Ben yine ucundan kıyısından denk geliyorum bakalımArtık şansımı başka zaman denerim ama Ekim'de saatler geri olunca bizde 4 oluyor ve o saatte evde olmama şansım çok yüksek. Hafta sonları artık
Ben yine ucundan kıyısından denk geliyorum bakalımArtık şansımı başka zaman denerim ama Ekim'de saatler geri olunca bizde 4 oluyor ve o saatte evde olmama şansım çok yüksek. Hafta sonları artık
Artık şansımı başka zaman denerim ama Ekim'de saatler geri olunca bizde 4 oluyor ve o saatte evde olmama şansım çok yüksek. Hafta sonları artık
Mobilde çok zor iş, ben o esnada muhallebicide tavuk göğsü meyve suyu götürmekle meşguldüm bir yandanSana yazarken hepsi duruyordu artı o kadar hızlı değilsin. Tols'u alamadın ama o da evde değil. Kapmama normalbende de saniye geri
Benim de kimse açmayınca aklıma Fenerbahçe konusu geldi onu açtımBu konuda hızlıyımdır.
Hepsi 18.00, ilk açan @slhttnmtl olduğunu ve konusunun kaldığını düşünürsek.
Denk gelmişken, bir de yorumunu yaparsın izleyip ama üç saat bir bölümü çekebilir misin, bilemedim.
@Tolstoyevski'ye niyet, @slhttnmtl'a kısmet. İnterneti hızlandırdı ama konuları yine kaçırıyor, Galatasaray'ın yorum konuları hariç.
Benim de aklıma geldi, @Dosi ve @emreemreu da açmadı, zaten @emreemreu yok. Bildiğin önüne geldi top, vurdun gol oldu.Benim de kimse açmayınca aklıma Fenerbahçe konusu geldi onu açtım
Muhallebici mi kaldı ayol. 70lerde miyiz?Mobilde çok zor iş, ben o esnada muhallebicide tavuk göğsü meyve suyu götürmekle meşguldüm bir yandan@Dosi
@Tolstoyevski bu aralar fazla dışarda takılıyorMuhallebici mi kaldı ayol. 70lerde miyiz?
Bu arada ben @Araf ı alıntı ettim sanıyordum ama dışarıda fark etmemişim işte şimdi gelebildim eveMobilde çok zor iş, ben o esnada muhallebicide tavuk göğsü meyve suyu götürmekle meşguldüm bir yandan@Dosi
Pastaneci daha doğru tabir aslında, muhallebi filan da yoktu herhaldeMuhallebici mi kaldı ayol. 70lerde miyiz?
Özel mevzular olabilir ne olacak
Özel mevzular olabilir ne olacak
Tamam tamam...
Nedenmiş...
Bodrumu unuttunEkli dosyayı görüntüle 109298
@pompy'nin yorumunu buraya ekleyelim. İçinde İrlanda, Shamrock Rovers, Sihirli Annem ve Arka Sokaklar geçmeden bir yorum yaptı ve çok iyi de bir yorum.
Ekli dosyayı görüntüle 109298
@pompy'nin yorumunu buraya ekleyelim. İçinde İrlanda, Shamrock Rovers, Sihirli Annem ve Arka Sokaklar geçmeden bir yorum yaptı ve çok iyi de bir yorum.
Sevgili meselesi de yok, var mı arttıran?Bodrumu unuttun
Bodrum da var tabii ama yaşadığı yere göre değişiyor sanırım. Şu sıralar Bodrum'a fazla rastlamadım.Bodrumu unuttun
@AteşBöceği'nin anket konularına denk geliyor genelde o meseleler.Sevgili meselesi de yok, var mı arttıran?
Ben her sohbetimizde mutlaka dinliyorum valla.Bodrum da var tabii ama yaşadığı yere göre değişiyor sanırım. Şu sıralar Bodrum'a fazla rastlamadım.
@AteşBöceği'nin anket konularına denk geliyor genelde o meseleler.
Madigudi...Sence..
Evet öyle oluyor maalesef@AteşBöceği'nin anket konularına denk geliyor genelde o meseleler.
E madem yok neden muhallebicide muhallebi götürüyordum diyorsun?Bu arada ben @Araf ı alıntı ettim sanıyordum ama dışarıda fark etmemişim işte şimdi gelebildim eve
Pastaneci daha doğru tabir aslında, muhallebi filan da yoktu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?