Denk geldikçe ediyoruz.@Arslan Bey Tebrik ediyorum nice yıllara inşAllah fazla muhabbet edemesekte ettiğimiz zaman olunca seviyorum sohbetini nice forumlu yıllara inşAllah
Teşekkürler.
Denk geldikçe ediyoruz.@Arslan Bey Tebrik ediyorum nice yıllara inşAllah fazla muhabbet edemesekte ettiğimiz zaman olunca seviyorum sohbetini nice forumlu yıllara inşAllah
Denk geldikçe ediyoruz.
Teşekkürler.
KPSS bu hafta sonu da var. Alan testi.KPSS geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. O zaman az kaldı gelmesine.
O da 2011'de üye olmuştu, doğru. Benim aktif olduğum zamanlarda aktif olmayınca uzun zamandır yokmuş gibi geldi bana.
Bir de @Almila vardı mesela bir ara. İki yıl önce bir gitti, sonra izi yok. Ben daha çok onu merak ediyorum. İletişimde de kalamadık. O da geri döner umarım, ki zor ama belki geri döner.
Sen de 2011 üyesisin, doğru. Seni unuttuk, çünkü aktif değilsin pek.
Teşekkürler.
Güzel nicknameVay be 7 yıl olmuş demek, hayırlı olsun. Hep buralarda olursun inşallah.
Aynen, bu hafta sonu da varmış. Türkçe öğretmenliği okuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Atanma şansı, tarihe göre daha fazla.KPSS bu hafta sonu da var. Alan testi.
Son cümleyle üstüme toprak attın bildiğin. Sanki gidiyormuşum ya da gidiyormuşsun gibi, forum kapanıyormuş gibi yazmışsın.Güzel nickname
@Arslan Bey nice yıllara. Aklımda hep uzun cümlelerin ve Türkçeyi özenli kullanmanla kalacaksın
Teşekkürler.Yiğidim nice mutlu yıllar diliyorum. Geç tanıdım ama tanıdığıma şükran duyduğum bir insan olduğunu belirtmek isterim.
Kaliteli sohbet az bulunur ama bulundu mu da tadından yenmez. Onlardan birisin. Leyla ile Mecnun'la kal, esen kal diyip aşağıya hediyemi bırakıp gidiyorum. Pek popüler bir sahne değildir ama gizli güzelliklerdendir, zaten biliyorsundur gerçi. @Arslan Bey
Yalandan cümleler kurmuş sen görmediğin insanla nasıl bu kadar samimi olabilirsinYiğidim nice mutlu yıllar diliyorum. Geç tanıdım ama tanıdığıma şükran duyduğum bir insan olduğunu belirtmek isterim.
Kaliteli sohbet az bulunur ama bulundu mu da tadından yenmez. Onlardan birisin. Leyla ile Mecnun'la kal, esen kal diyip aşağıya hediyemi bırakıp gidiyorum. Pek popüler bir sahne değildir ama gizli güzelliklerdendir, zaten biliyorsundur gerçi. @Arslan Bey
Sosyoloji okuyor.Aynen, bu hafta sonu da varmış. Türkçe öğretmenliği okuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Atanma şansı, tarihe göre daha fazla.
Son cümleyle üstüme toprak attın bildiğin. Sanki gidiyormuşum ya da gidiyormuşsun gibi, forum kapanıyormuş gibi yazmışsın.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Kısa sürede de iyi kaynaştık. Keşke önceden foruma üye olsaydın da, önceden tanışsaydık. Tam benim aktifliğimin azaldığı zaman diliminde üyeolup, aktif olmaya başladın. Sanırım bu kadar geç tanışmamız bu yüzden.
En büyük orta noktamız da Leyla ile Mecnun, hediyem de güzelmiş. Teşekkürler.
