Bi de o varSeni kötü yola düşürmesin de
Bi de o varSeni kötü yola düşürmesin de
Pusuda bekliyor sinsi yılan.
Aaa hoşbulduk @kerem elenen toygar @12.Adam dedi dizi müziklerinde favorim kendisi ama şarkıcılıkta iyi bulmuyorum alan hemen eleniyor zaten ama yarışmalara katılmana sevindimHoşgeldin oklavalı abla.
Sende ne ifşam var bee @xemrexxx mi verdi 😱 😱 😱Kendin kaşındın bir daha atarsan kabak gibi ortalığa atarım seni.
Kötü yola düşer falan allah korusun
Düşman kör nişancıdır ama dost nereden vurucağını iyi bilir
Kaç kişi ittifak yaparsanız yapın deviremezsiniz onu. Kendisi gözlemlerime göre koca bir ordu gibi. Hepinizin hakkından gelir. @xemrexxx
Aaa tşşk ederim Halı olsunda
Yılan demeyelim resime bile bakamam kaç gün yemek yiyemiyorumÇok geçmiş olsun, daha o kadar bakman gereken sincap, uğraşman gerken yılanlar var iyileşirsin umarım bir an önce
faceden malum foruma şu günlerde gelecem için ilk haftalar ona ilettim Yarışmalara bulaşmanda iyi darısı @ömer karataş basınaBenim ortak whatsapp mı iletişim kuruyordu? İlk defa katıldım bir dahaki sefere senin fikrini alır öyle yarışırım.
Aaa yok ikinci doz ağrı sürüyor ama corona olmadım çok geçmiş olsunGeçirdin mi corona. Ben geçirdim çok kötüydü.
Çok pardon, zaten ceza garantili diye mesajı düzenlediöYılan demeyelim resime bile bakamam kaç gün yemek yiyemiyorum
faceden malum foruma şu günlerde gelecem için ilk haftalar ona ilettim Yarışmalara bulaşmanda iyi darısı @ömer karataş basına
------
Aaa yok ikinci doz ağrı sürüyor ama corona olmadım çok geçmiş olsun
@ömer karataş ın ta mı yarışmalarla arası yok?faceden malum foruma şu günlerde gelecem için ilk haftalar ona ilettim Yarışmalara bulaşmanda iyi darısı @ömer karataş basına
------
Aaa yok ikinci doz ağrı sürüyor ama corona olmadım çok geçmiş olsun
Merhaba Aşını oldun mu @Çiğdem
Hazırlıklı gelmiş bunlar buraya amaçları seni kalpten götürmekGelir gelmez mezaramı koyucaksınız beni Aaa