Sınavın etkisi olsa sınav bitince gelirdim ya Forum sürekli dizi sohbetinin döndüğü bir yer halini almıştı o zamanlar ana etken oyduÜni sınavıydı bence, istediğin puanı alamamıştın ben hatırlıyorum Sonrada iyi üniversite kazandın hafta
Şurda geçen gün birşey konuşmuştuk diyip sohbetin en az 3 yıl geçmiş oldunu görmek üzüyor beni
Off @bazinga baksana. Ne çabuk 5 yıl geçti. Şimdi ben logo yapsam belki koymazsın.
@Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @mrt-06 @Ahmed @xemrexxx
Al sana 2013 teması Harun26 Mayis 10:56; Yakamoz-Asi ve @XanTier ayni mesaj sayisinda, ama ben bu mesajla bir tane daha yazdigim icin 26. siraya yükseliyorum TOP26'da olmak güzel 😉 ama mesajlar düsecekmis @OzaN yazmisti o yüzden bunu kayit altina almam gerek
Ekli dosyayı görüntüle 32863
Off @bazinga baksana. Ne çabuk 5 yıl geçti. Şimdi ben logo yapsam belki koymazsın.
@Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @mrt-06 @Ahmed @xemrexxx
Hayır matematiğin iyi değildi o yüzden 1 sene daha hazırlandın iyi hatırlıyorum birisi ile konuşuyordun bu durumu . Belki EmreUemre de olabir, mesajlarınız birbirinize benziyor çünküSınavın etkisi olsa sınav bitince gelirdim ya Forum sürekli dizi sohbetinin döndüğü bir yer halini almıştı o zamanlar ana etken oydu
Senin editör oluşun Masum hallerinAz önce gördüm eski mesajların fotosunu neler olmuş neler
Bu dönem aramız kötü gibiydi ama bana oy vermiştin logo seçimindeAz önce gördüm eski mesajların fotosunu neler olmuş neler
Sınava hazırlandığım doğru biliyorum Ama sınav yüzünden tüm internetle alakasını kesen biri olsam tıp falan okuyordum maalesefHayır matematiğin iyi değildi o yüzden 1 sene daha hazırlandın iyi hatırlıyorum birisi ile konuşuyordun bu durumu . Belki EmreUemre de olabir, mesajlarınız birbirinize benziyor çünkü
Senin editör oluşun Masum hallerin
Bu dönem aramız kötü gibiydi ama bana oy vermiştin logo seçiminde
İstemeden de olsa bir akım başlattık sanırım Sherlock beyciğim... Her şey senin ve bir önceki durum güncellemesini görmemle başladı.
Bu muazzam görüntüyü de buraya bırakalım...
Bilmiyorum o zaman siz darksaal vs belli kişiler ile konuşuyordunuzSınava hazırlandığım doğru biliyorum Ama sınav yüzünden tüm internetle alakasını kesen biri olsam tıp falan okuyordum maalesef
Evet valla öyle ben ceza yemedim ama sen baya yedin Revan ben hachiko yakamoz o dönem 4 kişi ile kavga ettin, üstüne arada takas ile de kavga ettin. Bully zaten bizi zat zor ayırıyorduAynen Turabi döneminde fena delirtmiştin beni. İlk gerçek yüzümü orada gösterdim herkese
Sen fen lisesi mi okuyordun?Bilmiyorum o zaman siz darksaal vs belli kişiler ile konuşuyordunuz
Senin adına kayıp konusunu ben açmıştım Forumdan birisi kayıp olabilir xdragxx demişti jsjsjsjs
Evet valla öyle ben ceza yemedim ama sen baya yedin Revan ben hachiko yakamoz o dönem 4 kişi ile kavga ettin, üstüne arada takas ile de kavga ettin. Bully zaten bizi zat zor ayırıyordu
Yok ben sağlıkçıyım başkasıdır o.Sen fen lisesi mi okuyordun?
Ya fen lisesi okuyan biri vardı seni onla karıştırdım bak ben de Abisi gibi görürdü beni sağolsun geçmiş zaman işte insan unutuyorYok ben sağlıkçıyım başkasıdır o.
Hayır Revan ile kavga ettin ilk. Revan Turabiye laf söylüyordu hatta profil resmi yapmıştı Turabiyi, sen çıldırdın, ilk onla kavga ettin. Hachiko ile çok münakaşaya girmedin ama ama onla da bşr şey oldu aranda. Diyemem buradaRevan ile o dönem kavga etmedim be. Hachiko ile de etmedim. Seninle ediyordum. Yakamoz ile zaten uyuştuğum konu yoktu
Şey vardı kaan95 şimdi ki adı Titanium mu neydi bak oda gitti.Ya fen lisesi okuyan biri vardı seni onla karıştırdım bak ben de Abisi gibi görürdü beni sağolsun geçmiş zaman işte insan unutuyor