- Reaksiyon puanı
- 18,891
- Puanı
- 1,060
Hayır mümkünse kıyafet te istemiyorum.Ben onları evde kendi zevkime göre giydiririmHediye paketi olsun mu peki?
Hayır mümkünse kıyafet te istemiyorum.Ben onları evde kendi zevkime göre giydiririmHediye paketi olsun mu peki?
Vurgundan ne anlıyorsun bilmiyorum ama benim sözünü ettiğim vurgun anladığın şey değil emin ol. Kimle şoka uğratabilirsin ki beni, imkansız o durum.Vurgun yapma kardeşim sen benim abimsin.Vurgun olmaz şimdi
La seni şoka uğratalım mı forumca
Valla hiç taliplerini görmedik.Aldatırlar seni erkekler çok kötü ama ben aldatmam bütün enerjimle yanında olurumBenim taliplerim kuyrukta bekliyorlar. Senin hiç şansın yok.
Valla önce bi kötü şoka uğrarsan ilk bulduğunla evlenirsin biz de düğün görürüzVurgundan ne anlıyorsun bilmiyorum ama benim sözünü ettiğim vurgun anladığın şey değil emin ol. Kimle şoka uğratabilirsin ki beni, imkansız o durum.
Sen kim oluyorsun da @Billy Kane i seçeneğe koyuyorsun, o sahipli zaten...Sert erkek istiyorsan @Yiğitt ve @MEnes var elimde... Komik erkek istiyorsan @xemrexxx .... Kıvırcık saçlı istersen @xBUGRAx var. Kaslı istersen @Billy Kane, bana dans edecek erkek lazım dersen @sokak sanati var. Hangisini vereyim. @cookies
Gözleri korkmalı ama, yoksa darbeyi sıvacı grubu yer. Parlakçılar zaferini ilan etti edecek zaten.Böyle ulu orta yerde darbe kelimesini kullanmasana yaaa. Gizli, kapalı kapılar ardında yapılır o planlar.
La beni de aranıza alın @Billy Kane ileSen kim oluyorsun da @Billy Kane i seçeneğe koyuyorsun, o sahipli zaten...
Gözlerimi anca bir şey korkutabilir onu da istemiyosunGözleri korkmalı ama, yoksa darbeyi sıvacı grubu yer. Parlakçılar zaferini ilan eder.
Kim beni şoka uğratırsa uğratsın ilk gördüğümle evlenmem. Seçicilikte master yaptım la ben.Valla önce bi kötü şoka uğrarsan ilk bulduğunla evlenirsin biz de düğün görürüz
Anladığım şeyi boşver o zaman abi
Sıvacı grubunu devirmeye kimsenin gücü yetmez. Gereken şeyleri zamanı geldiğinde yapacağız. Ben planı devreye sokmak için altyapıyı hazırlıyorum. Altyapı önemli.Gözleri korkmalı ama, yoksa darbeyi sıvacı grubu yer. Parlakçılar zaferini ilan eder.
Altyapı bence de önemli Evlen artık yahu 25 oldunKim beni şoka uğratırsa uğratsın ilk gördüğümle evlenmem. Seçicilikte master yaptım la ben.
Sıvacı grubunu devirmeye kimsenin gücü yetmez. Gereken şeyleri zamanı geldiğinde yapacağız. Ben planı devreye sokmak için altyapıyı hazırlıyorum. Altyapı önemli.
Forumdaki erkekler güvenilir Umudum Gel evlen benleYanlış yerdesin o zaman
Hahahaha tamam la evlenicem. Yeter ki kız bulayım kendime uygun.Altyapı bence de önemli Evlen artık yahu 25 oldun
Forumdaki erkekler güvenilir Umudum Gel evlen benle
Sana kız bulalım bana da cinsiyeti fark etmeyen biriHahahaha tamam la evlenicem. Yeter ki kız bulayım kendime uygun.
Bulurum ben kimsenin yardımına ihtiyacım yok.Sana kız bulalım bana da cinsiyeti fark etmeyen biri
Sence düğünde bir erkeğe yürüsem ve o erkek eşcinsel olmasa ve bu ortaya çıksa hayatım son bulmaz mı Babam Trabzonlu benim öldürür beniDüğünde misin orada bakınsana işte. @cookies
Ben bulamıyomBulurum ben kimsenin yardımına ihtiyacım yok.
Sence düğünde bir erkeğe yürüsem ve o erkek eşcinsel olmasa ve bu ortaya çıksa hayatım son bulmaz mı Babam Trabzonlu benim öldürür beni
Oynamayı hiç sevmem Halbuki düğünde ıssız yerler de varO seni bulur kalk oyna kendini göster.