Aaa Kışın serin oluyorsa bulunmaz bir yerde oturuyormuşsun kışın serin oluyormuş sonucta biz sıcaktan yanarkanVar da, işte o genelde kışın oluyor.
Aaa Kışın serin oluyorsa bulunmaz bir yerde oturuyormuşsun kışın serin oluyormuş sonucta biz sıcaktan yanarkanVar da, işte o genelde kışın oluyor.
İnceden laf sokmalar. Sadece kışın serin oluyor bu kadar çok mânâsında demiştim.Aaa Kışın serin oluyorsa bulunmaz bir yerde oturuyormuşsun kışın serin oluyormuş sonucta biz sıcaktan yanarkan
Dememiş miyim, hiç hatırlamıyorum. Ha sen yeni gelmiştin, doğru. Seni @Yiğitt ile karıştırıyorum nedense arada. Hoşgeldin. Bu ara aktifliğim azaldı farkedemedim.@Arslan Bey sen bana bir hoşgeldin demedin ama ben senin forumdaki 7.yılını kutluyorum. Daha nice senelere inşallah
Hediyen:
Bir zamanlar birlikte izleyip yorumladığımız Medcezir ve Tan reyizi analım
Zorla hoşgeldin dedirttim kendime, mükemmelimDememiş miyim, hiç hatırlamıyorum. Ha sen yeni gelmiştin, doğru. Seni @Yiğitt ile karıştırıyorum nedense arada. Hoşgeldin. Bu ara aktifliğim azaldı farkedemedim.
Teşekkürler.
Yalnız o hediye de, geceye ağır giden hediye oldu.
Tan, aynı Tyler Hoeclin. Yurt dışında olsa o tiple baya iyi ön plana çıkardı. Bizde ruh hastası oldu.Zorla hoşgeldin dedirttim kendime, mükemmelim
Sen de sabah izle o zaman Böyle bir yetenek hala ekranlarda değil, üzgünüz..
Keşke süslü sözler de yapsaydın ama hediyeler de çok süslü. Gerek yokmuş.Evet, şimdi söz verdiğim gibi konuya uğradım
Süslü sözler etmeyeceğim, direk hediyelere geçiyorum
Nice güzel yıllara @Arslan Bey
Uzun zamandır sohbet etmiyoruz. Ara soğudu diye sözler tıkandı hediyelerle işi kurtardımKeşke süslü sözler de yapsaydın ama hediyeler de çok süslü. Gerek yokmuş.
Teşekkürler.
Bir ara sohbet ederiz yine, sıkıntı yok. Bu aralar kafam yorgun. Çok fazla konuşmuyorum.Uzun zamandır sohbet etmiyoruz. Ara soğudu diye sözler tıkandı hediyelerle işi kurtardım
Bende çok yoğundum zaten. Instagram'a bile günlük bakamıyordum.Bir ara sohbet ederiz yine, sıkıntı yok. Bu aralar kafam yorgun. Çok fazla konuşmuyorum.