Forumdan Resimler

İstemeden de olsa bir akım başlattık sanırım Sherlock beyciğim... :A Her şey senin ve bir önceki durum güncellemesini görmemle başladı. :A

İstemeden de olsa müthiş bir sinerji oluştu Özgür beyciğim, hoşuma gitti bu durum. :A Senin hemşo hainliğini yapıp sona kalmış, şimdi gördüm. :A Dahil edemedik onu görsele. :A @Maskeli Fedai

Şey vardı kaan95 şimdi ki adı Titanium mu neydi bak oda gitti. :(
Kaan forumdaki yakın arkadaşlarımdandı :D Az hax atmadık onunla en az 2 yaz oynamışızdır :A Sen 2013'ün sonlarında üye olmuşsun tam benim aktifliğimin sona erdiği zamanlar. 2013 Mayıs'ta 40k mesajım var şimdi 30k. Daha önce üye olsun daha net hatırlardık birbirimizi :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Hayır Revan ile kavga ettin ilk. Revan Turabiye laf söylüyordu hatta profil resmi yapmıştı Turabiyi, sen çıldırdın, ilk onla kavga ettin. Hachiko ile çok münakaşaya girmedin ama ama onla da bşr şey oldu aranda. Diyemem burada :A
İşte ben de turabi yi eleştirince benle kavga ettin. Zaten o dönem en çok biz etitk. :F

Hadi yaa hatırlamıyorum artık çoğu şeyi. Revan ile ben 2. Senede kavga ettim diye hatırlıyorum. Ondan öncesinde Merveyi tutmuyordu:F

Kaan forumdaki yakın arkadaşlarımdandı :D Az hax atmadık onunla en az 2 yaz oynamışızdır :A Sen 2013'ün sonlarında üye olmuşsun tam benim aktifliğimin sona erdiği zamanlar. 2013 Mayıs'ta 40k mesajım var şimdi 30k. Daha önce üye olsun daha net hatırlardık birbirimizi :A
Biz 2013 de geldik ama siz bir grup kurmuştunuz kendi aranızda takılıyordunuz:A
Allahtan @Çiğdem geldi de bizde grup kurduk. :A

Hadi yaa hatırlamıyorum artık çoğu şeyi. Revan ile ben 2. Senede kavga ettim diye hatırlıyorum. Ondan öncesinde Merveyi tutmuyordu:F
Turabinin fotosunu koymuştu hatta siz kavga edince engellediniz, Revan da sana gönderme yapmıştı:A bazı arkadaşlar tarafından engellediğim için çok üzgünüm şimdi kendimi köprüden aşağıya Atacam demişti :F
Sonra beni de engelledin. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Turabinin fotosunu koymuştu hatta siz kavga edince engellediniz, Revan da sana gönderme yapmıştı:A bazı arkadaşlar tarafından engellediğim için çok üzgünüm şimdi kendimi köprüden aşağıya Atacam demişti :F
Sonra beni de engelledin. :A

Neyse geçip gitmiş. Beni delirttiğin günleri hatırlamak istemiyorum.:A

• Güldürdün
2017 de ben kritik yardıma geldim ama, tüm yönetim sana birleşmişti o zaman @Çiğdem sana tek destek çıktı. Bende dedim hadi seni destekleyeyim. O olaydan sonra sen bana güvendin :A

@mrt-06 'nın üzerime oynadığı oyunları açık seçik gördüğüm günlerdi. İblis demek yönetimide bana karşı doldurmuş:A

• Güldürdün
Cidden vardı sende. :A

@emreemreu ile hiçbir fark yok aranda aynı mesajlar hep. :A Bir ciddilik bir eski fav10 anlayışı. :A

Nickini emreuemre yap kimse farkına varmaz. :A
Ya Emre gibi olmakta bi sakınca yok tabii :A Ama ben çok ciddi biri değildim yanlış bir algı oluştu :D Forumun goygoycu tayfalarındandım ben :D xemrexxx ve tayfasıyla yapım farklıydı o kadar :A