Aaa hoşbulduk baya yeni üye gelmişHoşgeldin @Çiğdem . Forumda adını baya duyduk. Baya sevilen birisin.🙂
Pek kaynasmıyordu üyelerle sen kaynasmaya baslamıssın@ömer karataş ın ta mı yarışmalarla arası yok?
Çin olduk @serhatt @xemrexxx @kerem geberirsin demişlerdide kaç gündür kolum ağrıyorMerhaba Aşını oldun mu @Çiğdem
Ben kendime yetiorum ztn 😎Emre önce bir kendine yetsin sonra @cookies 'i uslandırır
Kaynaşmaktan öteye geçtim, dibim bile tuttu.Aaa hoşbulduk baya yeni üye gelmiş
------
Pek kaynasmıyordu üyelerle sen kaynasmaya baslamıssın@ömer karataş
------
Çin olduk @serhatt @xemrexxx @kerem geberirsin demişlerdide kaç gündür kolum ağrıyor
Alman aşısı oldum ben @ÇiğdemAaa hoşbulduk baya yeni üye gelmiş
------
------
Çin olduk @serhatt @xemrexxx @kerem geberirsin demişlerdide kaç gündür kolum ağrıyor
Aaa sendemi ben gidince geldin herkes öyle olmusSonunda gelmiş @Çiğdem sen beni tanımazsın ama ben seni tanıyorum foruma üye olmadan önce en çok dikkatimi çeken üyeydin özellikle üçlü emojilerle
Böyle ol boşver zaten reelde sıkıntılar yetmiyormu burada eğleninKaynaşmaktan öteye geçtim, dibim bile tuttu.@sokak sanatı keşke burada olsa da görse...
@xemrexxx @Çiğdem @cehennet @phoebebuffay vs vs vs.Assolistten önce Üvertür çıkıyor, adayların var mı?
Bu arada Şampiyonluğunuzu tekrardan kutlarım.Aaa sendemi ben gidince geldin herkes öyle olmusAma çoğunuzla tanıstım sanırım tabi sen sondursun inş
------
Böyle ol boşver zaten reelde sıkıntılar yetmiyormu burada eğlenin
Alaman olmazsan sonuçlarına katlanırsın. .ssAaa hoşbulduk baya yeni üye gelmiş
------
------
Kimse bir şeyle kandıramaz beni.
Iyyyy herkesler de ne meraklıymış assolist olmaya, bir gidin ya özentiler.Ben son çıkmayı severim bilirsin. MS'de bile en son benim oylarim açıklansın istedim @Emre Ozansoy ile @kerem 'denEşassolist olurum belki sana @12.Adam
@bazinga nın Mfö sü gibi üçlü çıkmak isterim. @Tolstoyevski ile beraberBen son çıkmayı severim bilirsin. MS'de bile en son benim oylarim açıklansın istedim @Emre Ozansoy ile @kerem 'denEşassolist olurum belki sana @12.Adam
@xemrexxx varken hem sana hem @serhatt'a zor kaptırır assolistliği. Forumu bırakırsa anca.Ben son çıkmayı severim bilirsin. MS'de bile en son benim oylarim açıklansın istedim @Emre Ozansoy ile @kerem 'denEşassolist olurum belki sana @12.Adam
Iyyyy herkesler de ne meraklıymış assolist olmaya, bir gidin ya özentiler.
Beşiktaşmı ayy evetBu arada Şampiyonluğunuzu tekrardan kutlarım.
güveniyorum zaten sanaAlaman olmazsan sonuçlarına katlanırsın. .ss
------
Kimse bir şeyle kandıramaz beni.
@xemrexxx Çakma assolist, çocuk eğler gibi eğliyoruz onu.
Birde masaya çık tepin istersen.@Tolstoyevski
3. Sen ol
@xemrexxx devri geçmiş Esma Sultan. Ben Süreyya olurum. Bunak Esmaya yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?