3 gün içerisinde yapabilirsem yaparım bugün boşum büyük ihtimal gece gelebilir.@mrt-06 yıllık enler listesini yap bari
Son hatırlatmamıda yapayım
Güzel düşüncelerin için çok teşekkürler Serhan'ım duygulandırdın, duygularımızın karşılıklı olduğunu bil. 😉 Ben de o konuda şaka yapıyordum tabii ki ciddi ciddi hatamı arıyorsunuz diye düşünmüyorum.Foruma geldiğinde iyi insan olduğunu hissetmiştim. Zaten anlamak çok zor değildi. Aktif olduğumuz dönemler denk gelmedi pek bu yaza kadar. Gitme kararınla ilgili vazgeçirmeye çalışmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Eğer gerçekten ara vermen gerektiğini hissediyorsan öyle olsun. Dediğin gibi burası evin. Ne zaman gelsen mutlu oluruz, olurum. Ben şahsen gerçekten seni seviyorum, karakter olarak yerin ayrı. Uyuşmadığımız yerler var. Bu benden kaynaklı da olabilir. Ama bunlar senin iyi bir arkadaş olduğun gerçeğini değiştirmiyor, değiştirmemeli. Belirtmek de isterim ki hiç bir zaman hatanı kollamadım. Gördüm şakasını yaptım Neyse hayatında başarılar kardeşim ve mümkünse bizi bırakma. Sadece arkadaş olarak değil admin olarak da bırakma Yine Ozan'ın eline kalacağız
Hoşçakal @mrt-06 Hoşçakal arkadaşım.
Beddua ederek tam olarak kendine yakışanı yaptın zaten senden böyle bir mesaj gelmese şaşırırdım.Bende zaten ardından su dökecek değil. Gidişin olsun dönüşün olmasın inşallah.