Forumda Yapılan İlginç Yorumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Büyük saçmalamışım yalnız. O zamanlar küçük masum bir çocuktum, olabilir böyle mantıksızlıklar.
Şimdi masum değilmisin? 😱

ya aslında bazen bende eski yazılara bakıyorum ve insan değişiyormuş

Hadi canım

Senden daha iyiyim ben

Ciddi takılıp ''yılın en ciddi üyesi'' ünvanını almam lazım. Başarısız yıl geçirmek istemiyorum artık.

Değilim.

Yaa yapma koca bir yılın yarısından fazla yoktun ondandır yoksa sen forumun esprili üyelerinden birisisin yaa sen ciddi olmaa sana espri yapmak güldürmek yakışıyorr

Bekleyip göreceğiz

Yap da görelim o zaman öyle benim espirilerimi kendi esprinmiş gibi göstermekle olmuyor bu işler

iyi bak iyi sahiplenmişmi gibi duruyorum? Türkçem bukadar açıklayabiliyor

üstelik bukadar kaliteli espiri eskicinin diyede belirtmişim 😛

Bu arada bir önceki ekran resminde şarj 60 lardaydı. 1 saat dolmadan 12 ye indi

eve geldim nihayet taktım sarja

4 günlük Tatil an itibatiyle başladı

@DarkLegenD işin püf noktasını diyeyim sana ciddi üye seçilmek istiyorsan yılın sonlarında ciddileşeceksin başlarında değil
unutulur bu tavrın

Ben 2016nın son aylarında aktifliğe başladım ve yılın en iyi çıkışını yapan seçildim.
Son 2 aydaki aktiflik tarafsız üye olarakta birincilik getirmişti

Nedense genele değilde en sonlardaki aylara bakılıyor

Niye unutulsun? Başlarda ciddi takılıp, sonlara doğru salmayacağım ki.

Onu fark ettim de seni kızdırmak için öyle demiştim ama sonuçta sahiplenmesende daha iyiyim diyorsun yap da görelim o zaman
iyi tatiller diyelim o zaman sana

Koskoca @eskici var, benim açığımı rahatlıkla kapatır.
Teveccüğünüz başkanım

Onu fark ettim de seni kızdırmak için öyle demiştim ama sonuçta sahiplenmesende daha iyiyim diyorsun yap da görelim o zaman
iyi tatiller diyelim o zaman sana

Teveccüğünüz başkanım
Bende seni kızdırmak istedim belki

ben daha çok türkce espirileri anlamadığım için pot kırabiliyorum @gözlemci bilir

Bakın, gerçekten, hayatımdaki zirve samimi halim ile söylüyorum; forumda en karizmatik avatara sahip kişi benim.
Sinan beyle olan karizmatikti bu değil

Konunun açılma amacına göre bir paylaşım yaparak konuyu daha da hareketlendirmek lazım diyerek @Arslan Bey in bu muhteşem esprisini paylaşmak istiyorum konuya giren herkes bu mesaja bakıp güldürdün veya olmamışlarını atarsa seviniriz

https://fav10.net/forum/threads/babamın-günahları-final-yapıyor.275637/#post-3249927

Bende seni kızdırmak istedim belki

ben daha çok türkce espirileri anlamadığım için pot kırabiliyorum @gözlemci bilir

Sinan beyle olan karizmatikti bu değil
Benim espriyi anlamış mıydın peki