Benim üşengeçliğimin sonucu işte. Ben de şuan düşününce isterdim önceden üye olmayı. 2011 12'lerde takip ediyordum forumu ama içine dalmıyordum. Kısmet buymuş yapacak bir şey yok.Aynen, bu hafta sonu da varmış. Türkçe öğretmenliği okuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Atanma şansı, tarihe göre daha fazla.
Son cümleyle üstüme toprak attın bildiğin. Sanki gidiyormuşum ya da gidiyormuşsun gibi, forum kapanıyormuş gibi yazmışsın.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Kısa sürede de iyi kaynaştık. Keşke önceden foruma üye olsaydın da, önceden tanışsaydık. Tam benim aktifliğimin azaldığı zaman diliminde üyeolup, aktif olmaya başladın. Sanırım bu kadar geç tanışmamız bu yüzden.
En büyük orta noktamız da Leyla ile Mecnun, hediyem de güzelmiş. Teşekkürler.
Leyla ile Mecnun gibi bir ortak nokta varsa işin içinde samimiyet vardır, sen ne anlarsın.Yalandan cümleler kurmuş sen görmediğin insanla nasıl bu kadar samimi olabilirsin
Çok iticisin keşke ölsen.Benim üşengeçliğimin sonucu işte. Ben de şuan düşününce isterdim önceden üye olmayı. 2011 12'lerde takip ediyordum forumu ama içine dalmıyordum. Kısmet buymuş yapacak bir şey yok.
Leyla ile Mecnun gibi bir ortak nokta varsa işin içinde samimiyet vardır, sen ne anlarsın.
yok yani nasıl hatırlanacağını bil diye dedim ama evet öyle yazmışım gibi oldu ama alakası yokSon cümleyle üstüme toprak attın bildiğin. Sanki gidiyormuşum ya da gidiyormuşsun gibi, forum kapanıyormuş gibi yazmışsın.
Hahahahah sevindim bunu duyduğuma.Çok iticisin keşke ölsen.
İtici olduğuna mı ölmeni istediğime miHahahahah sevindim bunu duyduğuma.
İkisine birden.İtici olduğuna mı ölmeni istediğime mi
Gönüller bir olsun. Gönüller bir olduktan sonra uzaktaki bile yakın gelir.Yalandan cümleler kurmuş sen görmediğin insanla nasıl bu kadar samimi olabilirsin
Dünyanın en havalı bölümü. Bizim bölümde Sosyoloji hocaları var, başka kafa yaşıyor. Hele o kuramcıları anlatırken başka dünyadalar.Sosyoloji okuyor.
Üç dört yıl bekledin ha içine dalmak için. Çok ilginç.Benim üşengeçliğimin sonucu işte. Ben de şuan düşününce isterdim önceden üye olmayı. 2011 12'lerde takip ediyordum forumu ama içine dalmıyordum. Kısmet buymuş yapacak bir şey yok.
Leyla ile Mecnun gibi bir ortak nokta varsa işin içinde samimiyet vardır, sen ne anlarsın.
Ben de seni o eski efsane nickinle hatırlayacağım ama o nickini hatırlayamadım şimdi.yok yani nasıl hatırlanacağını bil diye dedim ama evet öyle yazmışım gibi oldu ama alakası yok
Hele bir evleneyim de, o aşamaya da geliriz elbet.O zaman foruma kayıt olmak yerine çocuk yapsan şuan okula gidiyor olacaktı. Bu da böyle bi yaklaşım olsun
Tebrikler Arslan Bey
AnlıyorumGönüller bir olsun. Gönüller bir olduktan sonra uzaktaki bile yakın gelir.
Dünyanın en havalı bölümü. Bizim bölümde Sosyoloji hocaları var, başka kafa yaşıyor. Hele o kuramcıları anlatırken başka dünyadalar.
Üç dört yıl bekledin ha içine dalmak için. Çok ilginç.
Ben de seni o eski efsane nickinle hatırlayacağım ama o nickini hatırlayamadım şimdi.
Hele bir evleneyim de, o aşamaya da geliriz elbet.
Teşekkürler.
Başka şeyleri kaldırırız