@MEnes Alışmaya başladı benim itiraf konumda bu konuyaEn çok mesajı @MEnes yazmış hayırlı olsun @cookies @Yiğitt @Çiğdem- @Maskeli Fedai @sokak sanati @mrt-06 @kerem @serhatt @Dosi @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 60733
Mesaj sayısı bir şeyi kanıtlamaz. Mesajların ne konuda ve ne içerikte olduğu önemli. Bu konuda bile eğitim vermeye çalıştım. Ama işte alabilene...En çok mesajı @MEnes yazmış hayırlı olsun @cookies @Yiğitt @Çiğdem- @Maskeli Fedai @sokak sanati @mrt-06 @kerem @serhatt @Dosi @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 60733
Alışmadım, alışmam, alışmayacağım. Başaramayacaksınız.@MEnes Alışmaya başladı benim itiraf konumda bu konuya
Hep ummadıkların şaşırtır insanıEn çok mesajı @MEnes yazmış hayırlı olsun @cookies @Yiğitt @Çiğdem- @Maskeli Fedai @sokak sanati @mrt-06 @kerem @serhatt @Dosi @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 60733
Niye ben? Niye övdün? Aaaaa kıyamet kopacak galiba.Hep ummadıkların şaşırtır insanı
@DarkLegenD "ilimiyle" daha detaylı yazacaktır mevzuyu
Senin kıymetini anladım diyelim. Hem sana açtığım konuda baya övmüştüm ya seni ve sen diğer konuda bilim deyince bende ilim yazmak istedimNiye ben? Niye övdün? Aaaaa kıyamet kopacak galiba.
Demek umulmadık şeyler yaparak şaşırttım. O da güzelmiş, nasıl başarmışsam artık.Hep ummadıkların şaşırtır insanı
@DarkLegenD "ilimiyle" daha detaylı yazacaktır mevzuyu
Ee hani açıklama gelmedi senden? ilmiyle dedik ama öyle kala kaldınNiye ben? Niye övdün? Aaaaa kıyamet kopacak galiba.
Aa, MEnes bey açıklamış zaten, mesajların içeriği önemli, diye.Ee hani açıklama gelmedi senden? ilmiyle dedik ama öyle kala kaldın
Onun cevabı tatmin edici gelmedi bana. Haticeye değilde neticeye bakılmalı derlerya ee bizde ilk algılanan netice. Sebebi nekadar anlatılırsa anlatılsın, ilk verilen sinyal bir süre beyne yerleşir. Zaman alır tatmin olmak @xemrexxxAa, MEnes bey açıklamış zaten, mesajların içeriği önemli, diye.
Sadece mesaj sayısına bakmak, küçük resme bakıp dar alanı görmektir. Resimden uzaklaşıp alanımızı genişlettikçe, @MEnes 'in duygusal bir yakınlaşmadan ziyade @cookies 'e bir yardım niteliğinde yanaştığını görürüz.Onun cevabı tatmin edici gelmedi bana. Haticeye değilde neticeye bakılmalı derlerya ee bizde ilk algılanan netice. Sebebi nekadar anlatılırsa anlatılsın, ilk verilen sinyal bir süre beyne yerleşir. Zaman alır tatmin olmak @xemrexxx
Aaaaa bu nasıl bir hakaret pis İsveç ajanı seni?Üşengeç Türk insanı sence derinlemesine inermi? Hiç sanmam
Burda kendimede laf atıyorum be! yani üşengecliğimden bakmam nedenineAaaaa bu nasıl bir hakaret pis İsveç ajanı seni?
Bizim seviye cinsellikte yüksek o zaman brooOlmaz ben eski Fav10'u özledim. Neler neler olacak beeee. Siz daha durun.
Başka ne mi tuttum. Bu mu seviye yüksek halin. Çok da öyle olduğunu düşünmüyorum.
Koca istiyom kocaHhahah bu konu ne
@mrt-06 Çeşitler çok iyi vlla kardeşlerim olarak bakmasam @Yiğitt @MEnes @xemrexxx @xBUGRAx @Billy Kane @sokak sanati
Sen nerdensin beni ister misinPsikolojim bozuldu...
Ben seni istiyorum aşkım benim sevgilim birtanem evet evet evetYa neden istemiyolar ki tipim falan düzgün iyi aile çocuğuyum tıp okuyorum
Alıştıracağız parlakçılık iyi bir şey @Çiğdem-Mesaj sayısı bir şeyi kanıtlamaz. Mesajların ne konuda ve ne içerikte olduğu önemli. Bu konuda bile eğitim vermeye çalıştım. Ama işte alabilene...
Alışmadım, alışmam, alışmayacağım. Başaramayacaksınız.