Şimdi anlaşıldı şak diye bulmanBu bölümü 3-4 gün önce izledim @Dosi![]()
Yine bulurduk abartma 1 dakika değil de 5 dakika sürerdiŞimdi anlaşıldı şak diye bulman
Açık sözlü olduğun için teşekkürler![]()
Mesajımda abartı yoktu ama neyse.Yine bulurduk abartma 1 dakika değil de 5 dakika sürerdi![]()
Son paragrafta anlam eksikliği var gibi.Kesin 2718182 kere izlemiştir ondan
Yalnız bende sahneyi hatırladım ama tabi öyle gidip bölümlerde bulmazdım
O Şukufeli bölümleri bende Zeynepli bölümleri seviyorum![]()
Şukufe tabii her tür. Zeynep klasik Türk kızı gibi trip atmaktan başka bir şey yapmayıp hikayeyi tekrara mahkum ediyordu.Son paragrafta anlam eksikliği var gibi.Şukufeli bölümler mi ? Zey Li bölümler mi ? @xdragxx
Nasıl tekrara mahkum ediyordu ?Şukufe tabii her tür. Zeynep klasik Türk kızı gibi trip atmaktan başka bir şey yapmayıp hikayeyi tekrara mahkum ediyordu.
Nesini anlamadın. Şukufeli olanlar Aykut’un, Zeynepli olanlar benim sevdiğimSon paragrafta anlam eksikliği var gibi.Şukufeli bölümler mi ? Zey Li bölümler mi ? @xdragxx
Virgül olmayınca jeton düşmedi fkfkfdknNesini anlamadın. Şukufeli olanlar Aykut’un, Zeynepli olanlar benim sevdiğim![]()
Bir daha dikkat ederim. Kusura bakmaVirgül olmayınca jeton düşmedi fkfkfdkn
Estağfurullah bende birden fazla okurum. Şukufe’li bölümler (bizimki kızmasın)Bir daha dikkat ederim. Kusura bakma
Sen hangisini seviyordun?![]()
Hikayeye hiçbir katkısı yoktu boş bir karakterdi.Nasıl tekrara mahkum ediyordu ?
Niye kızsın. Aynı taraftasınızEstağfurullah bende birden fazla okurum. Şukufe’li bölümler (bizimki kızmasın)![]()
Şukufe tabii her tür.
Şukufe’nin katkısı da Cevo ile koyu tohumluğu birbirine düşürmekti. Aslında kosnük torun adamakıllı bir iş bulsa evlenirdi.Hikayeye hiçbir katkısı yoktu boş bir karakterdi.
Belli olmaz korktum artık temkinli yaklaşıyorum üfleye üfleyeNiye kızsın. Aynı taraftasınız![]()
Şukufe iyiydi ya ben severdim aynı tadı Zeynep veremedi. Şukufe tam komşu kızıydı Cüneyt abiye sordum sen hangisini daha çok severdin diye de ona siz karar verin diye cevap vermediydiŞukufe’nin katkısı da Cevo ile koyu tohumluğu birbirine düşürmekti. Aslında kosnük torun adamakıllı bir iş bulsa evlenirdi.
------
Belli olmaz korktum artık temkinli yaklaşıyorum üfleye üfleye![]()
Kaçamak cevap vermiş. Dijital olmayacak değil mi? 😔Şukufe iyiydi ya ben severdim aynı tadı Zeynep veremedi. Şukufe tam komşu kızıydı Cüneyt abiye sordum sen hangisini daha çok severdin diye de ona siz karar verin diye cevap vermediydi![]()
En korkmaman gereken o aslındaŞukufe’nin katkısı da Cevo ile koyu tohumluğu birbirine düşürmekti. Aslında kosnük torun adamakıllı bir iş bulsa evlenirdi.
------
Belli olmaz korktum artık temkinli yaklaşıyorum üfleye üfleye![]()
Yok olmayacak ekibi toplayamıyoruz maalesef.Kaçamak cevap vermiş. Dijital olmayacak değil mi? 😔
Emredersin 🫡 @xdragxxEn korkmaman gereken o aslında
Aynı korkuyu cezalık mesajları yazmamaya özen göstererek vermeni bekliyorum![]()
Çocuğu tehdit etme mosi sen de ne biçim ablasın senEn korkmaman gereken o aslında
Aynı korkuyu cezalık mesajları yazmamaya özen göstererek vermeni bekliyorum![]()