Abime dikkatli olması için tavsiye verdim sadeceÇocuğu tehdit etme mosi sen de ne biçim ablasın sen
Abime dikkatli olması için tavsiye verdim sadeceÇocuğu tehdit etme mosi sen de ne biçim ablasın sen
Abi mi ufal da cebimize gir beAbime dikkatli olması için tavsiye verdim sadece![]()
@12.Adam 35 yaşında. Bunu biliyor musun?Abi mi ufal da cebimize gir be![]()
Evet biliyorum@12.Adam 35 yaşında. Bunu biliyor musun?
Ablalık sadece yaşla mı olur be mosiYorumun yok artık.
İyi geceler sana
Şu 👆 mesajına göre evetAbi mi ufal da cebimize gir be![]()
Ablalık sadece yaşla mı olur be mosi![]()
Şaka la şaka gül diyeŞu 👆 mesajına göre evet
öyle sanmaya devam et aman benden bu kadarŞaka la şaka gül diye
Ben de senden küçüğüm ama abinim mesela![]()
Yahu sen 3-4 sene önce senden 2 yaş büyüğüm dedin mi demedin miiiiiöyle sanmaya devam et aman benden bu kadar![]()
Büyüğüm dediğim olmuştur ama sayı vermemişimdirYahu sen 3-4 sene önce senden 2 yaş büyüğüm dedin mi demedin miiiii
Bırak bu işleri mosidosimosi olsun 10 yaş da büyük olsan sıkıntı yok ben seni zaten küçüğüm olarak görüyorum üzülme sen.Büyüğüm dediğim olmuştur ama sayı vermemişimdirforumda bu sene hariç kimseye senden küçüğüm dediğim olmamıştır zaten
![]()
Biz eşitiz ama la di mi?Bırak bu işleri mosidosimosi olsun 10 yaş da büyük olsan sıkıntı yok ben seni zaten küçüğüm olarak görüyorum üzülme sen.
Hiç bir zaman kutlama konusunda mesajlar sohbet kısmına taşınmamıştır, taşınmazda. İstersen dene ve gör.
Konuyu yok sayarak rahatsızlığını giderebilirsin.
------
İş gördü bu da teşekkürler![]()
Hee eşitikBiz eşitiz ama la di mi?
Ruhum genç zaten.Bırak bu işleri mosidosimosi olsun 10 yaş da büyük olsan sıkıntı yok ben seni zaten küçüğüm olarak görüyorum üzülme sen.
Çok şükür altıma sı….Hee eşitik![]()
Genç olsun zaten bazen 50 yaşında gibi yazıyorsun sinir etme böyle devam et işteRuhum genç zaten.
İçime su serptirdin. Allah razı olsun![]()
Çaya limon sıkıp çorba sevdiğimi yazdığım zamanlar mı?Genç olsun zaten bazen 50 yaşında gibi yazıyorsun sinir etme böyle devam et işte![]()
Yazma böyle şeyler bende işte yazınca bozuluyor bana kızıyorsun.Genç olsun zaten bazen 50 yaşında gibi yazıyorsun sinir etme böyle devam et işte![]()