İşte bu yüzden kaybediyorsun otur 0bu oğlan sizin süper portakalın oğlanı sanırım sende bir mayıştın böyle bakarken@Çiğdem- in vazgeçmemesi normal tabiki)
giden benim özlenen benim haliyle soracaksınmillet senden bıkmış artık senin neyini soralım? lafa bak
Herkese salla (desteklerim) Dean'a aslabu oğlan sizin süper portakalın oğlanı sanırım sende bir mayıştın böyle bakarken@Çiğdem- in vazgeçmemesi normal tabiki)
giden benim özlenen benim haliyle soracaksınmillet senden bıkmış artık senin neyini soralım? lafa bak
yanlış biliyorsun? içelim güzelleşelim derlerİşte bu yüzden kaybediyorsun otur 0Gelen gideni -giden geleni sormalı... dünya böyle güzelleşiyor
Bizim buralarda adet usul böylediryanlış biliyorsun? içelim güzelleşelim derlerbirbirimizi soralım birbirimizi sıvayalım güzelleşelim diyeni duymadım hiç
her kötülüğün başında bu geliyor bunu imha etsek çoktan @Çiğdem- le izdivacımız olmuştu şimdi boyumuzca bebelerimiz vardı bu oğlan kısmetimizi bağladı
gelen kadar başına taş düşsün gözlemciBizim buralarda adet usul böyledirGerisini bilmem benGelen hatır sormuyorsa neden ve nereden geldiği önemli değildir
her kötülüğün başında bu geliyor bunu imha etsek çoktan @Çiğdem- le izdivacımız olmuştu şimdi boyumuzca bebelerimiz vardı bu oğlan kısmetimizi bağladıbu oğlancık ölse varya zerre üzülürsem aha böyle olayım
Hhahah aa 13 sezondur oynuyor 10 yıl daha devam edecek inş
NAsıl olcan bişey yokher kötülüğün başında bu geliyor bunu imha etsek çoktan @Çiğdem- le izdivacımız olmuştu şimdi boyumuzca bebelerimiz vardı bu oğlan kısmetimizi bağladıbu oğlancık ölse varya zerre üzülürsem aha böyle olayım
gelen kadar başına taş düşsün gözlemcibir hatır sordun karşılığında kırk katır istiyorsun hatırınıda al başına çal
işte o hareketi yapamadım tam elimle gösterdim ama o şekli buraya koymayı başaramadımNAsıl olcan bişey yok
devam eder tabi en son 0.4 e düşmüştü sanırım nasıl olsa 0.0002 ye kadar kanalınız ses çıkarmıyorHhahah aa 13 sezondur oynuyor 10 yıl daha devam edecek inş
Çok iddialısın. İddian perfecttoişte o hareketi yapamadım tam elimle gösterdim ama o şekli buraya koymayı başaramadım)
devam eder tabi en son 0.4 e düşmüştü sanırım nasıl olsa 0.0002 ye kadar kanalınız ses çıkarmıyorbir 50 yılda sürer
aha bak içte aradığım o hareketti nerden buldun bizim smile larda varmıydı oÇok iddialısın. İddian perfectto
Evet varaha bak içte aradığım o hareketti nerden buldun bizim smile larda varmıydı o)
Evet var
Ne demekki oaha bak içte aradığım o hareketti nerden buldun bizim smile larda varmıydı o)
evet varmış şimdi baktımEvet var
yani anlamı çok derin erkek adam sözünün eri olur manasına gelen bir kelime, genelde erkeklerin birbirlerini övmek için kullandığı güzel smile lardan biridirNe demekki o
Aaa iyiymiş ozamanevet varmış şimdi baktımbundan sonra sık sık kullanırım artık
yani anlamı çok derin erkek adam sözünün eri olur manasına gelen bir kelime, genelde erkeklerin birbirlerini övmek için kullandığı güzel smile lardan biridirinanmıyorsan @Forumdash a sor dediğime katılacaktır
aynen))
Sonra uykumu alamıyorum 3 ü geçmemek lazım ben yatıyorum çocuklarBizim buralarda adet usul böyledirGerisini bilmem benGelen hatır sormuyorsa neden ve nereden geldiği önemli değildir
Çiğdem yoksa @destere de yokturSonra uykumu alamıyorum 3 ü geçmemek lazım ben yatıyorum çocuklar
Cicili bicili rüyalar sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?