Forumda 2. Yılım (Doğu)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doğu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Doğu

Konu Sahibi
Favori Üye
Ölümsüz Üye
Reaksiyon puanı
20,688
Puanı
860
Evet haterslarım için o lanet gün bugün
26 Ekim 2015 resmî olarak üye olduğum (onay maili çok geç geldiği için fiilî olarak daha geç aktif olmaya başlasam da) forumda ikinci yılım. Burada geçirdiğim süre zarfında çok iyi dostluklar edindim. Forum dışı görüştüklerim haricinde buradaki üyelerle güçlü bir bağ kurdum. Aslında önce sadece Kurtlar Vadisi'ni yorumlamak üzere geldiğim bu platformda siyaset, spor, reyting vs. konularında da sık sık mesaj yazmaya çalıştım. Daha sonra yarışmalarda sıvacı ekibi @destere, @MasacRE- ve @MEnes ile voltranı oluşturduk

Son olarak; ceza ve ban yeme rekorunu 2 yılda kırmış olabilirm. Özellikle yönetim kadrosunu baya bi uğraştırdım haklarını helal etsinler. Bir veya iki ban yediğim vaka dışında hepsini hak etmişimdir bunu da bir özeleştiri olarak söyleyebilirim
Forumda kavga ettiğim durumlarda sürekli ''artniyet'' kıstasını göz önünde bulundurdum. Şöyle ki; ben kendimi bir ayna olarak tanımlıyorum. Bana nasıl yaklaşılırsa ben de aynı düzeyde ve sertlikte cevap verdim. Üslubum forum kurallarının dışına birazcık çıkmış olabilir. Dediğim gibi bana karşı artniyetle yaklaşan birisine karşı kendimi frenleyemediğim ve aldığım cezaları hak ettiğimi kabul ediyorum.

İyisiyle kötüsüyle 2 yıl geçirdim. (Ulan veda mesajı gibi oldu
)
Birlikte nice yıllara inşallah. Tabi süresiz ban yemezsem

@Doğu efecim forumun yaramaz çocuğu tebrik ederim 2.yılın kutlu olsun nice yıllara inşallah
lütfen yorumlarına dikkat et süresiz ban yeme

Heediyelerin

@Doğu Tebrik ederim sıvacı dostum, 2 yılda ortalığı çok güzel sıvadın ve devamını da getireceğine inancımız tam

Bu da hediyen. Aleyna baba ve Gomis ikisi bir arada

@Doğu Tebrik ederim sıvacı dostum, 2 yılda ortalığı çok güzel sıvadın ve devamını da getireceğine inancımız tam

Bu da hediyen. Aleyna baba ve Gomis ikisi bir arada

Eyvallah sıvacı kardeşim
Hediyelerin üçü de muazzam
Ofsayt province, Gomis ve Aleyna baba

Ooo @Doğu kardeşim nice birlikte yıllara inşallah. Güzel muhabbetlerimiz oldu olmaya da devam ediyor. Seni tanıdığıma memnunum yiğidim.

Sana bir Şampiyonlar Ligi resmi bırakayım da tadımız yerine gelsin.

Tebrikler @Doğu
Vay be 2 yıl geçmiş üzerinden nice bolca yıllara inşallah
Seni vadici olarak tanıdık şimdi Aleyna Tilki fan club oldun
nerden nereye.

Eyvallah yiğidim ben de iyi ki seni tanımışım
Hediyen de muazzammış açıp izliyim de fotoğrafa can verelim

Tebrikler @Doğu
Vay be 2 yıl geçmiş üzerinden nice bolca yıllara inşallah
Seni vadici olarak tanıdık şimdi Aleyna Tilki fan club oldun
nerden nereye.
Harbiden büyük değişim şimdi sen yazınca fark ettim
Teşekkürler

Napalm yani diyesim geldi konuya girince

Konudada bahsedilmis lanet bir gün bugün. Bugünün lanetini anca böyle bir melek kurtarır.

Senin olduğunu bilseydim buraya kayıt olmazdım.

Tebrik ederim. Kaybolma burada kal

Pusu'nun son sezonları konusunda uyuşmuyoruz ama iyi ki buradasın
Al bu da hediyen

Erdoğan'ın İstanbul öz eleştirisine mi özendin, bu da bomba olmuş çünkü.
"Bir veya iki ban yediğim vaka dışında hepsini hak etmişimdir bunu da bir özeleştiri olarak söyleyebilirim
"

Tebrikler kardeşim, nice yıllara.
Bu da hediyen.

Tebrik ederim ve nice yillara insallah. Iyi ki varsin.

Tebrik ederim ve nice yillara insallah. Iyi ki varsin.
Teşekkür ederim sen de iyi ki varsın

Bunu daha önce de söylediğimi hatırlıyorum ekstra olarak konumda da belirtmek istedim
Reis'in özeleştirisini duymadım bu aralar haber-siyaset programı izleyemiyorum pek fazla
Sağolasın kardeşim teşekkürler hediyen de gözümü aldı, takılıp kaldım bi sağ bi sol hipnotize olmuş durumdayım
Ankara'nın bağları mı oynuyor bu hanım ablamız yoksa erik dalı mı? Henüz çözebilmiş değilim