Forum'dan Gidiyorum | dizi kolik

Evet arkadaşlar yani forumda duymayan var mı bilmiyorum ama çoğu kişi benim bu ayın sonlarında forumdan kısa süreli olarak ayrılacağımı biliyordunuz. Daha doğrusu Eylül'e kadar toplamda bir ay sürmesi beklenen bir ayrılık. Gönlüm tabii ki hala ayrılığın 1 ay sürmesinde ancak bazı meselelerden dolayı bu süre mecburi olarak uzayacak arkadaşlar. Şu an için belli olan hiçbir şey yok gerçekten. Foruma ne zaman döneceğim konusunda da kafamda en ufak bir bilgi yok net olarak yani bu ayrılık 1 aydan fazla sürecek ama ne kadar sürecek gerçekten hiç bilmiyorum.:5:

Belki de Eylül'de dönerim foruma bir sürpriz yaparım tüm meseleleri hallederek, İnşAllah öyle de olur ama bu süre uzayabileceği için lütfen kimse bana kızmasın. Gerçekten benim elimde olan bir şey değil. Bu durumdan bende çok rahatsızım bilhassa ama umarım olabildiğince erken dönerim FavoriForumum'a...

Geçtiğimiz yıl yine bu zamanlarda ayrılmıştım bazı nedenlerden dolayı uzun süreli olarak. Umarım bu sefer onun kadar uzun süreli bir ayrılık olmaz. Hazır açılmış konusu varken yeniden bir konu açmak istemedim. Hepiniz kendinize çok çok iyi bakın. Ben Pazartesi gününe kadar burada olacağım. O güne kadar olabildiğince online olup sizler geriye dönüp baktığınız zaman iyi bir insan profili bırakmış olayım arkada...

Gerçekten hatalarım olmuştur. Bazen kendimi frenleyemiyorum, bunu bende anlayamıyorum gerçekten ama hepimizin başına gelebilir bu tür şeyler. O yüzden hatalarım ve kusurlarımdan dolayı hepinizden özür diliyorum, hakkınızı helal edin. Gitmek var dönmek yok bir nebze...

Kendinize çok iyi bakın. Ben yokken buralar daha ölü bir site olacağı için :GDG: canınız baya sıkılacak biliyorum ama yapacak bir şeyim yok maalesef.:5:

dizi kolik

Son düzenleme:
Kendine iyi bak @dizi kolik arayi sogutma erken dönmeye bak

@dizi kolik Gideceksen bari dargın ayrılmayalım. Sen bana dargın değilsin ama ben sana dargınım. Tartışma olayından sonra trip attım ama hiç oralı olmadın.

Yakamoz-Asi post: 1374235' Alıntı:
Kendine iyi bak @dizi kolik arayi sogutma erken dönmeye bak
İnş. Ömer erken dönüp sizin başınıza bela olmak için çok can atıyorum zaten. :GDG:

Sende kendine çok çok iyi bak Ömer...

EveN post: 1374237' Alıntı:
@dizi kolik Gideceksen bari dargın ayrılmayalım. Sen bana dargın değilsin ama ben sana dargınım. Tartışma olayından sonra trip attım ama hiç oralı olmadın.

Cakmadi trip attigimizi

Revan Valla ziyaretten hiçbir mesajıma cevap vermedin. :GDG:

Valla çok üzüldüm o gün yani hatta siz bize birden konuşmam dediğiniz zaman yüreğimize oturdu. Hatta biz Hilal'le o kavgayı birkaç gün sürdürecektik ama siz öyle deyince vazgeçtik. :GDG:

Umarım erken gelirim RevaN. Bana kırıldığın içinde özür dilerim, kendine çok iyi bak...

Cakmadi trip attigimizi

Ben mesajlarını beğenmiyordum artık ordan da çakmadı. Belki de çakmıştır ama bana ne yapsınlar demiştir.

- - - Ekleme - - -

Kırılmadım ama ben kavga şakaysa ikinizle de konuşmam dedim ama siz bile bile devam ettiniz. Üstelik şaka bile olsa kendinize yakışmayan sözler söylediniz bir-birinize. Keşke şakayı 1 Nisanda yapsaydınız, o zaman daha anlamlı olurdu.

Özleyeceğiz seni, çabuk gel.

Reytinger post: 1374241' Alıntı:
Görüşürüz.En kısa sürede dönmen dileğiyle...
Görüşürüz Akif İnş. Kendine çok iyi bak dizi senaryosunu unutma sakın! :GDG:

Döndüğümde yayınlarız İnş. başka kanala gitmezsen.

Yakamoz-Asi post: 1374242' Alıntı:
Cakmadi trip attigimizi
Sende mi Brütüs? :GDG:

Ben senle özelde hallettiğimizi sanmıştım...

xBUGRAx post: 1374245' Alıntı:
Kendine iyi bak en kısa sürede dönmen dileğiyle.
Çok teşekkür ederim Buğra umarım foruma tahmin edebildiğimden de kısa sürede dönerim.

Neyse artik geldi gecti tripimizi sonlandiralim
Siz bize öyle yaparsaniz bizde böyle yapariz @dizi kolik

1 Nisan'da kim inanırdı ki? :GDG:

Bende sizleri çok özleyeceğim cidden. Umarım kısa süre içinde yeniden burada olabilirim. Valla geçirdiğim şu son 7 ay'da yaşadığım her anı özleyeceğim bu forumda. O yüzden ayrılmak biraz zor olacak sanırım...

Ahah

Çok sağ olun bu sonlandırma için. :GDG: Kendinize çok çok iyi bakın, bak forum size emanet hee. :GDG: Bu arada @Reytinger'e espri yapması için kimse müsaade vermesin.

Gitmeden yine bir laf attı.

Kanal konusunu düşünmem gerek.
Senaryo sen gelmeden yetişirse tabi.24 Saat yatıyorum.:winkk: @dizi kolik

Bu arada ben bu forumdan ayrılmayı hiç çözemedim. Mobilden de girilmez mi?

Kendini iyi davran

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1374262' Alıntı:
Bu arada ben bu forumdan ayrılmayı hiç çözemedim. Mobilden de girilmez mi?

Bana mi seslendin??