İstemeden de olsa bir akım başlattık sanırım Sherlock beyciğim...Her şey senin ve bir önceki durum güncellemesini görmemle başladı.
İstemeden de olsa müthiş bir sinerji oluştu Özgür beyciğim, hoşuma gitti bu durum.
İstemeden de olsa bir akım başlattık sanırım Sherlock beyciğim...Her şey senin ve bir önceki durum güncellemesini görmemle başladı.
Her zamanki hainliği...İstemeden de olsa müthiş bir sinerji oluştu Özgür beyciğim, hoşuma gitti bu durum.Senin hemşo hainliğini yapıp sona kalmış, şimdi gördüm.Dahil edemedik onu görsele.@Maskeli Fedai
Kaan forumdaki yakın arkadaşlarımdandıŞey vardı kaan95 şimdi ki adı Titanium mu neydi bak oda gitti.
Hayır Revan ile kavga ettin ilk. Revan Turabiye laf söylüyordu hatta profil resmi yapmıştı Turabiyi, sen çıldırdın, ilk onla kavga ettin. Hachiko ile çok münakaşaya girmedin ama ama onla da bşr şey oldu aranda. Diyemem burada
İşte ben de turabi yi eleştirince benle kavga ettin. Zaten o dönem en çok biz etitk.
Her zamanki hainliği...Desteklediği kolsuz gibi geriden geliyor.
Biz 2013 de geldik ama siz bir grup kurmuştunuz kendi aranızda takılıyordunuzKaan forumdaki yakın arkadaşlarımdandıAz hax atmadık onunla en az 2 yaz oynamışızdırSen 2013'ün sonlarında üye olmuşsun tam benim aktifliğimin sona erdiği zamanlar. 2013 Mayıs'ta 40k mesajım var şimdi 30k. Daha önce üye olsun daha net hatırlardık birbirimizi
Forumun dengesini değiştiren 2 üye xemrexxx ve desteredir amaBiz 2013 de geldik ama siz bir grup kurmuştunuz kendi aranızda takılıyordunuz
Allahtan @Çiğdem geldi de bizde grup kurduk.
Turabinin fotosunu koymuştu hatta siz kavga edince engellediniz, Revan da sana gönderme yapmıştıHadi yaa hatırlamıyorum artık çoğu şeyi. Revan ile ben 2. Senede kavga ettim diye hatırlıyorum. Ondan öncesinde Merveyi tutmuyordu
Turabinin fotosunu koymuştu hatta siz kavga edince engellediniz, Revan da sana gönderme yapmıştıbazı arkadaşlar tarafından engellediğim için çok üzgünüm şimdi kendimi köprüden aşağıya Atacam demişti
Sonra beni de engelledin.
Evet hafıza konusunda iyiyim, tarih dersim her zaman iyi olmuştur.@Harunnn60 bu arada bu nasıl hafıza ya
2017 de ben kritik yardıma geldim ama, tüm yönetim sana birleşmişti o zaman @Çiğdem sana tek destek çıktı. Bende dedim hadi seni destekleyeyim. O olaydan sonra sen bana güvendinNeyse geçip gitmiş. Beni delirttiğin günleri hatırlamak istemiyorum.
Cidden vardı sende.Ben hiçbir zaman o kadar ciddi değildim ki bi ara eski ünlü resimleri konusuna bak
Ya Emre gibi olmakta bi sakınca yok tabiiCidden vardı sende.
@emreemreu ile hiçbir fark yok aranda aynı mesajlar hep.Bir ciddilik bir eski fav10 anlayışı.
Nickini emreuemre yap kimse farkına varmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?