Zaten evlensem forumlarda işim ne çoluğa çocuğa karışırımo işi eskiden yaptıysan inanırımama son bir ay içinde birini buldumda kasırga nikahıyla evlendim hikayesi anlatacaksan hiç boşuna uğraşma kimse yutmaz
Zaten evlensem forumlarda işim ne çoluğa çocuğa karışırımo işi eskiden yaptıysan inanırımama son bir ay içinde birini buldumda kasırga nikahıyla evlendim hikayesi anlatacaksan hiç boşuna uğraşma kimse yutmaz
@Çiğdem- in şimdi horultusu taaa trabzonda duyuluyor @MEnes e kadar gitmiştir ses) arasanda bulamazsın hogatha konularını açtı bize emanet etti kuzuyu kurda teslim etti gibi bişeykendisi çekip gitti uyumaya sabah gelir ilk iş konusuna bakar sıvamışmıyız diyeama ona bundan sonra su yok gidip haxball a yorum yaparım onun konusunayapmam beklesin hogatha
@Doğu sen bana güven kardo Haxball efsane oyundur.bir önceki sayfadaki yorumlara hiçmi bakmadın ?haxball dan nefret ederim.. sırf bu yüzden @MEnes le kavğa edecektik bizi zor ayırdılar)
yanda tv de dizi izliyorlardı hemde yeter dizisi ?Zaten evlensem forumlarda işim ne çoluğa çocuğa karışırımKasırga nikahıyla evlenenlere de irrite olurum o ne la öyle yangından mal mı kaçırıyon
La daha ben bu goygoycu @destere'nin gerçek sıfatını göremedim sen ne ara gördün herif poker face mübarek
kopuş başladı daha kopamadık neyin nesi
sıfatımda kalbim gibi tertemiz muhteşem bişeyim yaniLa daha ben bu goygoycu @destere'nin gerçek sıfatını göremedim sen ne ara gördün herif poker face mübarek
Yanımda izlediler diyince aklıma Cem Yılmaz'ın fundamentals'da anlattığı Bahaattin abi geldiyanda tv de dizi izliyorlardı hemde yeter dizisi ?(çektiğim ızdırabı kelimelerle anlatamam) neyse işte orda kadın diyor hem nişan hem düğün hem nikah aynı anda yapıcazarkadaşı diyor niye yangından malmı kaçırıyorsunuz ? tabi sonra anında jeton düşüyor arkadaşına .. hımm diyor bende niye soruyorsam yumurta tavuğun k.çna gelmiş o yüzden aceleniz ?
işte o yıldırım nikahıda bazen şart yoksa kadında yumurta durmaz dışarı çıkar birde çip mi desinler çocuğa ? yani bazı durumlarda gerekli
@gözlemci yi iyi hatırlattın yavaş yavaş kaybolanlardan
La lafın gelişi zaten. Nereye görüyorsun bunun yüzünü, kolay mı.La daha ben bu goygoycu @destere'nin gerçek sıfatını göremedim sen ne ara gördün herif poker face mübarek
Yok yok biz birbirimize kıyamayız.kopuş başladı daha kopamadık neyin nesi
haxball işi bozdu yarın obürgün tarkoza yüksek verirsin al sana bir kavğa sebebi daha ?yani aramızdaki kara kedi gittikçe besleniyor kara file dönüşecek)
Ağır narsizm belirtilerikopuş başladı daha kopamadık neyin nesi
haxball işi bozdu yarın obürgün tarkoza yüksek verirsin al sana bir kavğa sebebi daha ?yani aramızdaki kara kedi gittikçe besleniyor kara file dönüşecek)
sıfatımda kalbim gibi tertemiz muhteşem bişeyim yanikısaca nur yüzlü diyebilirim kendim için
yok arkadaşın sıkıntısı bu harbiden orda gönderme yok kendime doğruYanımda izlediler diyince aklıma Cem Yılmaz'ın fundamentals'da anlattığı Bahaattin abi geldi"Bi arkadaşımın sıkıntısı"
Anlaşamadığınızı bilmiyordum.
