Ama aşko gifte hiçbir şey yoktu.Forumda eskiden neler neler paylaşılırdı.Yeni haline çok üzülüyorumKonuşmak isterdim sicilim kirlenecek diye korkuyorum, herkesin içinden gelenleri söylüyorum zaten.
Kendimde gördüm zaten. Cidden yani bunlara bu muamele yapılıyorsa yani.Ama aşko gifte hiçbir şey yoktu.Forumda eskiden neler neler paylaşılırdı.Yeni haline çok üzülüyorum
Forumun eski özgür ortamı yok maalesef.Kendimde gördüm zaten. Cidden yani bunlara bu muamele yapılıyorsa yani.
Yapabilecek bir şey yok ama bu kadar fazlası insanı üzüyor maalesef.Forumun eski özgür ortamı yok maalesef.
Tartışmaya kapalı bir konu. @xemrexxx in kuyruk acısı olduğu için şizofrenler gibi ortalıkta ben assolistim diye dolanıyor e bizde mazur görüyor, görmezden geliyoruz.Bu forumda assolist benim diyordun. Bu konuya ne diyorsun.@12.Adam
Başka kim olabilir ki? Forumda öyle bir şahsiyet mi var?Assolist @serhatt mı?
Ne düğünü gıı gelin kim damat kim?@Çiğdem senle benim düğünümüzde benim nedimem olcak
Sen benim için yok hükmündesin o yüzden gün yüzüne çıkıp da daha fazla kendini alçaltma.Çiğdemin yaşı geçmedi ki
------
Mesleğin ne kocacım
------
HayırBen kendim @xemrexxx i beğendim ve yürü ya kulum diyip yürüdüm
------
İstesen de yanına gelmem zaten
------
Kaç bildirimin vardı
------
Umarım fazla yan etkisiyle karşılaşmazsın
------
Ne zaman geçirdin
------
@Çiğdem senle benim düğünümüzde benim nedimem olcak
------
@xemrexxx benim kocam
------
Çakma assolist@cehennet
------
Arabistanın baharından kopan moderatörler gifi spoiler içine almıştı yetmedi şimdi de kaldırdı. @xemrexxx @Çiğdem @EmreCan @Emre Ozansoy @Alos @slhttnmtl @cehennet
Ben zaten evliyim...
Kimle evlisinBen zaten evliyim...
Benle evlenirsen pişman olursun, göbeğim var
+1Benle evlenirsen pişman olursun, göbeğim var
4 tane kocayla kalsa yine iyi bizden başka kim bilir kaç tane daha yamuklusu var
4 tane kocayla kalsa yine iyi bizden başka kim bilir kaç tane daha yamuklusu var
Zaten emre'yle evlenince evimin kadını olucam dedi@cookies prenses gibi çocuk. Yapmaz öyle şey.
Assolistten önce Üvertür çıkıyor, adayların var mı?Tartışmaya kapalı bir konu. @xemrexxx in kuyruk acısı olduğu için şizofrenler gibi ortalıkta ben assolistim diye dolanıyor e bizde mazur görüyor, görmezden geliyoruz.
------
Başka kim olabilir ki? Forumda öyle bir şahsiyet mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?