Aaa evet @cehennet doğru söylüyor Bu konuda dayanısma yapmam iyi olacak gibi
Ben her zaman destekçinim. Yüz verme şunlara. Yasımız geçince saygı duyacaklarına dalga geçiyorlar. Yeni nesil böyle ama ben haklarından gelirim onların
Aaa evet @cehennet doğru söylüyor Bu konuda dayanısma yapmam iyi olacak gibi
Yarın seni satabilirAaa evet @cehennet doğru söylüyor Bu konuda dayanısma yapmam iyi olacak gibi
Aaa hoşbulduk yeni kişiler baya varmış Ama sen yeni değil baya eski çıktın ilk okul arkadaşım herry sendemi geldin 😱😱😱Tanışmak nasip olmadı ama forumda birçok kişiden methini duyduk @Çiğdem . Hoş geldin.
Evet duydum ki sen bu forumdaymışın arkadaşımı ruh emiciler arasında yalnız bırakmayım dedim. (En büyük ruh emici de @cehennet oluyor dikkat et kendisine )Aaa hoşbulduk yeni kişiler baya varmış Ama sen yeni değil baya eski çıktın ilk okul arkadaşım herry sendemi geldin 😱😱😱
Patronunu foruma girdiğini görür de kovulursun inş Oklavaya gerek kalmadı @Çiğdemakşam cevap vericem size tek tek şu an çalışıyorum .ss
Gelir gelmez mezaramı koyucaksınız beni AaaBen sana bunu atma bir daha demedim mi, şimdi bende seni ifşalıyorum.!!!!!
Hiç işim olmaz. Benden uzak dursunlar. .ss
Aaa @xemrexxx ne diyor buKötü yola düşer falan allah korusun
Düşman kör nişancıdır ama dost nereden vurucağını iyi bilir
Hoşgeldin oklavalı abla.
Kendin kaşındın bir daha atarsan kabak gibi ortalığa atarım seni.Gelir gelmez mezaramı koyucaksınız beni Aaa
Okulda ben oklavayla uçuoyrum diye dalga geçiyordunuzEvet duydum ki sen bu forumdaymışın arkadaşımı ruh emiciler arasında yalnız bırakmayım dedim. (En büyük ruh emici de @cehennet oluyor dikkat et kendisine )
Seni kötü yola düşürmesin deAğızımı yırtmaya geliyor @xemrexxx