Benimki sanatçı kanı sürekli kendini tazeliyor. Donuyor yerine yenisi geliyor.Sende de ne kan varmış,don don bitmiyor
Benimki sanatçı kanı sürekli kendini tazeliyor. Donuyor yerine yenisi geliyor.Sende de ne kan varmış,don don bitmiyor
Ne sanatı buBenimki sanatçı kanı sürekli kendini tazeliyor. Donuyor yerine yenisi geliyor.
Sıva sanatı. Gerçek bir sanattır nasıl bilmezsin.Ne sanatı bu
Pek göremedik bişey yaptığınıSıva sanatı. Gerçek bir sanattır nasıl bilmezsin.
Lan tutamıyoz heralde napayımKız eli güzeldir bee boşver erkeği falan.
Don deme bana şimdiSende de ne kan varmış,don don bitmiyor
Geçmişi yad ettirme bana burda. Eski ekipten bir ben kaldım mücadeleye devam eden. Hepsi beni burda yalnız bıraktı, ben de tek başına ne kadar olursa o kadar yapıyorum.Pek göremedik bişey yaptığını
Yapma bırak,forum bu haliyle gayet iyiGeçmişi yad ettirme bana burda. Eski ekipten bir ben kaldım mücadeleye devam eden. Hepsi beni burda yalnız bıraktı, ben de tek başına ne kadar olursa o kadar yapıyorum.
Bence de Özgür olmayı koca aramayı seviyorumYapma bırak,forum bu haliyle gayet iyi
Tutarsıın biraz sanat öğren. Sanat önemli.Lan tutamıyoz heralde napayım
Don deme bana şimdi
Ne marifeti la sıvanın goygoyun dibine düştüm bugün daha napim. Bu kadar durmam bile mucize burda.Aynen @MEnes göster marifetini
Lan sanat falan yok bende sende de yok galiba senin de tuttuğunu görmedik[Q
Tutarsıın biraz sanat öğren. Sanat önemli.
Ne marifeti la sıvanın goygoyun dibine düştüm bugün daha napim. Bu kadar durmam bile mucize burda.
Çok şey değişecek göreceksiniz. Uygun zamanı bekliyorum.Yapma bırak,forum bu haliyle gayet iyi
Git kendine yeni forum kur Fav10 eğer biz olmasak kapanırÇok şey değişecek göreceksiniz. Uygun zamanı bekliyorum.
Yoo ben tuttum ve istesem yine tutarım. Burda kontrol bende.Lan sanat falan yok bende sende de yok galiba senin de tuttuğunu görmedik
Sen de seviyosun goy goyu kabul et
Peki başka ne tuttunYoo ben tuttum ve istesem yine tutarım. Burda kontrol bende.
Goygoyu severim ama kalitelisini. Seviye düştü mü gelemiyorum.
Değiştirrmeyiz!!!!!Çok şey değişecek göreceksiniz. Uygun zamanı bekliyorum.
Olmaz ben eski Fav10'u özledim. Neler neler olacak beeee. Siz daha durun.Git kendine yeni forum kur Fav10 eğer biz olmasak kapanır
Başka ne mi tuttum. Bu mu seviye yüksek halin. Çok da öyle olduğunu düşünmüyorum.Peki başka ne tuttun
Seviye hep yüksek bizde
Sert erkek istiyorsan @Yiğitt ve @MEnes var elimde... Komik erkek istiyorsan @xemrexxx .... Kıvırcık saçlı istersen @xBUGRAx var. Kaslı istersen @Billy Kane, bana dans edecek erkek lazım dersen @sokak sanati var. Hangisini vereyim. @cookies
Hhahah bu konu ne@Çiğdem- bana koca bul