İnsanları fesatlığa itecek cümleler kurma.Başka şeyleri kaldırırız
İnsanları fesatlığa itecek cümleler kurma.Başka şeyleri kaldırırız
Kaldırmak kelimesini fesatlığa döken tek milletizİnsanları fesatlığa itecek cümleler kurma.
Sadece onu dediğine sevindim dedim. Herhangi bir şeyi kabul etmedim.İtici olduğunu kabul ettin tabi
Bence de ilginç ama tarihsel süreç böyle gelişti. Yapacak bir şey yok.Gönüller bir olsun. Gönüller bir olduktan sonra uzaktaki bile yakın gelir.
Dünyanın en havalı bölümü. Bizim bölümde Sosyoloji hocaları var, başka kafa yaşıyor. Hele o kuramcıları anlatırken başka dünyadalar.
Üç dört yıl bekledin ha içine dalmak için. Çok ilginç.
Ben de seni o eski efsane nickinle hatırlayacağım ama o nickini hatırlayamadım şimdi.
Hele bir evleneyim de, o aşamaya da geliriz elbet.
Teşekkürler.
Muhakkak taksın yiğidim başka ne denebilir.
İnşallah düzelirsinSadece onu dediğine sevindim dedim. Herhangi bir şeyi kabul etmedim.
Bence de ilginç ama tarihsel süreç böyle gelişti. Yapacak bir şey yok.
Muhakkak taksın yiğidim başka ne denebilir.
Sanmıyorum mutluyum, huzurluyum.İnşallah düzelirsin
Ben dış pencereden seni izliyorum.Sanmıyorum mutluyum, huzurluyum.
Beni izlemen herhangi bir şekilde bana bir etki etmeyecek. Ama adımlarımı izlersen sana etki eder, tabi olumlu etki edip etmeyeceği sana bağlı.Ben dış pencereden seni izliyorum.
Ego patlaması başladıBeni izlemen herhangi bir şekilde bana bir etki etmeyecek. Ama adımlarımı izlersen sana etki eder, tabi olumlu etki edip etmeyeceği sana bağlı.
Bir gün bu kibirinle öleceksinHer zaman ve her yerde.
Yok beee benimki naif kimseye zararı olmayan ve her yerde aktifleşmeyen bir kibir. Ve genelde goygoy malzemesi olarak kullanılır.Bir gün bu kibirinle öleceksin
İyi ya ben de goygoyculuk yapıyorum.Yok beee benimki naif kimseye zararı olmayan ve her yerde aktifleşmeyen bir kibir. Ve genelde goygoy malzemesi olarak kullanılır.
Bakıyorum da sen de alıştın iyice. Leyla ile Mecnun da izlesen hepten bizden olacaksın.İyi ya ben de goygoyculuk yapıyorum.
Belli mi olurBakıyorum da sen de alıştın iyice. Leyla ile Mecnun da izlesen hepten bizden olacaksın.
Yok la uyumak üzereydim telefondan bakayım dedim. Ve o mesajı kesinlikle yazmam gerektiğini hissettim.Bunu yazmak için foruma girdin dimi
Uyku halidir bence sen yazmamışsındır bile egon yazmıştırYok la uyumak üzereydim telefondan bakayım dedim. Ve o mesajı kesinlikle yazmam gerektiğini hissettim.
Egoyu falan boşver de sen gece 2 3'e kadar yatmayıp sabah nasıl bu saatte ayaktasın sürekli. Ne yaşıyorsun la sen böyle.Uyku halidir bence sen yazmamışsındır bile egon yazmıştır
Ben fit insanım. Odamın balkon kısmında muhabbet kuşlarım var onların cıvıltılarıyla uyanıyorumEgoyu falan boşver de sen gece 2 3'e kadar yatmayıp sabah nasıl bu saatte ayaktasın sürekli. Ne yaşıyorsun la sen böyle.