Muhabbet kuşu adamdır. Beni de zamanında az uyandırmadı bizim kerata.Ben fit insanım. Odamın balkon kısmında muhabbet kuşlarım var onların cıvıltılarıyla uyanıyorum
Muhabbet kuşu adamdır. Beni de zamanında az uyandırmadı bizim kerata.Ben fit insanım. Odamın balkon kısmında muhabbet kuşlarım var onların cıvıltılarıyla uyanıyorum
Benim erkek kuş bu aralar kudurdu da biraz dişiyi etkilemek için olur olmadık sesler çıkarıyorMuhabbet kuşu adamdır. Beni de zamanında az uyandırmadı bizim kerata.
Bizimki yıllardır kudurmuş manyak modda gidiyor. Kalabalık ve sesli bir ortam görmesin. 'Aşkım', 'Canım' ağzına ne gelse söylüyor manyak.Benim erkek kuş bu aralar kudurdu da biraz dişiyi etkilemek için olur olmadık sesler çıkarıyor
Dişi de var bende aslında tavladı ama bi üstüne çıkamadı hala dişi nazlanıyor ama er ya da geç sahip olacak dişiyeBizimki yıllardır kudurmuş manyak modda gidiyor. Kalabalık ve sesli bir ortam görmesin. 'Aşkım', 'Canım' ağzına ne gelse söylüyor manyak.
Biz de 2 3 tane dişi getirdik bunun yanına ama bu manyak uyum sağlayamadı. Dişiler de küçüktü buna göre, pısırık korkak kaldılar. Şuan tek tabanca asil bir şekilde takılıyor fotoğrafını gönderirim bi ara.Dişi de var bende aslında tavladı ama bi üstüne çıkamadı hala dişi nazlanıyor ama er ya da geç sahip olacak dişiye
Dişi almayı bilmek lazım alacaksan dişinin burun kısmı kahverengi olmalı o zaman çiftleşmeye hazır dişi oluyor.Biz de 2 3 tane dişi getirdik bunun yanına ama bu manyak uyum sağlayamadı. Dişiler de küçüktü buna göre, pısırık korkak kaldılar. Şuan tek tabanca asil bir şekilde takılıyor fotoğrafını gönderirim bi ara.
Estağfurullah.
Teşekkürler.Aaa köydeyim yeni gördüm şimdi çıkıyordum ama kutlamanı yapayım @Arslan Bey
Sana mevsimide gelmişken çilekli bir 7 afiyet olsun
https://rfclipart.com/image/big/41-43-b2/strawberry-style-font-number-7-******-Royalty-free-Vector-File-EPS-71324.jpg
Aaa afiyet olsun 7 yılını ye gitsin Mustimin dedi gibi reset atTeşekkürler.
Hediye de iyiymiş. Tam da mevsimi.
Çilekli pasta olsaydı güzel olurdu da, çilek olmadı.Aaa afiyet olsun 7 yılını ye gitsin Mustimin dedi gibi reset at
Gerçeğinide verelim Köyümüzden
Ooo Pastada doğum gününe artık ama mevsimi olmazsa bilememÇilekli pasta olsaydı güzel olurdu da, çilek olmadı.
Sonuç olarak çileğin menbası buralar.
Yine de teşekkürler.
Hamsili pasta ya da ne bileyim, fındıklı pasta tarzı bir şey yaptırmaya kalkma da. Baya absürd oldu bu dediğim.Ooo Pastada doğum gününe artık ama mevsimi olmazsa bilemem
Hahah hamsili olur bak biz hamsiyi herşeye katabilirizHamsili pasta ya da ne bileyim, fındıklı pasta tarzı bir şey yaptırmaya kalkma da. Baya absürd oldu bu dediğim.
Hamsili pasta yapacaksın demek. Karadenizli olduğunu belli etmiş oldun.Hahah hamsili olur bak biz hamsiyi herşeye katabiliriz
Hahha gurur duyarım ayoll Karadeniz yer yüzünün cennetiHamsili pasta yapacaksın demek. Karadenizli olduğunu belli etmiş oldun.
Aynısı bizde de var, niye kıskanayım?Hahha gurur duyarım ayoll Karadeniz yer yüzünün cenneti
Bu sayfada köyden resimler paylaşmıştım bakta kıskan
https://fav10.net/forum/threads/instafavori.261540/page-24
Aaa serinlik yok işte sizdeAynısı bizde de var, niye kıskanayım?
Çilek diyorsun, âlâsı var. Yeşillik diyorsun, o da var. Bol yağış aldığı için serinlik oluyor sizde, bu bütün varları götürüyor.
Var da, işte o genelde kışın oluyor.Aaa serinlik yok işte sizde