Haberin doğru olup olmaması değil, bu iki konunun ardı ardına denk gelmesi önemli. İlginç bir görüntü oluştu.Yalan haber![]()
Haberin doğru olup olmaması değil, bu iki konunun ardı ardına denk gelmesi önemli. İlginç bir görüntü oluştu.Yalan haber![]()
Mutlu olma sürem.Ekli dosyayı görüntüle 78712
İlginç denk gelişler.
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @RevaN, @Özgür, @S.G.A.T., @vadikızı, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Oysa planım "Emoji konuları aldı gitti başını.Ekli dosyayı görüntüle 80383
Mesaj yazmada 33.333 kaçırmıştım ama en azından reaksiyonda o rakamı görmek nasip oldu
Hatıra kalsın
Ekli dosyayı görüntüle 81375
@Sherlock
Yahu at artık harikanı. Diğer tarafta hepsini geri at dedim. SS aldım artık bozuldu zatenBuna da harika atıp geri çektim, bozulmasın diye.Güzel tesadüf Dosi hanım, darısı 44.444’ün başına.
![]()
En şirini benim ki 🥰 bu da![]()
Bu muazzam görüntüyü de buraya bırakalım...
Up eski FF'den bazı görüntülerBu konu çok boş kaldı bugün biraz nostalji yapalım burada.Forumda bir sohbet programı yapmıştı oraları karıştırırken ilginç resimler buldum.
@sokak sanati 'nın editör oluşu.Sene 2014 Haziran.
Ekli dosyayı görüntüle 47576
@Yiğitt 'in ilk mesajları.O sıralar favori üye olmak için mücadele veriyordu.
(2014 yaz )
Ekli dosyayı görüntüle 47577
@cookies 'in @mrt-06 'dan korkması.(2014 yaz ayı)
Ekli dosyayı görüntüle 47578
@Çiğdem- Ağzından iyi laf yapıyormuş şimdi biraz kabuğuna çekildin sanki.(2014 yaz ayı)
Ekli dosyayı görüntüle 47579
2014 Haziran.😎 En favori üye seçilmiştim.
Ekli dosyayı görüntüle 47581
@Bully çok konuşmuşsun o zamanlar.
Ekli dosyayı görüntüle 47582
@xdragxx seni ne kadar çok seven varmış.
Ekli dosyayı görüntüle 47583
Forumun 2013-2014 Genel Teması
Anasayfa böyle bir temaydı.
![]()
Forumun 2014-2015 Genel Teması
Ekli dosyayı görüntüle 47584
Forumun 2015 Logosu. (Sadece 7 ay kaldı.) Bende ne hayaller kurmuştum kalıcı olur diye..
Ekli dosyayı görüntüle 47585
Biraz nostalji koksun buralar.ss
@Çiğdem- @destere @xemrexxx @vadikızı @Yiğitt @denizz19 @mrt-06 @sokak sanati @Bully @GunesinOglu @Billy Kane @ozgur2113 @ABAY_06 @OzaN @xdragxx @Aserat
Olayı bilmeden katıldım aranıza ama bu muazzam görüntüde olduğum için kendimle gurur duyuyorum.![]()
Bu muazzam görüntüyü de buraya bırakalım...
Ben de bilmiyorumOlayı bilmeden katılmadım aranıza ama bu muazzam görüntüde olduğum için kendimle gurur duyuyorum.![]()
![]()
Benimki 😡 daha şirin ve sevimli.Ben de bilmiyorumşirin emojim için fırsatı değerlendirdim 🥰
Değerimi bilinUp eski FF'den bazı görüntüler![]()
Sen niye habersiz gittin o dönemBen de olayı bilmiyorum bu arada![]()
Yok ya sıkılmıştım forumun o dönemki genel halindenSen niye habersiz gittin o dönemÜni sınavı için mi?
Üni sınavıydı bence, istediğin puanı alamamıştın ben hatırlıyorumYok ya sıkılmıştım forumun o dönemki genel halindenDetayını tam hatırlamıyorum ama
![]()