- Reaksiyon puanı
- 29,810
- Puanı
- 1,059
Böyle kaliteli espriyi nasıl anlamazsın?
Kalite diyorlar bebeğim buna
Ya bırak kaliteymiş. Kırk yıllık et esprisini yapmışsın bir de kalite diyorsun
Böyle kaliteli espriyi nasıl anlamazsın?
Kalite diyorlar bebeğim buna
En iyisini yaptinAynen, "olmamış"a çevirdim. Bu fırsat kaçmasın. Onun oluru "olmamış".
Aynen ya cogu kisi güldürdün atmis şok oldum yaniBen olmamış attım da millet hep güldürdün demiş seviye yerlerde resmen
Billy kane ile darklegendin de vardı kötü esprileri onları da kopyalayıver buraya ben mobilim atamadım
Ne kadar da kaliteden anlayan bir adam
Benden de sana gelsin o zaman
Siz yapsaydinız, bana neYa bırak kaliteymiş. Kırk yıllık et esprisini yapmışsın bir de kalite diyorsunBir de millet güldürdün demiş olacak şey değil ya
Bizimkiler eskidi artik yeni bir espri paylasayim onuda dissleyinBu konu sayesinde dis'leri bastım hepsine hadi hayırlı olsun
Doğru bak, onu unuttum. @Billy Kane'nin yaptığı yorum da vardı.Bizimkiler eskidi artik yeni bir espri paylasayim onuda dissleyin
Yeni bir ilginc yorumla karsinizdayim @Billy Kane nin O Ses Türkiye yeni jüri konusunda yaptigi " Sibel Candir " esprisine ne diyeceksiniz bakalim
https://fav10.net/forum/threads/o-ses-türkiyenin-yeni-jürisi-belli-oldu.260968/#post-2830158
@Arslan Bey'in "kasap et derdinde Sibel Can" yorumu da tam diss'lik bence.Bizimkiler eskidi artik yeni bir espri paylasayim onuda dissleyin
Yeni bir ilginc yorumla karsinizdayim @Billy Kane nin O Ses Türkiye yeni jüri konusunda yaptigi " Sibel Candir " esprisine ne diyeceksiniz bakalim
https://fav10.net/forum/threads/o-ses-türkiyenin-yeni-jürisi-belli-oldu.260968/#post-2830158
Bana da @MasacRE- hatirlatti zatenDoğru bak, onu unuttum. @Billy Kane'nin yaptığı yorum da vardı.
Ben örnek vermiştim konuda, @Billy Kane'nin yorumunun üzerine, @Aserat fırsat bu fırsat "olmamış"a basmış.
@Arslan Bey'in "kasap et derdinde Sibel Can" yorumu da tam diss'lik bence.
O yorumu bende gördüm ama örnek olarak verildigi icin olmamis atmadim bence o yorumu bu konuya dahil etmeyebilirizBen örnek vermiştim konuda, @Billy Kane'nin yorumunun üzerine, @Aserat fırsat bu fırsat "olmamış"a basmış.
Sonuçta @Arslan Bey kendi elleriyle yazmış bence olabilir.O yorumu bende gördüm ama örnek olarak verildigi icin olmamis atmadim bence o yorumu bu konuya dahil etmeyebiliriz
Aslında ilk başta Güldürdün'e basmıştım ama sonradan değiştirdim. Yine de söz konusu esprilere göre daha iyi gibiydi.Ben örnek vermiştim konuda, @Billy Kane'nin yorumunun üzerine, @Aserat fırsat bu fırsat "olmamış"a basmış.
Ben hala tuhaf bir insanım.ben hiç dis atmadım kimseye şuana kadar ve şakasına bile olsa atmayıda düşünmüyorum benim ypıma ters öyle şeyler
aa bu arada @mrt-06 ilk geldiği yıl çok yapıyormuş böyle tuhaf espirileri ama sonradan normale dönmüş biz foruma üye olana kadar
@Billy Kane için kastımdı bu, yoksa onu yazmadım ben.Sonuçta @Arslan Bey kendi elleriyle yazmış bence olabilir.
Aslında ilk başta Güldürdün'e basmıştım ama sonradan değiştirdim. Yine de söz konusu esprilere göre daha iyi gibiydi.
hahah aa yok yok öyle değilsin ama kimsede 1 yılda değişmez bence sen kuzu postu atmışsın üstüne sadece kurtluğunu saklıyorsunBen hala tuhaf bir insanım.
Şimdi yine Güldürdün'e bastım ama bir gün sen de onlar gibi rezalet bir espri yapacaksın. Ben de o zaman diss'lemek için hazırda bekleyeceğim.@Billy Kane için kastımdı bu, yoksa onu yazmadım ben.
Niye iki saat sonra güldürdün atiyorsunSonuçta @Arslan Bey kendi elleriyle yazmış bence olabilir.
Aslında ilk başta Güldürdün'e basmıştım ama sonradan değiştirdim. Yine de söz konusu esprilere göre daha iyi gibiydi.
Harika atabilirsin o zamanben hiç dis atmadım kimseye şuana kadar ve şakasına bile olsa atmayıda düşünmüyorum benim ypıma ters öyle şeyler
aa bu arada @mrt-06 ilk geldiği yıl çok yapıyormuş böyle tuhaf espirileri ama sonradan normale dönmüş biz foruma üye olana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?