Forumda 7. Yılım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KPSS bu hafta sonu da var. Alan testi.

Yiğidim nice mutlu yıllar diliyorum. Geç tanıdım ama tanıdığıma şükran duyduğum bir insan olduğunu belirtmek isterim.

Kaliteli sohbet az bulunur ama bulundu mu da tadından yenmez. Onlardan birisin. Leyla ile Mecnun'la kal, esen kal diyip aşağıya hediyemi bırakıp gidiyorum.
Pek popüler bir sahne değildir ama gizli güzelliklerdendir, zaten biliyorsundur gerçi.
@Arslan Bey

Son düzenleme:
KPSS bu hafta sonu da var. Alan testi.
Aynen, bu hafta sonu da varmış. Türkçe öğretmenliği okuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Atanma şansı, tarihe göre daha fazla.

Güzel nickname

@Arslan Bey nice yıllara. Aklımda hep uzun cümlelerin ve Türkçeyi özenli kullanmanla kalacaksın
Son cümleyle üstüme toprak attın bildiğin. Sanki gidiyormuşum ya da gidiyormuşsun gibi, forum kapanıyormuş gibi yazmışsın.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Kısa sürede de iyi kaynaştık. Keşke önceden foruma üye olsaydın da, önceden tanışsaydık. Tam benim aktifliğimin azaldığı zaman diliminde üyeolup, aktif olmaya başladın. Sanırım bu kadar geç tanışmamız bu yüzden.

En büyük orta noktamız da Leyla ile Mecnun, hediyem de güzelmiş. Teşekkürler.

Yalandan cümleler kurmuş sen görmediğin insanla nasıl bu kadar samimi olabilirsin

Sosyoloji okuyor.

Benim üşengeçliğimin sonucu işte.
Ben de şuan düşününce isterdim önceden üye olmayı. 2011 12'lerde takip ediyordum forumu ama içine dalmıyordum.
Kısmet buymuş yapacak bir şey yok.

Yalandan cümleler kurmuş sen görmediğin insanla nasıl bu kadar samimi olabilirsin
Leyla ile Mecnun gibi bir ortak nokta varsa işin içinde samimiyet vardır, sen ne anlarsın.

Çok iticisin keşke ölsen.

O zaman foruma kayıt olmak yerine çocuk yapsan şuan okula gidiyor olacaktı. Bu da böyle bi yaklaşım olsun

Tebrikler Arslan Bey

Gönüller bir olsun. Gönüller bir olduktan sonra uzaktaki bile yakın gelir.

Sosyoloji okuyor.
Dünyanın en havalı bölümü. Bizim bölümde Sosyoloji hocaları var, başka kafa yaşıyor. Hele o kuramcıları anlatırken başka dünyadalar.

Üç dört yıl bekledin ha içine dalmak için. Çok ilginç.

yok yani nasıl hatırlanacağını bil diye dedim ama evet öyle yazmışım gibi oldu ama alakası yok
Ben de seni o eski efsane nickinle hatırlayacağım ama o nickini hatırlayamadım şimdi.

O zaman foruma kayıt olmak yerine çocuk yapsan şuan okula gidiyor olacaktı. Bu da böyle bi yaklaşım olsun

Tebrikler Arslan Bey
Hele bir evleneyim de, o aşamaya da geliriz elbet.

Teşekkürler.

Anlıyorum