helal derken noldu
Bir kıytırık sınav için forumu terketmemişsin, buna helal.
helal derken noldu
Bir kıytırık sınav için forumu terketmemişsin, buna helal.
İnş. Ömer erken dönüp sizin başınıza bela olmak için çok can atıyorum zaten. :GDG:Yakamoz-Asi post: 1374235' Alıntı:Kendine iyi bak @dizi kolik arayi sogutma erken dönmeye bak
EveN post: 1374237' Alıntı:@dizi kolik Gideceksen bari dargın ayrılmayalım. Sen bana dargın değilsin ama ben sana dargınım. Tartışma olayından sonra trip attım ama hiç oralı olmadın.
Revan Valla ziyaretten hiçbir mesajıma cevap vermedin. :GDG:@dizi kolik Gideceksen bari dargın ayrılmayalım. Sen bana dargın değilsin ama ben sana dargınım. Tartışma olayından sonra trip attım ama hiç oralı olmadın.
Cakmadi trip attigimizi
Revan Valla ziyaretten hiçbir mesajıma cevap vermedin. :GDG:
Valla çok üzüldüm o gün yani hatta siz bize birden konuşmam dediğiniz zaman yüreğimize oturdu. Hatta biz Hilal'le o kavgayı birkaç gün sürdürecektik ama siz öyle deyince vazgeçtik. :GDG:
Umarım erken gelirim RevaN. Bana kırıldığın içinde özür dilerim, kendine çok iyi bak...
Görüşürüz Akif İnş. Kendine çok iyi bak dizi senaryosunu unutma sakın! :GDG:Reytinger post: 1374241' Alıntı:Görüşürüz.En kısa sürede dönmen dileğiyle...
Sende mi Brütüs? :GDG:Yakamoz-Asi post: 1374242' Alıntı:Cakmadi trip attigimizi
Çok teşekkür ederim Buğra umarım foruma tahmin edebildiğimden de kısa sürede dönerim.xBUGRAx post: 1374245' Alıntı:Kendine iyi bak en kısa sürede dönmen dileğiyle.
1 Nisan'da kim inanırdı ki? :GDG:
Ben mesajlarını beğenmiyordum artık ordan da çakmadı. Belki de çakmıştır ama bana ne yapsınlar demiştir.
- - - Ekleme - - -
Kırılmadım ama ben kavga şakaysa ikinizle de konuşmam dedim ama siz bile bile devam ettiniz. Üstelik şaka bile olsa kendinize yakışmayan sözler söylediniz bir-birinize. Keşke şakayı 1 Nisanda yapsaydınız, o zaman daha anlamlı olurdu.
Özleyeceğiz seni, çabuk gel.
AhahNeyse artik geldi gecti tripimizi sonlandiralimSiz bize öyle yaparsaniz bizde böyle yapariz @dizi kolik
EveN post: 1374262' Alıntı:Bu arada ben bu forumdan ayrılmayı hiç çözemedim. Mobilden de girilmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?