Benimki sanatçı kanı sürekli kendini tazeliyor. Donuyor yerine yenisi geliyor.Sende de ne kan varmış,don don bitmiyor![]()
Benimki sanatçı kanı sürekli kendini tazeliyor. Donuyor yerine yenisi geliyor.Sende de ne kan varmış,don don bitmiyor![]()
Ne sanatı buBenimki sanatçı kanı sürekli kendini tazeliyor. Donuyor yerine yenisi geliyor.![]()
Sıva sanatı.Ne sanatı bu![]()
Pek göremedik bişey yaptığınıSıva sanatı.Gerçek bir sanattır nasıl bilmezsin.
![]()
Lan tutamıyoz heralde napayımKız eli güzeldir bee boşver erkeği falan.![]()
Don deme bana şimdiSende de ne kan varmış,don don bitmiyor![]()
Geçmişi yad ettirme bana burda.Pek göremedik bişey yaptığını![]()
Yapma bırak,forum bu haliyle gayet iyiGeçmişi yad ettirme bana burda.Eski ekipten bir ben kaldım mücadeleye devam eden.
Hepsi beni burda yalnız bıraktı, ben de tek başına ne kadar olursa o kadar yapıyorum.
![]()
Bence deYapma bırak,forum bu haliyle gayet iyi![]()
Tutarsıın biraz sanat öğren.Lan tutamıyoz heralde napayım
Don deme bana şimdi![]()
Ne marifeti la sıvanın goygoyun dibine düştüm bugün daha napim.Aynen @MEnes göster marifetini![]()
Lan sanat falan yok bende sende de yok galiba senin de tuttuğunu görmedik[Q
Tutarsıın biraz sanat öğren.Sanat önemli.
Ne marifeti la sıvanın goygoyun dibine düştüm bugün daha napim.Bu kadar durmam bile mucize burda.
![]()
Çok şey değişecek göreceksiniz.Yapma bırak,forum bu haliyle gayet iyi![]()
Git kendine yeni forum kur Fav10 eğer biz olmasak kapanırÇok şey değişecek göreceksiniz.Uygun zamanı bekliyorum.
![]()
Yoo ben tuttum ve istesem yine tutarım. Burda kontrol bende.Lan sanat falan yok bende sende de yok galiba senin de tuttuğunu görmedik
Sen de seviyosun goy goyu kabul et![]()
Peki başka ne tuttunYoo ben tuttum ve istesem yine tutarım. Burda kontrol bende.
Goygoyu severim ama kalitelisini. Seviye düştü mü gelemiyorum.![]()
Değiştirrmeyiz!!!!!Çok şey değişecek göreceksiniz.Uygun zamanı bekliyorum.
![]()
Olmaz ben eski Fav10'u özledim.Git kendine yeni forum kur Fav10 eğer biz olmasak kapanır![]()
Başka ne mi tuttum. Bu mu seviye yüksek halin.Peki başka ne tuttun
Seviye hep yüksek bizde![]()
Sert erkek istiyorsan @Yiğitt ve @MEnes var elimde... Komik erkek istiyorsan @xemrexxx .... Kıvırcık saçlı istersen @xBUGRAx var. Kaslı istersen @Billy Kane, bana dans edecek erkek lazım dersen @sokak sanati var. Hangisini vereyim.@cookies
Hhahah bu konu ne@Çiğdem- bana koca bul![]()