Evet tam olarak bu zamanlardaÇaya limon sıkıp çorba sevdiğimi yazdığım zamanlar mı?![]()
------
Durduk yere sıralama yapıp beni son sıraya koyarsan sinir olurum tabiiYazma böyle şeyler bende yazınca bozuluyor bana kızıyorsun.![]()
Evet tam olarak bu zamanlardaÇaya limon sıkıp çorba sevdiğimi yazdığım zamanlar mı?![]()
Durduk yere sıralama yapıp beni son sıraya koyarsan sinir olurum tabiiYazma böyle şeyler bende yazınca bozuluyor bana kızıyorsun.![]()
Ne var ki bunda yaşa bağlı değil ki bu tür şeyler.Çaya limon sıkıp çorba sevdiğimi yazdığım zamanlar mı?![]()
Geçti artık da uzatmaaaa deve kini mi var sende aaaaaaaEvet tam olarak bu zamanlarda
------
Durduk yere sıralama yapıp beni son sıraya koyarsan sinir olurum tabii![]()
Kim kime bozuluyor. Virgül nerde?Yazma böyle şeyler bende işte yazınca bozuluyor bana kızıyorsun.![]()
Onu kankana de. O öyle diyorNe var ki bunda yaşa bağlı değil ki bu tür şeyler.![]()
Seni bu kadar tanımak benim sinirimi bozuyorEvet tam olarak bu zamanlarda
------
Durduk yere sıralama yapıp beni son sıraya koyarsan sinir olurum tabii![]()
Çaya limon sıkmak ne rahmetli ninem yapardı tansiyonunu dengelesin diye...Kim kime bozuluyor. Virgül nerde?
Onu kankana de. O öyle diyor
Seni bu kadar tanımak benim sinirimi bozuyor![]()
Bende gribim geçsin diye yapıyorumÇaya limon sıkmak ne rahmetli ninem yapardı tansiyonunu dengelesin diye...
Atlamışım, ben yazınca kavruğum bozuluyor.Kim kime bozuluyor. Virgül nerde?
Onu kankana de. O öyle diyor
Seni bu kadar tanımak benim sinirimi bozuyor![]()
Ya sen gazlı içecek bile içmiyorsun beBende gribim geçsin diye yapıyorum
Limon her derde deva malum![]()
Eee bu işler böyle. Fırsatı 1 saat geçmeden yakalayınca yapıştırdık cevabıAtlamışım, ben yazınca kavruğum bozuluyor.(Hemen de rövanş istiyorsun ha )
O bildiğini okur o boşver.![]()
Allah gani gani rahmet eylesin babamda felçli olduğunda hemen hergün limonu dörde bölüp kabuğuyla yerdi. Afiyet olsun. 😋Bende gribim geçsin diye yapıyorum
Limon her derde deva malum![]()
Evimde limonlu maden suyum eksik olmaz. O kadarda değilYa sen gazlı içecek bile içmiyorsun be
Yakışır Mosi ye aynen böyle devam.Eee bu işler böyle. Fırsatı 1 saat geçmeden yakalayınca yapıştırdık cevabı![]()
Bende pek tüketmiyorum mideme şişkinlik yapıyor. Nadiren evde bulunur, misafirler getirirlerse.Ya sen gazlı içecek bile içmiyorsun be
Tuhaf çok tuhafEvimde limonlu maden suyum eksik olmaz. O kadarda değilportakal ve limonlu gazlı içecekleri severim. Diğer asitlikler ilgi alanımda değil
Ayrıca ben çocukluğumdan beri böyleyim. Yaşa bakmaz. Küçük yeğenim 5 yaşından sonra komple asitli içecekleri bıraktı.
Sende bana tuhafsın…Tuhaf çok tuhaf
Yeğeninin 5 yaşından sonra bırakması mı?Tuhaf çok tuhaf
Zorla bırakmıştır küçücük bebeyeYeğeninin 5 yaşından sonra bırakması mı?![]()
Mosi engellemiş midir ?Zorla bırakmıştır küçücük bebeye
Engeller o böyle masum durduğuna bakmaMosi engellemiş midir ?
Evet@RüzgarGülü iksir dediğin alkol falan mı?![]()