La lafın gelişi zaten. Nereye görüyorsun bunun yüzünü, kolay mı.
Yok yok biz birbirimize kıyamayız.Bir oyun bizi kara fil yapmaz asla. Tarkan mevzusunu zaten anlaştık, göndereceğiz ya bu hafta.
@MelankoliK ayrılmadıki forumdan o arkadaşın zaten normal foruma giriş sıklığı 3 ayda birAnlaşamadığınızı bilmiyordum.Bence sen rahat durmuyordun.
@MelankoliK 'te vardı. Oda senin mesajlarına 1 hafta sonra cevap verirdi.Eskiler.
Biliyorum ben de mecazi anlamdaki yüzünden bahsettimLa lafın gelişi zaten. Nereye görüyorsun bunun yüzünü, kolay mı.
Yok yok biz birbirimize kıyamayız.Bir oyun bizi kara fil yapmaz asla. Tarkan mevzusunu zaten anlaştık, göndereceğiz ya bu hafta.
zaten nur dediğin nedirki huzur veren bir ışık huzmesi çevredekilerde bu ışıktan faydalanıyorsa ne mutlu banaAğır narsizm belirtileriO kadar pirupak bir mümminsin ki nurlar paçadan akıyorArada biz de nasipleniyoruz Allah razı olsun
@Çiğdem- zor görür yüzümüBiliyorum ben de mecazi anlamdaki yüzünden bahsettimYoksa bunun gülcemalini görüp napayım@Çiğdem- görsün bunun yüzünüBu arada "Şeytan görsün bunun yüzünü" deyimine gönderme yapmadım rahar ol Çikokafama oklava yememek için
Atlatacağız, bunu da atlatacağız. Ben bize inanıyorum, sen de inan.neyse bugünü atlatırsak artık arkadaşlığımızı kimse bozamazbugün çok büyük darbeler aldı bu dostluk haxbal mereti yüzünden)
Ben de mecazi anlamda kullandım zaten la.Biliyorum ben de mecazi anlamdaki yüzünden bahsettimYoksa bunun gülcemalini görüp napayım@Çiğdem- görsün bunun yüzünüBu arada "Şeytan görsün bunun yüzünü" deyimine gönderme yapmadım rahar ol Çikokafama oklava yememek için
oh ne güzel memleket üstte atlatacağız atlatacağız diye sırt sıvazlama alttaki mesajda boydan boya kalaylamaAtlatacağız, bunu da atlatacağız. Ben bize inanıyorum, sen de inan.
Ben de mecazi anlamda kullandım zaten la.Yoksa bunun yüzünü gördüm mü uyuyamam ki.
Ne yüz gorümlüğü kız o an eline ne geçerse sıfatına geçirir artık kese kağıdı mı olur çuval mı olur yoksa teknik yöntemlere başvurup sıfatını mı buğular bilememzaten nur dediğin nedirki huzur veren bir ışık huzmesi çevredekilerde bu ışıktan faydalanıyorsa ne mutlu bana)
@Çiğdem- zor görür yüzümüyüz görümlülüğü almadan yüzümü göstertmem kıza)
Ay canım şaka da mı yapmayalım yaaaa.oh ne güzel memleket üstte atlatacağız atlatacağız diye sırt sıvazlama alttaki mesajda boydan boya kalaylamabari övgüyle kalaylamayı aynı mesajda paylaşmasanda bu kadar zıtlık oluşmasa diyorum)
Bölüm sonu canavarı gibi rüyama girerAtlatacağız, bunu da atlatacağız. Ben bize inanıyorum, sen de inan.
Ben de mecazi anlamda kullandım zaten la.Yoksa bunun yüzünü gördüm mü uyuyamam ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?