Sesli güldüm.@OzaN da kendini banladığına göre forum adminsiz kaldı. Koltuğu ilk kapan kazanır.
Ben sana dedim, senin yolunu açıyorum diye. İnanmadın bana.
Sesli güldüm.@OzaN da kendini banladığına göre forum adminsiz kaldı. Koltuğu ilk kapan kazanır.
Sen varya adamsın, gel öpeceğim. Ben sazan avı olmak istemiyorum bu yüzden sormak istiyorum, Ozan Bey gerçekten banlandı mı, kesin mi?Sesli güldüm.
Ben sana dedim, senin yolunu açıyorum diye. İnanmadın bana.
Bilmiyorum, gelir inşallah geri. Bir süre yok anladığım kadarıyla.Sen varya adamsın, gel öpeceğim. Ben sazan avı olmak istemiyorum bu yüzden sormak istiyorum, Ozan Bey gerçekten banlandı mı, kesin mi?
la gittin mi ona göre müziği vericem son sesTeşekkür ederim elticim, dilerim gelince seni bulabilirim.
bu tokadı hakettin hadsiz egoist.ss
kız sen iyi yine bayılıyormuşsun misal @Çiğdem- gözlerini kapatıyor kendini oğlanın yanında hayal edip oğlanı ifa ediyor; @destere bilgisayarın ekranını kucağına alıp garip hareketler sergiliyormuş; @vadikızı teyze +18 düşüncelere girip yüzünü kızartıyormuş sonra utanıp odasına gidiyormuş artık odasına napıyorsa günahı boynuna ; @Forumdash ın bu konulardaki fantezileri ismi gibi gizli; @Harunnn60 egoisti de böyle ünlüleri çekemiyormuş kendini onların yerine koyup en havalı bnm diyormuş )))
Birkaç işim var henüz gitmedim, rütbemi admin yapıp kalın son işlerimi halledip gideceğim. Glediğimde forum kalır umarım Ozan da gitmiş. 😱ay sesi soluğu kesildi gitti galiba o zaman dans @Çiğdem- oka bas hogatha
ay dur forumun sezofinalini yaşıyorduk negzel senin ölüp ölmediğini yeni sezonda görecektik neredne çıktın tüm heyecanı kaçtı.ssBirkaç işim var henüz gitmedim, rütbemi admin yapıp kalın son işlerimi halledip gideceğim. Glediğimde forum kalır umarım Ozan da gitmiş. 😱
evet bendende kötüleri var malesefAaa göremeden gitmiş hep sizin yüzünüzden davul zurna çalmışsınız @destere bile böyle yapmazdı
Oha senin ilk kez gülücük dışında bir emoji kullandığını görüyorum. 😱evet bendende kötüleri var malesef
görümcemden kurtulduk
çok sevinçli pardomn çok üzüntülü anlarımda ne yaptığımı bilemiyorum görümcem gittiği için çok üzüldüm kendimi tutamadım bir anOha senin ilk kez gülücük dışında bir emoji kullandığını görüyorum. 😱
Ezeli rakibin Yiğit burada ama.çok sevinçli pardomn çok üzüntülü anlarımda ne yaptığımı bilemiyorum görümcem gittiği için çok üzüldüm kendimi tutamadım bir an