Sen çok yanlış düşüncelerdesin.Ben bulamıyom
Sen çok yanlış düşüncelerdesin.Ben bulamıyom
Neden ki deme öyle şeyler ya yapışcam şimdi birinin dudağınaSen çok yanlış düşüncelerdesin.Bulamazsın bu gidişle.
Oynamayı hiç sevmemHalbuki düğünde ıssız yerler de var
Biraz sistematik ilerlemen derine dalman lazım.Neden ki deme öyle şeyler ya yapışcam şimdi birinin dudağına
Yani nasıl yürüyeyim ki döverler beni yürüyorum diyeBiraz sistematik ilerlemen derine dalman lazım.Sen laaps diye yürüyorsun, tabi real hayatta bilemem o kadar cesaretin yoktur orda.
E haklılar ula kafan çalışmıyo mu git kıza yürü, ne işin var hemcinsinle.Yani nasıl yürüyeyim ki döverler beni yürüyorum diye
Lan kıza nasıl yürünülür bilmiyorumE haklılar ula kafan çalışmıyo mu git kıza yürü, ne işin var hemcinsinle.
Benim de o şakaya kanım dondu zaten.Bence komik değil.
Ya sen nasıl bir alfasın böyle.Onlar beni kessin ben ne kesicem onları.Cool adamım ben, kız görünce ağzım düşmez.
İşte o kısım biraz sanata giriyo.Lan kıza nasıl yürünülür bilmiyorumöğretmen lazım işte
İnanılmaz değil mi... Böyle bir insan nasıl var olabiliyor, tez konusu resmen.Ya sen nasıl bir alfasın böyle.
İşte biraz tüyo versen erkekleri bırakırım gibi bi kız bulsamİşte o kısım biraz sanata giriyo.İnce ince işçilik istiyor.
@DarkLegenD napıyosun evladım kaldırma totosunu Enesinİnanılmaz değil mi... Böyle bir insan nasıl var olabiliyor, tez konusu resmen.
Tüyo işi zor burdan anlatmakla olmaz. Detay isteyen bir iş. Kızdan kıza uygulanacak sistem değişiklik gösterir. Her birey farklıdır sonuçta.İşte biraz tüyo versen erkekleri bırakırım gibi bi kız bulsam
Fazla gaza geldim napacağım bilmiyorum.@DarkLegenD napıyosun evladım kaldırma totosunu Enesin
Ya ben evlenmek istiyorum aslında ama erkekleri elde etmek kadınlara göre daha kolay .ss kolaya kaçıyorum gibiTüyo işi zor burdan anlatmakla olmaz. Detay isteyen bir iş. Kızdan kıza uygulanacak sistem değişiklik gösterir. Her birey farklıdır sonuçta.
Fazla gaza geldim napacağım bilmiyorum.
Daha gençsin önce bi okulunu bitir ne evliliği.Ya ben evlenmek istiyorum aslında ama erkekleri elde etmek kadınlara göre daha kolay .ss kolaya kaçıyorum gibi
Valla bu gazla git Karaköye
Evlilik değil bir kızla çıkmadım bile şu ana kadarDaha gençsin önce bi okulunu bitir ne evliliği.Karaköy falan bunlar yanlıış. Ben kendimi evleneceğim tek kadına saklıyorum.
Ben de öyle ciddi çıkmadım la çok mesele değil yani.Evlilik değil bir kızla çıkmadım bile şu ana kadarZaten belki de ondan yöneldim erkeklere bu kadar
Valla elim kız eline değmedi ama erkek eline değdi işte.Belki kız eline değse değişcek fikrimBen de öyle ciddi çıkmadım la çok mesele değil yani.
Kız eli güzeldir bee boşver erkeği falan.Valla elim kız eline değmedi ama erkek eline değdi işte.Belki kız eline değse değişcek fikrim
Sende de ne kan varmış,don don bitmiyorKanım dondu, donuyor ve donmaya devam edecek gibi duruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?