandırır![]()
Kaynaşmaktan öteye geçtim, dibim bile tuttu.Aaa hoşbulduk baya yeni üye gelmiş![]()
![]()
------
Pek kaynasmıyordu üyelerle sen kaynasmaya baslamıssın![]()
![]()
@ömer karataş
------
Çin olduk @serhatt @xemrexxx @kerem geberirsin demişlerdide kaç gündür kolum ağrıyor![]()
![]()
![]()
Alman aşısı oldum ben @ÇiğdemAaa hoşbulduk baya yeni üye gelmiş![]()
![]()
------
![]()
@ömer karataş
------
Çin olduk @serhatt @xemrexxx @kerem geberirsin demişlerdide kaç gündür kolum ağrıyor![]()
![]()
![]()
Aaa sendemi ben gidince geldin herkes öyle olmusSonunda gelmiş @Çiğdem sen beni tanımazsın ama ben seni tanıyorum foruma üye olmadan önce en çok dikkatimi çeken üyeydin özellikle üçlü emojilerle![]()
![]()
![]()
Böyle ol boşver zaten reelde sıkıntılar yetmiyormu burada eğleninKaynaşmaktan öteye geçtim, dibim bile tuttu.@sokak sanatı keşke burada olsa da görse...
@xemrexxx @Çiğdem @cehennet @phoebebuffay vs vs vs.Assolistten önce Üvertür çıkıyor, adayların var mı?![]()
Bu arada Şampiyonluğunuzu tekrardan kutlarım.Aaa sendemi ben gidince geldin herkes öyle olmus![]()
![]()
Ama çoğunuzla tanıstım sanırım tabi sen sondursun inş
![]()
![]()
------
Böyle ol boşver zaten reelde sıkıntılar yetmiyormu burada eğlenin![]()
![]()
![]()
Alaman olmazsan sonuçlarına katlanırsın. .ssAaa hoşbulduk baya yeni üye gelmiş![]()
![]()
------
![]()
@ömer karataş
------
![]()
![]()
Kimse bir şeyle kandıramaz beni.
Iyyyy herkesler de ne meraklıymış assolist olmaya, bir gidin ya özentiler.Ben son çıkmayı severim bilirsin. MS'de bile en son benim oylarim açıklansın istedim @Emre Ozansoy ile @kerem 'denEşassolist olurum belki sana @12.Adam
![]()
@bazinga nın Mfö sü gibi üçlü çıkmak isterim. @Tolstoyevski ile beraberBen son çıkmayı severim bilirsin. MS'de bile en son benim oylarim açıklansın istedim @Emre Ozansoy ile @kerem 'denEşassolist olurum belki sana @12.Adam
![]()
@xemrexxx varken hem sana hem @serhatt'a zor kaptırır assolistliği. Forumu bırakırsa anca.Ben son çıkmayı severim bilirsin. MS'de bile en son benim oylarim açıklansın istedim @Emre Ozansoy ile @kerem 'denEşassolist olurum belki sana @12.Adam
![]()
Iyyyy herkesler de ne meraklıymış assolist olmaya, bir gidin ya özentiler.![]()
Beşiktaşmı ayy evetBu arada Şampiyonluğunuzu tekrardan kutlarım.![]()
güveniyorum zaten sanaAlaman olmazsan sonuçlarına katlanırsın. .ss
------
Kimse bir şeyle kandıramaz beni.![]()
@xemrexxx Çakma assolist, çocuk eğler gibi eğliyoruz onu.
Birde masaya çık tepin istersen.@Tolstoyevski
3. Sen ol
@xemrexxx devri geçmiş Esma Sultan. Ben Süreyya olurum. Bunak Esmaya yer yok![]()