Tamam işte, "herkes" diyorsun. İki kişi oluyor ve ben ona da durumu izah ettim. Şu anda seninle tartışmaya devam ediyoruz. İnatçılığa bak sendeki.Eminmisin? Diğer konuda Özgür'de dahil yazanlar oldu
Tamam işte, "herkes" diyorsun. İki kişi oluyor ve ben ona da durumu izah ettim. Şu anda seninle tartışmaya devam ediyoruz. İnatçılığa bak sendeki.Eminmisin? Diğer konuda Özgür'de dahil yazanlar oldu
Tamam. Sen haklısın, sustumTamam işte, "herkes" diyorsun. İki kişi oluyor ve ben ona da durumu izah ettim. Şu anda seninle tartışmaya devam ediyoruz. İnatçılığa bak sendeki.
Artık trip atan erkekler ve senin tribin çok kötüymüş. Artık seninle çekinerek konuşuyorum yanlış anlayacaksın diyeBir muhabbet ki, @Dosi'nin tribiyle bitmesin.
Yanlış anlamıyorum, sadece mesele çok uzuyor.Artık trip atan erkekler ve senin tribin çok kötüymüş. Artık seninle çekinerek konuşuyorum yanlış anlayacaksın diye
O kadar Enes yok burada sadece biz varız... Sayı olarak baş edemeyiz ama güç olarak belki...Bu bir kalkışmadır... @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 84850
Buradaki "yada" yazan yeri "ya da" yapalım @bazinga. Gözüme çok batıyor.
@xBUGRAx'ten beter çıkmış admin. 😱Ekli dosyayı görüntüle 84850
O da olabilir, "yada " yazmaktan iyidir. Yine de "ya da" daha afili duruyor.Ya da yerine veya da koyulabilir aslında.
Düzeltildi.Ekli dosyayı görüntüle 84850
Ekli dosyayı görüntüle 85889
Ekli dosyayı görüntüle 85890
Survivor konusuna ne yazdınız bu kadar, çok şaşırtıcı.
Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış.
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @RevaN, @Özgür, @S.G.A.T., @vadikızı, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Kullanıcı adını Survivor yap bence, ekmeğini yiyorsun hep.Survivor konusu giderse biterim.
AA ben yokmuşum listedeEkli dosyayı görüntüle 85889
Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış.
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Kullanıcı adını Survivor yap bence, ekmeğini yiyorsun hep.
Varsın da, 1000 mesaj ve üstünü listeye aldım.AA ben yokmuşum listede
Ekli dosyayı görüntüle 85889
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Neydi ilk kullanıcı adın?Kullanıcı adımı değişmeyi düşünüyorum şu günlerde ama 1 kere değiştiriliyor galiba ve bu ikinci kullanıcı adım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?