Forumdan Resimler

logo-png.47585

Off @bazinga baksana. :D Ne çabuk 5 yıl geçti. :A Şimdi ben logo yapsam belki koymazsın. :A

@Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @mrt-06 @Ahmed @xemrexxx
Şurda geçen gün birşey konuşmuştuk diyip sohbetin en az 3 yıl geçmiş oldunu görmek üzüyor beni :A :A :A

Sınavın etkisi olsa sınav bitince gelirdim ya :A Forum sürekli dizi sohbetinin döndüğü bir yer halini almıştı o zamanlar ana etken oydu :D
Hayır matematiğin iyi değildi o yüzden 1 sene daha hazırlandın iyi hatırlıyorum birisi ile konuşuyordun bu durumu . :A Belki EmreUemre de olabir, mesajlarınız birbirinize benziyor çünkü :A

Hayır matematiğin iyi değildi o yüzden 1 sene daha hazırlandın iyi hatırlıyorum birisi ile konuşuyordun bu durumu . :A Belki EmreUemre de olabir, mesajlarınız birbirinize benziyor çünkü :A
Sınava hazırlandığım doğru biliyorum :A Ama sınav yüzünden tüm internetle alakasını kesen biri olsam tıp falan okuyordum maalesef :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Sınava hazırlandığım doğru biliyorum :A Ama sınav yüzünden tüm internetle alakasını kesen biri olsam tıp falan okuyordum maalesef :A
Bilmiyorum o zaman siz darksaal vs belli kişiler ile konuşuyordunuz :A

Senin adına kayıp konusunu ben açmıştım :A Forumdan birisi kayıp olabilir xdragxx demişti jsjsjsjs :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Aynen Turabi döneminde fena delirtmiştin beni. İlk gerçek yüzümü orada gösterdim herkese:A
Evet valla öyle ben ceza yemedim ama sen baya yedin :A Revan ben hachiko yakamoz o dönem 4 kişi ile kavga ettin, üstüne arada takas ile de kavga ettin. Bully zaten bizi zat zor ayırıyordu :F :F

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Evet valla öyle ben ceza yemedim ama sen baya yedin :A Revan ben hachiko yakamoz o dönem 4 kişi ile kavga ettin, üstüne arada takas ile de kavga ettin. Bully zaten bizi zat zor ayırıyordu :F :F

Revan ile o dönem kavga etmedim be. Hachiko ile de etmedim. Seninle ediyordum. Yakamoz ile zaten uyuştuğum konu yoktu :F

Revan ile o dönem kavga etmedim be. Hachiko ile de etmedim. Seninle ediyordum. Yakamoz ile zaten uyuştuğum konu yoktu :F
Hayır Revan ile kavga ettin ilk. Revan Turabiye laf söylüyordu hatta profil resmi yapmıştı Turabiyi, sen çıldırdın, ilk onla kavga ettin. Hachiko ile çok münakaşaya girmedin ama ama onla da bşr şey oldu aranda. Diyemem burada :A
İşte ben de turabi yi eleştirince benle kavga ettin. Zaten o dönem en çok biz etitk. :F

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati