Evet haterslarım için o lanet gün bugün 26 Ekim 2015 resmî olarak üye olduğum (onay maili çok geç geldiği için fiilî olarak daha geç aktif olmaya başlasam da) forumda ikinci yılım. Burada geçirdiğim süre zarfında çok iyi dostluklar edindim. Forum dışı görüştüklerim haricinde buradaki üyelerle güçlü bir bağ kurdum. Aslında önce sadece Kurtlar Vadisi'ni yorumlamak üzere geldiğim bu platformda siyaset, spor, reyting vs. konularında da sık sık mesaj yazmaya çalıştım. Daha sonra yarışmalarda sıvacı ekibi @destere, @MasacRE- ve @MEnes ile voltranı oluşturduk
Son olarak; ceza ve ban yeme rekorunu 2 yılda kırmış olabilirm. Özellikle yönetim kadrosunu baya bi uğraştırdım haklarını helal etsinler. Bir veya iki ban yediğim vaka dışında hepsini hak etmişimdir bunu da bir özeleştiri olarak söyleyebilirim Forumda kavga ettiğim durumlarda sürekli ''artniyet'' kıstasını göz önünde bulundurdum. Şöyle ki; ben kendimi bir ayna olarak tanımlıyorum. Bana nasıl yaklaşılırsa ben de aynı düzeyde ve sertlikte cevap verdim. Üslubum forum kurallarının dışına birazcık çıkmış olabilir. Dediğim gibi bana karşı artniyetle yaklaşan birisine karşı kendimi frenleyemediğim ve aldığım cezaları hak ettiğimi kabul ediyorum.
İyisiyle kötüsüyle 2 yıl geçirdim. (Ulan veda mesajı gibi oldu )
Birlikte nice yıllara inşallah. Tabi süresiz ban yemezsem
Son olarak; ceza ve ban yeme rekorunu 2 yılda kırmış olabilirm. Özellikle yönetim kadrosunu baya bi uğraştırdım haklarını helal etsinler. Bir veya iki ban yediğim vaka dışında hepsini hak etmişimdir bunu da bir özeleştiri olarak söyleyebilirim
İyisiyle kötüsüyle 2 yıl geçirdim. (Ulan veda mesajı gibi oldu
Birlikte nice yıllara inşallah. Tabi süresiz ban yemezsem