Forumda Yapılan İlginç Yorumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu konuyu hiç canlandırmamalıydım ve o üç yorumu hiç yapmamalıydım. Foruma 18 gün önce döndüm ve 18 gündür hiç "olmamış" yememiştim. Bugün birden 8 "olmamış" yedim.
Bu konu yüzünden ben forum hayatım boyunca yemediğim olmamışı bir günde yemiştim yani senin sayende

Bu konu yüzünden ben forum hayatım boyunca yemediğim olmamışı bir günde yemiştim yani senin sayende
Benim yine düz cümle gibi, espri olduğu tam belli değil. Senin bildiğin espriydi, yani "olmamış"lık espri.

Bu konu "olmamış"larına fazla etkiledi ama bu konudan önce de "olmamış" almıştım o cümleye bol bol, fazla etkilemedi.

At bi snickers ağzına da açlığın yatışsın
Sen de az değilsin hee olmamışları yiyeceksin şimdi

Alışman lazım artık bunlara benim İçerde esprisini yapmadan önce olmamış sayım 0 mı neydi o espriden sonra patladı gitti

Reactions: 12.Adam
Reactions: 12.Adam
Lütfen güldürme beni
Hatta bak güldürdün attım sana
Ayrıca neden olmamış atar ki bir insan, bence karamsar birinin en nihayetindeki davranışı olmamış atmaktır
Ben zaten pek tercih etmiyorum olmamış atmayı ama bazıları var hiç acımıyor direk basıyorlar 2 espri yaptım 0 olan olmamış sayım 300 oldu

İyi şöyle kötü espri yapmamışım "acıkınca kafan dominosa gider" o yüzden hatırlamıyorsun diye

Yazık etmişler
Göster bakayım esprini ben anlarım kaliteli mi değil mi

Ayy hatırlamam mı dizilerim yüzünden çok denk gelirdim ben o reklama ıyy bu ne biçim reklam diyordum hep

İyi şöyle kötü espri yapmamışım "acıkınca kafan dominosa gider" o yüzden hatırlamıyorsun diye

Yazık etmişler
Göster bakayım esprini ben anlarım kaliteli mi değil mi
Konunun açılmasında benim yaptığım bir esprinin büyük payı var konunun ilk sayfasına bak görürsün zaten linki de var orada

Siz o uzun uzun ip gibi yazınca ne saçmaladına tabi bakmıyorsunuz uzun uzun yazmıs demekki felsefi olarak oğlan döktürmüş diyip beğeni atıp geçiyorlar

Burada kısa yazdığı için bir çırpıda mesajı okunuyor yakayı ele vermiş dahada kısa yazmaz @Arslan Bey

Bu laf bana sandım
gece yemeklerim geldi aklıma taki eskicinin mesajını farkedene kadar

Belki Eskici ile sayenizde espiri anlayışım gelişir
Ben lafımı ortaya korum beğenen alır gider beğenmeyen sen gibi sorar

Şaka bir yana tek cümlemle iki kişi, adeta tek taşla iki kuş

Ben lafımı ortaya korum beğenen alır gider beğenmeyen sen gibi sorar

Şaka bir yana tek cümlemle iki kişi, adeta tek taşla iki kuş
Havalara bak

Bu cevabını beklemiyordum hafif bir şok etkisi var şuan

Havalara bak

Bu cevabını beklemiyordum hafif bir şok etkisi var şuan
Şu üstteki şok etkisi yarattıysa aklıma Avrupa yakasın daki Dilber teyze vardı onun lafı o
aklıma gelince yazmış bulunuverdim
"Ben lafımı ortaya korum beğenen alır gider beğenmeyen sen gibi sorar
"

Havam yoktur ya yanlış lanse edildim şuanda

Hahaha
hafif şok dedik, ine havalanma sezdim sanki

Anlaşıldı çekeceğim var senden