RüzgarGülü
Favori Üye
Güle güle. Sorunlarını hallet hemen gel. Yada gitme sorunlar gidince çözülmeyecek çünkü. Sorunlarla yaşamayı öğrenmelisin
@denizz19 bile girebiliyor foruma Askere gitsen daha iyidirTabii ki helal olsun, benden yana da bir kırgınlık yok o olayda sana özelden de yazmıştım birbirimizi yanlış anladık. Teşekkür ederim.
Ben de helal etmiştim. Eyvallah aga, sağolasın.
Askere gidiyormuşum gibi düşünebilirsiniz.
Çok teşekkürler kardeşim, sağolasın.
Kendimi emekli yapayım dedim. Kırmızı durmanın bir anlamı yoktu. Erken gelme konusunda dediğim gibi söz veremiyorum, çok teşekkürler ablacım.
Oyy peluşum benim. 😳
Benim hesabımdan girip beni taklit et kanka. Sen de yoktun aslında gelmen sürpriz oldu, iyi de oldu.
Güzel bir insan değilsin.. Benden sana hoşçakal yok.
Android cihazı İçeri sokabildiğim müddetçe burdayım burada yokluğumu fırsata dönüştürenlere geçit vermeyeceğim sıradaki durak Kıbrıs@denizz19 bile girebiliyor foruma Askere gitsen daha iyidir
Helal Zaten giderken de demiştim gir, girersin diyeAndroid cihazı İçeri sokabildiğim müddetçe burdayım burada yokluğumu fırsata dönüştürenlere geçit vermeyeceğim sıradaki durak Kıbrıs
140 gün kaldı askerliğin bitmesine bir iki kişi sevinmişti gitmeme ama şu an kudurduklarını görünce ben seviniyorum.Helal Zaten giderken de demiştim gir, girersin diye
İlk kim ne yazmış bir bak. İçindekini açığa çıkardın işte kötülüğünü kanıtladın çünkü iyi bir insan başka birisinin ölmesi için beddua etmez.
ay gitti mi şimdi totalin dibi ay neyse @vadikızı teyze gel şöyle oynayalım @Çiğdem- i çağırırdım ama o şu an üzgün abla rolünde sinsi sinsi totalcanın gitmesini bekliyor ki @Yiğitt i admin yaptırıp forumun temasını parlak oğlanlar olarak değiştirecek
ay ne diyordum 8 ay su gibi geçer inşallah hakkında kötü şeyler yazacaktım ama @sokak sanati ile aynı cephede yer almamak lazım, normal insanların yapmayacağı bişi sonuçta yolun açık olsun @mrt-06
kız itirafları görmedin mi sen neymişsin beDe get başkasıyla oyna ben atacanımın gidişine oynamırmıyım be pis totoşş
kız itirafları görmedin mi sen neymişsin be
Teşekkürler Eraycım.Çok üzüldüm ama senin için en hayırlısı neyse o olsun. Umarım kötü şeyleri bir an önce geride bırakıp yeniden aramıza bomba gibi dönersin.
Sana laf atanları da takma, onlar kendi egolarını okşayarak mutlu olduklarını zannederler ancak. Neyse güzel haberlerini bekliyoruz. @mrt-06
Sadece hoşçakal demedin mesajını bir daha oku. 😉 Bu aramızdaki yaşa taktın dilerim gerçekten benden büyüksündür UMUT gibi. Anladın sen. 😉Abi iyi misin sen. Ben hosvakal dedim sen kötüsün dedin sonra ben su dökmem dedim git gelme dedim. Sen başlattın. Neyse cojukluğuna veriyorum.
Teşekkürler Emoşşş. Ben yokken Show'uma sahip çıkmanı bekliyorum senden de keza @xBUGRAx sen de.ay gitti mi şimdi totalin dibi ay neyse @vadikızı teyze gel şöyle oynayalım @Çiğdem- i çağırırdım ama o şu an üzgün abla rolünde sinsi sinsi totalcanın gitmesini bekliyor ki @Yiğitt i admin yaptırıp forumun temasını parlak oğlanlar olarak değiştirecek
ay ne diyordum 8 ay su gibi geçer inşallah hakkında kötü şeyler yazacaktım ama @sokak sanati ile aynı cephede yer almamak lazım, normal insanların yapmayacağı bişi sonuçta yolun açık olsun @mrt-06
Teşekkürler Eraycım.
Sadece hoşçakal demedin mesajını bir daha oku. 😉 Bu aramızdaki yaşa taktın dilerim gerçekten benden büyüksündür UMUT gibi. Anladın sen. 😉
Teşekkürler Emoşşş. Ben yokken Show'uma sahip çıkmanı bekliyorum senden de keza @xBUGRAx sen de.
Ne durumda olursan ol enerjini yüksek tut bizi hatırla cnm Ablam suratımın asık oldunu görse oklavayı geçirirdi kafama de ve öyle anların oldukça benden güç al illa yanında olmamıza gerek yokÇok teşekkürler gardaşım, sen cansın. 😉
Haha çok keyifliymiş. Teşekkürler ablacım.
Birinin ölmesi için beddua etmek kötülükte zirvedir üstüne çıkamayız senin.Tehdit içerikli mesajlar.
Neyse cidden benden bile kötüsü var forumda.
Sağol bir tanem.Ne durumda olursan ol enerjini yüksek tut bizi hatırla cnm Ablam suratımın asık oldunu görse oklavayı geçirirdi kafama de ve öyle anların oldukça benden güç al illa yanında olmamıza gerek yok
Birinin ölmesi için beddua etmek kötülükte zirvedir üstüne çıkamayız senin.
Sağol bir tanem.
Herkes anlayacağını anladı artık döndürmeye çalışma.Uff saçmalama dönüşün olmasın demek foruma gelme demek ne ölmesi. Resmen kendi kendine tribe soktun kendini. Sağlığın iyi değil.
Herkes anlayacağını anladı artık döndürmeye çalışma.